Hakkımızda
Buğrahan Kırbaş
Uzm. Psk. Buğrahan Kırbaş
t.....
Endişe ve stres sorunlarımı çözmek için Buğrahan a ulaştım. Bana sema terapi yapmamızı önerdi. İyi ilerledik ve yol katettik. Devam edeceğim
t.....
Nişanlımla birlikte evlilik öncesinde bir takım ilişki sorunları yaşıyorduk. İletişim ve başka konularda çatışmalarımız oluyordu. Evliliğimizin sağlıklı olması için artık destek alma kararı aldık ve buğra beye
Ulaştık. Seanslardan memnun kaldık ve devam etme kararı aldık.
y.....
Buğrahan beyin, yorumları hoşuma gidiyor, bana bu sürecimde senelerdir destek ve yardımcı oluyor. Tavsiyeleri bana iyi geliyor severek kliniğe geliyorum
i.....
Çok uzun süredir yaşadığınız belli başlı sorunlara bir gün içerisinde çözüm bulmak için başvurdum. Seanslar iyi ilerledi.ara ara görüşmelere devam edecegim.
o.....
buğra hocamdan aile danışmanlığı hizmeti aldık. sorunları tek tek ele aldık ve çözümler ürettik. seanslar iyi illerdi ve fayda sağladık
y.....
Biz oğlumuzu getirdik, okuldaki davranış bozuklukları ile ilgili olarak destek aldık.fayda aldık. Görüşmeler tamamlandı diyebilirim
r.....
Çift terapisi için hocama başvurdum. 10 seansa kadar ulaştık. Verim aldık sürece devam edeceğiz
k.....
Kendim halledemediğim bazı sorunlar için destek almak için geldiğim Buğra bey ile oldukça faydalı seanslarımız oluyor. Seanslarda oldukça açıklayıcı bir şekilde ilerliyor ve fark etmediğim şeyleri fark etmemi sağlıyor.
o....k
Buğrahan hocamla yaklaşık 4 aydır çift terapisi desteği alıyoruz. Bu süreçte iyi bir dinleyici analizci ve bu analizlere göre yönlendirmeler yaptığını gözlemledim. İlerleyen seanslarla birlikte daha kalıcı çözümlerle daha iyi olacağımıza inanıyorum.
s....ş
Buğrahan hoca profesyonel yaklaşımı ve güçlü iletişimi sayesinde her seans sonrasında kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor. Basarili tespitleri ve gerekli yonlendirmeleri ile anlamlandiramadiginiz seylerin kök nedenine inmenizi ve olaylara yaklasiminiz cok daha sağlıklı olmasini sagliyor.Başta çift terapisi ile kendisiyle tanışmış ve su anda bireysel terapi ile de devam etmekte olan birisi olarak terapi ihtiyacınız var ise gönülden tavsiyemdir kendisi.