Hakkımızda

''Yol Arkadaşları'' olarak; değişimin kişinin duygu, düşünce ve çevresiyle arasında bir köprü kurmaktan geçtiğine inanıyoruz.
Bu sebeple terapinin de seans odasındaki bir saatten çok daha fazlası olduğunu düşünüyoruz. Psikoterapinin bir ekip işi olduğuna inanarak, değişime yol arkadaşlığı yapıyoruz.
daha fazla Hakkımızda

Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi No:66/7, Çankaya 06530

Eşimle boşanmanın eşiğine geldiğimiz bir dönemde son çare olarak bir de bu yöntemi denemek adına bir arayış içerisine girdik. Abdullah hocam ve ekibiyle de bu sayede tanışmış olduk. İyi ki de tanışmışız. Öyle bir dokundu ki hayatımıza çok da güzel oldu. Mesleki profesyonelliğini aile sıcaklığı samimiyeti ile birleştiren şahane bir insan. Seanslara başlamadan test ve değerlendirmeler yaparak bizi ve durumumuzu daha iyi anlamaya çalışmaları ve sonrasında da sürecin etik değerlere uygun bir şekilde ilerlemesi kurumun profesyonelliğini göstermiş oldu. Ayrıca sürekli iletişimde kalarak sürecimizin takip edilmesi de oldukça önemli bir detaydı bizim için. Biz bu süreçte Abdullah hocaya çok güvendik. Başta O’nun ve ekibinin ilgi ve emekleri için çok minnettarız.

• M. Abdullah Yılmaz Aile Terapisi  •

R

En başta alanında yetkin bir ekiple çalışmak istediğimiz için, yorumları okuyup buraya başvurma kararı aldık. İlk görüşmelerde bizi tanımaya yönelik uygulanan değerlendirmeler çok dikkatimi çekti; gerçekten detaylı ve profesyonel bir süreçti. Merkezdeki güler yüzlü, samimi karşılama da kendimizi rahat ve güvende hissetmemizi sağladı. Ayrıca kurumun düzenlediği etkinlikler, psikoloji sohbetlerine katılmak hem düşünce açıcıydı hem de ilişkiyi farklı bir gözle değerlendirmemize yardımcı oldu. Sürecin planlı ve etik çerçevede ilerlemesi, görüşmelere olan güvenimizi artırdı. Bizim için verimli ve destekleyici bir deneyim oldu. Abdullah Hoca’nın ve ekibinin emeklerini, ilgilerini ve özenli yaklaşımlarını taktir ediyor, ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyoruz.

• M. Abdullah Yılmaz Aile Terapisi  •

Z

Abdullah Hocam’la yaptığım seanslar bana hem insan olarak hem de iş/ilişki tarafında çok somut farkındalıklar kazandırdı. En çok da “harita bölge değildir” bakışı, olayları kafamda büyütme (felaketleştirme) eğilimimi fark etmeme ve daha gerçekçi değerlendirmeme yardımcı oldu. Seanslarda sadece konuşup rahatlamıyorum; duygu yaşadıktan sonra düşüncemi/yorumumu yazıp çalışmayı, “Ben bu durumda ne yapabilirim?” sorusunu sormayı öğreniyorum. Kendime karşı daha katı ve acımasız olabildiğimi görmem, sınırlarımı daha sağlıklı kurma yönünde adım atmamı sağladı. Zorlandığım konuları yargılanmadan anlatabilmem ve gerçekten dinlenmek benim için çok kıymetliydi. Bazen dağınık ve yorgun gelsem bile, görüşme sonunda kendimi daha toparlanmış, daha net ve daha güçlü hissediyorum. Bu sürece emek vermek isteyen herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

• M. Abdullah Yılmaz Psikoloji Randevusu  •

Eşimle ilişkimizde yaşadığımız iletişim sorunlarının içinden çıkamadığımız, birbirimizi duymakta zorlandığımız bir dönemde Hocamıza başvurduk. Samimi, güler yüz ve profesyonel karşılama, gerginliğimizi alıp yerini güvene bıraktı. Sürece başlarken doldurduğumuz detaylı tanıma formları bile, tamamen bize ve hikayemize özel bir yol haritası çizileceğinin göstergesiydi. Sadece sorunlarımızı konuşmakla kalmadık; Hocamın verdiği, hayatımızın içine kolayca entegre edebildiğimiz küçük ama etkisi büyük 'ev ödevleri' sayesinde ilişkimizin dinamiklerini yeniden keşfettik. Özellikle süreç içinde kazandığım kitap okuma alışkanlığı, bakış açımı zenginleştiren en kıymetli kazanımlardan biri oldu. Burası benim için sadece psikolojik destek aldığım bir yer değil; duygularımı, kendimi ve ailemi yeniden öğrendiğim hem iyileşip hem de büyüdüğüm bir yol arkadaşlığı oldu.

• M. Abdullah Yılmaz Evlilik Terapisi  •

Y

İlk terapi seansından itibaren şaşırtıcı derecede faydasını gördüğüm samimiyetine,profesyonelliğine güvendiğim bir psikolog. Sorunlarımı çözmemde hayatıma iyi yönde devam etmemde çok faydası oldu. Konu her ne olursa olsun rahatlıkla anlatabildiğim birisi.Seansları sayesinde önemli farkındalıklar kazandım gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim

Kl. Psk. Eralp Akgül

Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Farkındalık yolculuğunuzda size destek olabilmek ve hayatınızdaki iyileşmeye tanıklık etmek mutluluk verici. Güveniniz ve nazik tavsiyeniz çok değerli.

Görüşmelerim gayet güzel geçiyor şu an daha çok sorunlarımı anlatıyorum tahminimce tavsiye ve çözüm odaklı olmak ilerliyen seanslarda olucak

Kl. Psk. Eralp Akgül

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sürecimize dair paylaştığınız bu değerli düşünceleri ve beklentilerinizi, seanslarımızda 'şimdi ve burada' ilkelerimiz doğrultusunda birlikte değerlendirmeyi isterim. Görüşmek dileğimle.

Bizim için zor süreçlerde Abdullah Bey'in yol arkadaşlığı ile ilerlemek, oldukça destekleyici oluyor. Alternatif ve esnek bakış açıları vizyonumuzu genişletiyor.

• M. Abdullah Yılmaz Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı  •

Kendisinden destek aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Güler yüzü, içtenliği ve güven veren duruşuyla ilk seanstan itibaren doğru yerde olduğumu hissettim. Süreç boyunca gösterdiği empati ve kurduğumuz bağ hayatıma çok olumlu yansıdı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kl. Psk. Eralp Akgül

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Bu içtenlik ve samimiyet ile sürece devam etmek benim için çok kıymetli.

Eralp beyle cok güzel bir terapi süreci geçirdik. Dinginliği empati kurması karşılıklı anlayışı kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor.

Kl. Psk. Eralp Akgül

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Güven ve anlaşılma hissinin oluşması, sürecin en önemli parçasıdır. Bu iş birliğinin sizin için faydalı olmasına sevindim. İyilikler dilerim.

Abdullah Hoca’yla tanışmam hayatımın oldukça zor bir dönemine denk geldi. İlk görüşmedeki karşılaması ve güven veren yaklaşımı benim için önemliydi. Olaylara farklı açılardan bakış sağladı. Destekleyici tutumuyla süreçte yanımda olduğunu hissettirdi. Kendi iç yolculuğunda ilerlemek isteyenler için rehberlik edici bir yaklaşımı var.

• M. Abdullah Yılmaz Bireysel Terapi  •