- Hemoroid
Robotik Cerrahi
Timektomi
O
oy...n
Saygı deger doktorumuz Mehmet Baykan 20 gün once paratroit ameliyatimi yaptı.Kesinlikle ses kısıklıgı vs. yasamadım.Isınde iyi oldugu kadar güler yüzlü ve anlayıslı.
me...t
Sol tarafı tenis topu kadar, sağ tarafı 2cm kist olan tiroidim ameliyat ile başarılı bir şekilde alındı ve sesimde herhangi bir sorun olmadı.
Op. Dr. Mehmet Baykan
Bu güzel gorusleriniz için teşekkür ederim.Saglikli günler dilerim
ne...t
Haziran 2025 de bi tanıdık vasıtasıyla tanıştığımız ve iyi insanlara denk düşmek teriminin vücut bulmuş halidir doktor bey. Annemin şikayetleri nedeniyle şehir hastanesine doktor beye muayene olduk yaprağı tektikler vs sonucunda kolon kanseri teşhisi kondu. Annemi bekletmeden hemen ameliyata aldı bu süreçte de sonrasında da bizi hiç yalnız bırakmadı güler yüzü sıcakkanlılığı hoş sohbeti annemi o kadar güvende hissettirdi ki. Sonuçlarımızın temiz çıkmasına kendisi de bizim kadar sevindi hala en ufak ağrısında gideriz ve o ilk yakınlığıyla karşılar sohbet eder iyiki tanımışız sizi doktor bey Rabbimde sizi iyi insanlara denk getirsin biz sizden razıyız Rabbimde razı olsun inşaAllah
• Kayseri Şehir Hastanesi • Kolon Ve Rektum Cerrahisi •
fa...r
Kalbinin güzelliği yüzüne yansıyan kıymetli hocam, işi ve insanlığı mükemmel olan, hastasıyla birebir ilgilenen bir o kadar da mütevazı doktordu. Tiroid ameliyatımı yaptı, eline emeğine sağlık. Yolu her daim açık olsun, Allah işini gücünü rast getirsin.
I
i̇...
Hocamın ilgi ve alakası gerçekten mezuniyet verici. Fıtık ameliyatımı yaptı kendisi ekibi ve genel cerrahi servis çalışanlarından Allah razı olsun.
ah...t
18 Temmuz 2025 tarihinde kasık fıtığı ameliyatı oldum. Mehmet BAYKAN Hoca'm çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. İyi ki varsınız Hoca'm.
L
l....a
24.02.2025 tarihinde Mehmet hocama safra kesesinden ameliyat oldum. 2 yil öncesine kadar mide küçültme ameliyati olduğum icin safra ameliyati olmaya karar verdiğimde Mehmet Beyi çok araştırdım ve kendisine bu ameliyati olmaya karar verdim. Ve iyi ki de Mehmet Hocamı tercih etmişim. Tüp mideli olmama rağmen ameliyatımı sorunsuz sıkıntısız bi şekilde gerçekleştirdi. İyi ki de Mehmet Hocama ameliyat olmuşum. Şifalı elleriyle beni safra taşlarımdan kurtardı. Rabbim Mehmet Hocam gibi doktorları başımızdan eksik etmesin. Herşey için minnettarım Mehmet hocam
• Kayseri Şehir Hastanesi • Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı •
Bu güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim
İki ay önce Mehmet hocama tiroid nodül ameliyatı oldum.Ameliyat planında Mehmet hocayla sağ-sol iki tiroidinde alınması gerektiğini konuşmuştuk ama ameliyat sırasında Mehmet hocam tek tarafın alınmasının yeterli olacağına karar verip sağ tiroidimi aldı ve beni ömür boyu hap kullanmaktan kurtardı.Ameliyat sürecinde ve sonrasında da çok ilgiliydi.Ben kendisinden çok memnun kaldım genel cerrahi arayışında olanlara kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Güzel yorumlarınız için teşekkur eder sağlıklı günler dilerim
Hocamı çok araştırdım çocukluğumdan beri kasık fıtığım vardı burda yazılan görüşler bana çok yardımcı oldu 25.11.2024 tarihinde sağ kasık fıtığı ameliyatı oldum hocamın bana verdiği güven bir yana insanlığı güzel tebessümleri ilgisi alakası her şeyiyle çok güzeldi allah senden razı olsun hocam senin gibi hekimlerimizi rabbim bu ülkeden bu milletin başından eksik etmesin.
ha...z
Mehmet Hoca, 11 Kasım da annemi Safta Kesesi ameliyatı yaptı. Çok ilgili, güler yüzlü, anlayışlı ve cok bilgili bir hekim. Ameliyat öncesi annemin yan hastalıkları olduğu için çok heyanlıydik fakat Mehmet Hocanin deneyimi ve bilgisi sayesinde annemin ameliyatı cok iyi gecti, hemen uyandi, 4 saat sonra yemeye içmeye başladı, bir cok kisiden duyduğumuz mide bulantısı vb bir durum asla olmadı. Hersey yolunda gecti annem sağlığına kavuştu.
• Kayseri Şehir Hastanesi • Laparoskopik Cerrahi •
Güzel yorumlarınız için teşekkur eder sağlıklı günler dilerim
Mehmet Baykan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Baykan, Genel Cerrahi. Size Mehmet Baykan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Apendektomi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Melanom Alınması, Apandisit Alınması, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi.
Mehmet Baykan adresi nerede?Mehmet Baykan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Baykan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Baykan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Baykan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Baykan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Baykan hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Baykan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Baykan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Baykan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Baykan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Baykan hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Mehmet Baykan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Baykan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Baykan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar