Uzm. Dr. Kübra Bilaç Kosvalı , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında Medicana International İstanbul Beylikdüzü Hastanesi’nde görev almaktadır.

2014 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini 2015-2019 yılları arasında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır.

Mesleki kariyerinde çeşitli devlet hastanelerinde görev yapan Dr. Kosvalı, 2022 yılından itibaren Medicana International İstanbul Beylikdüzü Hastanesi’nde görev yapmaktadır.

Medicana Beylikdüzü International İstanbul

Beylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü 34520

Kızımı kendi doktoru izinli olduğu için Kübra hanıma götürdüm. Öksürüğü ve kulak ağrısı vardı. Orta kulak iltihabı olduğunu söyledi.bize antibiyotik dahil 5 adet ilaç yazdı.Enerjisi yerinde olduğu için ve ilaçlar bize çok fazla geldiği için başlamadım. Bugün kendi doktoruna götürdüm ilaclarin kendisinin tercih etmediği ağırlıkta olduğunu söyleyerek burun damlası ve şurup reçete etti. Enfeksiyonun seyrine bakalım gerek olursa antibiyotiğe öyle başlarız dedi.Elbette Kübra hanım iyi bir doktordur fakat 2.5 yaşındaki bir çocuk için bu kadar çok ilaç kullanımı bana uygun gelmedi. Ayrıca Kübra hanım sanıyorum ki muayene esnasında kızımın suratına bile bakmamıştır. İnsan özellikle çocuk doktoru biraz sıcak ve samimi olsun istiyor ki çocuğu doktora gitmekten korkmasın ve kendini rahat hissetsin. Kendisinden memnun kalmadım, bir daha tercih etmem.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kübra Hanım dikkatli sakin ayrıntılı açıklama yapan iyi bir hekim, gereksiz yere ilaç kullandırmıyor kendisini kızımın doğumunda tanıdık ve şuan hastalık ve takip süreçlerimizi ilerletiyoruz

• G

Oğlumun rotavirüs hastalığı boyunca hem detaylı bilgilendirmeler yapıp, hemde özenli bir tedavi süreci yönetti. Dikkatli, iletişimi iyi bir doktor.

Profili düzenle veya yönet