Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlamış olup 2019 yılından bu yana 'Uzman Diş Hekimi' unvanıyla çalışmaktadır.

Uzm. Dt. Mahmud Afandiyev şu an tam zamanlı olarak Kent Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmaktadır.

Kent Klinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

İlkyerleşim Mah.Başkent Blv. Labirent İş Merkezi No: 204/45, Yenimahalle, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Mutlukent Mah. Doğan Taşdelen Bulv. No:31, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Periodontoloji Randevusu

Kent Klinik Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Mahmud hocamıza Frenektomi için başvurmuştum kendisi işlemimi çok titiz ve profesyonel şekilde tamamladı.İşlem öncesi ve sonrasında açıklayıcı bilgilendirme yapması içimi çok rahatlattı.İşlem sonrasında hiç ağrım olmadı.Kendisinin güler yüzlülüğü ve kibarlığını takdir ettimi.

• Kent Klinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Periodontoloji Randevusu  •

İmplant yaptırmak için başvurdum. Tedavim gayet ağrısız sızısız iyi gidiyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her konuda detaylı bilgilendirmelerde bulunuyor. Mahmud Bey iyi bir insan. Herkese güler yüzlü davranıyor. Mükemmelliyetçi bir izlenim bırakıyor. İşini severek ve güzel yapıyor. Elazığ'dan yanına geliyorum benim için kıymetli bir insan.

•  •

Diş eti hastalığım için başvurdum. Tedavim çok güzel geçti. Diş eti kanamalarım oluyordu, küretaj tedavisi yapıldı. Hastalığım tamamen geçti. Kanama artık olmuyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Çok ilgili ve güler yüzlü bir uzman. Hastasını sıkı takip ediyor. Ulaşılabilirliği kolay, memnun kaldım kendisinden.

•  •

Mahmut hocam implant tedavim sürecinde son derece titiz,güven veren bir yaklaşım içerisinde oldu. Tedavim sürecinde her konuda bilgilendirmesi benim için çok değerliydi.

• Kent Klinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant  •

• I

İmplant için başvurdum. Tedavim çok iyi geçiyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Mahmud Bey işinde iyi ve profesyonel bir uzman. Çok yardımsever ve aydınlatıcı birisi. Personelleri de iyi. Memnunum kendisinden.

•  •

İmplant için başvurdum. Tedavim 13 ay sürdü. Diyabet hastasıyım. Son derece başarılı geçti. Tüm ailem kendisinde işlem yaptırdı. Ben Tekirdağ'dan yanına gelip gittim. Hastalarını çok yakın takip eden ve onlarla iyi ilgilenen bir uzman. Her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. Kimseye güvenip yaptıramadım. Bana çok güven verdi, iyi ki kendisine yaptırmışım. Mesleğine inanılmaz saygı duyuyorlar, çok şanslıyım. Dişlerimin görüntüsü de çok güzel oldu. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Uzun zamandır sıkıntı çektiğim diş eti çekilmesi ile birlikte diş hassasiyeti ve diş sallanması sorununda uygulamış olduğu tedaviler sonucunda daha mutluyum. Diş eti çekilmemi geriye döndürdü ve diş eti çekilme sürecimi yavaşlattı. Tedavi esnasında da çok ilgili olduğunu belirtmek isterim.

• Kent Klinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri  •

• Ş

Dişimde kist vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Muayene oldum, ameliyata karar verildi. Ameliyatım 2.5 saat sürdü, çok iyi geçti. Uzmanım çok iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Kontrole gittim, kemik tozunu kontrol etti, iyi durumda dedi. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Mahmud Bey başka yere gitse peşinden giderim. Çok memnunum kendisinden, profesyonel ve tavrı var, iyi bir uzman.

• D

Kaza geçirdim, ön dişlerimi kaybettim. Bu sebepten dolayı başvurdum. Yaptıkları tedavileri beğendiğim için tercih ettim. Yaptığı işlemlerden memnunum, hiçbir sorun yaşamadım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mahmud Bey çok ilgili bir uzman. Eski dişlerimden daha iyi dişe ve gülüşe sahibim. Sayesinde dolu dolu gülebiliyorum. Çok güzel bir süreç geçirdim, beni benden daha çok düşündü. Herkese tavsiye ederim.

• H

Mahmud hocanın implant tedavim süreci boyunca gösterdiği ilgi çok güzeldi . Yapılacak tedaviden en iyi sonucu alabilmek için her zaman detaylı ve titiz bir şekilde çalıştı. Yapılacak her işlemin en ince detayına kadar anlatttığından kafanızda en ufak bir soru işareti bile kalmıyor.Zorlu bir işlem olmasına rağmen herhangi bir uyuşukluk kalmadı. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum. Gözünüz kapalı gidebilirsin harika bir hekim.

• Kent Klinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant  •