Doç. Dr. Lütfi Öcal

Kardiyoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Assoc. Prof. Dr. Lütfi Öcal completed his medical education at Cumhuriyet University Faculty of Medicine and then completed his Cardiology specialty training at the S.B.Ü. Kartal Koşuyolu High Specialty Training and Research Hospital Cardiology Clinic in 2015. With in-depth knowledge and experience in the field of cardiology, he specializes particularly in coronary artery diseases, vascular interventions, heart valve diseases, and congenital heart conditions.

Assoc. Prof. Dr. Lütfi Öcal has extensive experience in advanced cardiological procedures such as angioplasty balloon stenting via the wrist, CTO (Chronic Total Occlusion) procedures, and complex coronary interventions. He is also actively involved in the treatment of aortic vascular occlusions, pacemaker implantations, mitral and tricuspid valve diseases, atrial fibrillation, and other related cardiac conditions.

A member of prestigious national and international organizations such as the Turkish Society of Cardiology, the European Society of Cardiology, and the European Percutaneous Intervention Society, Assoc. Prof. Dr. Lütfi Öcal continuously updates his professional development, ensuring he provides his patients with the most modern treatment methods. With his scientific studies and clinical experience, he stays at the forefront of cardiology innovations, offering advanced technologies and methods in the treatment of every patient.

His goal is to provide the highest quality and most effective healthcare services in the treatment of cardiovascular diseases, while also contributing to the field of cardiology.

Doç. Dr. Lütfi Öcal, tıp eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladıktan sonra, Kardiyoloji Uzmanlık eğitimini S.B.Ü. Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği'nde 2015 yılında başarıyla tamamlamıştır. Kardiyoloji alanındaki derinlemesine bilgi ve deneyimiyle, özellikle koroner arter hastalıkları, damar girişimleri, kalp kapak hastalıkları ve konjenital kalp hastalıklarının tedavisinde uzmanlaşmıştır.

El bileğinden yapılan anjiyo balon stent işlemleri, CTO (Kronik Total Oklüzyon) işlemleri, komplekse yakın zorlu koroner girişimler gibi ileri düzey kardiyolojik işlemler konusunda geniş bir deneyime sahip olan Doç. Dr. Lütfi Öcal, aynı zamanda aort damar darlıkları, kalp pili yerleştirme, mitral ve triküspit kapak hastalıkları, atriyal fibrilasyon gibi hastalıkların tedavisinde de etkin bir şekilde görev almaktadır.

Türk Kardiyoloji Derneği, Avrupa Kardiyoloji Derneği ve Avrupa Perkütan Girişim Derneği gibi ulusal ve uluslararası prestijli derneklerin üyesi olan Doç. Dr. Lütfi Öcal, mesleki gelişimini sürekli olarak güncel tutarak, hastalarına en modern tedavi yöntemlerini sunmayı ilke edinmiştir. Bilimsel çalışmaları ve klinik deneyimleri doğrultusunda kardiyoloji alanındaki yenilikleri yakından takip ederek, her hastasının tedavisinde en ileri teknolojileri ve yöntemleri kullanmaktadır.

Amacı, kardiyovasküler hastalıkların tedavisinde hastalarına en kaliteli ve etkin sağlık hizmetini sunarak, kardiyoloji alanına katkı sağlamaktır.

Cevizli, Bağdat Cad. No:547, 34846 Maltepe/İstanbul, Maltepe, İstanbul 34846

• Sigortası olan hastalar

• Ş

Merdiven çıkarken göğsümde ağrı ve nefes almada güçlük çekiyordum bir yakınım tavsiyesiyle doktor beye muayeneye gittim. Gerekli olan tetkikleri istedi eko efor yapıldı. Efor neticesine göre anjiyo kararı verildi. Anjiyo da 1 stent takıldı. Gerçektende iyi ki beklememişim. Ana damarda %90 oranında darlık mevcutmuş Lütfi hocam sayesinde açıldı. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi en ince detayına kadar anlattı. Sizi tanıdığım için çok mutluyum. Sağlığıma kavuştum sayenizde

• VM Medical Park Maltepe Hospital Anjiyografi  •

Yol yürürken nefes darlığı ve zaman zaman göğsümde yanma şikayeti ile lütfi beye muayene oldum. Çok nazik bir doktor, benimle çok güzel ilgilendi, detaylıca süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Tanı ve tadavimde Gerekli olan tüm testleri ve tetkikleri yaptı inceledi ardından anjiyo kararı verildi. Çok endişeliydim gerçekten ama sonsuz güvendim kendisine. Anjiyo işlemini gerçekleştirdi 2 stent takıldı. İşlemin ardından 10 gün geçti inanılmaz şekilde şikayetlerim geçti çok rahat ve konforlu hissediyorum. Kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldık. İyi ki sizi tanımışız kıymetli hocam.

• VM Medical Park Maltepe Hospital Kardiyak Stent  •

• R

Annemin sık sık nefes darlığı şikayeti oluyordu Dr.Lütfi beye muayeneye götürdük.Annemden EKG,Eko,Kan testi ve efor testi istedi. Sonuçlarımız aynı gün çıktı. Hekim çok güzel ilgilendi ve anlattı. Anjiyo kararı verildi ve anneme anjiyo planlandı. Süreci çok profesyonel bir şekilde geçirdik. Annem taburcu oldu ve sağlığına kavuştu. Tüm süreç için emeklerine ve ilgisine minnettarız. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• VM Medical Park Maltepe Hospital Anjiyografi  •

• I

Sürekli yükselen nabız ve çarpıntı şikayetiyle Dr. Lütfi beye muayene oldum. Kendisi çok tatlı dilli ve bilgili bir doktor. Kafamda ki tüm soru işaretlerini cevaplandırdı. Ritim Holter takıldı ve tedavi sürecimi planladı. Tedaviler sonuç verdi eski yaşantıma daha iyi bir şekilde devam etmekteyim. İlgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım.

• VM Medical Park Maltepe Hospital Holter Izlemi  •