Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24, Başiskele 41140
fa...n
selam hocam ben fatma 40 yıl öncesı sakaryadan kaza sonucu gelmıstım sıze 2 ayagım kırıktı ve bırı ampte oldu sız olmayınca hastanede sız dedınız be olsam ampute yapmazdım dıye 5 ay kaldım hastaneden allah razı olsun sızden tskler ederım
• başka bir yer • hastaydim •
se...n
hocam beni 35 yıl önce hayata döndürdünüz.çınatcıktaki trafik kazasında ambulansla size getirmişler ve ben o zaman 5 yaşındaydım babam muzaffer özçelik sizn ahbabaınızmış.ben yıllardır sizi arıyordum şimdi buldum.oğlumu kartepedeki polikiniğe getirmiştim kontrole o zaman bendeki bel ağrılarını anlattım metin beye sizin ameliyet ettiğiniz söyledim hemen tanıdı hocam sizi görmek isterim tşkler eğer yürüyebiliyorsam bu sizin sayenızde teşekkürler
ha...r
şu anki halimi önce allaha sonra onun sihirli ellerine borçluyum.beni ayaga kaldırıp tekrar kazadan sonra eski halime döndürdügü için saygı deger hocama ne kadar tşk etsem azdır.
Köksal Alptürer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Köksal Alptürer, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Köksal Alptürer adresi nerede?Köksal Alptürer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24 Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Köksal Alptürer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Köksal Alptürer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Köksal Alptürer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Köksal Alptürer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Köksal Alptürer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Köksal Alptürer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Köksal Alptürer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Başiskele bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Başiskele bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Başiskele bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Başiskele bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Başiskele bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları