Kulak Burun Boğaz, Kumlu, Hatay

Kemalpaşa Mahallesi Bağlar Caddesi No:116, Serdivan Harita

Özel Medar Hastanesi Sakarya

• Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazla

Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram Harita

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

• Özel Medilife Çapa Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Nöroloji

, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji · Daha fazla

Millet Cad. No: 125 Çapa, Fatih Harita

Özel Medilife Çapa Hastanesi

• Özel Medica Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Radyoloji · Daha fazla

Hüsrev Gerede Cad.No:75 Teşvikiye, İstanbul Harita

• Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram Harita

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova Harita

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

• Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi Gülderen Sokak 2. Yıldız Sitesi No 1/8 Kat:3 Daire:8, İstanbul Harita

Cenk Teker Muayenehanesi

• Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım Harita