- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Gulf Sigorta
- Emaa Sigorta
- Aveon Sigorta
m....ö
Kızımı özel aşı zamanlarında kontrolleri için Maleyka Jafarli hocaya gidiyoruz.Son kontrolümüzde kendisine kızımın vajinasında yapışıklık olup olmadığını sordum.Kendisi muayene edip “hayır” dedi.Ertesi gün benim şüphelenmem üzerine kızımı farklı bir doktora götürdüm ve vajinal yapışıklık olduğu söylendi.Bunun üzerine Medipol Sefaköy’ü sabah saat 10.00 civarında arayarak Maleyka Hocayla görüşmek istediğimi ilettim.Bana geri dönüş yapılacağı söylendi.Saat 14.00 olduğunda tekrar aradım,hocanın yoğun olduğu ifade edildi.Kızımın kendi hastası olduğunu özellikle belirttim.
Telefon görüşmesinde durumu anlattım ve kızımın vajinasının yapışık olduğunu, önceki kontrolde bunun 'hayır' olarak söylendiğini ifade ettim.Kendisi bana,“İçine girip bakmadım ya,tekrar getirin bakalım şeklinde bir cümle kurdu.Bu ifadeden sonra elbette tekrar götürmedim. Söylenenler karşısında oldukça şaşırdım.Bende diğer doktorunda içine girerek bakmadığını,normal bir muayene ile durumu tespit ettiğini kendisine söyledim.• Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Maleyka Jafarlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Maleyka Jafarlı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Maleyka Jafarlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Maleyka Jafarlı adresi nerede?Maleyka Jafarlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Maleyka Jafarlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Maleyka Jafarlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Maleyka Jafarlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Maleyka Jafarlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Maleyka Jafarlı hangi dilleri konuşuyor?Maleyka Jafarlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Maleyka Jafarlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Maleyka Jafarlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Maleyka Jafarlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Maleyka Jafarlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Maleyka Jafarlı hangi sigortaları kabul ediyor?Maleyka Jafarlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla