Alsancak, 1438. Sk. sema apt No:1 K:3 D:6,, Konak, İzmir 35860
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ha...n
ben yaklaşık 1 yıl böbrek taşını düşürmek için ugraştım ,sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle mehmet beyle tanıştım . beni muayene etti ve yüzüme gülümseyerek kırarız sen canını sıkma dedi , tam üç kez kırma makinasına girdim ve üçüncüden sonra taşım düştü (taşımın çap 8 mm idi)merkezde çalışan herkez profesyonel olmuş teknisyen süleyman abide işini çok iyi biliyo hepsine çok teşekkür edrim beni bu taştan kurtardıgı için allah kimseye yaşatmasın
Mehmet Çelimli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Çelimli, Üroloji.
Mehmet Çelimli adresi nerede?Mehmet Çelimli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, 1438. Sk. sema apt No:1 K:3 D:6, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Çelimli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Çelimli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Çelimli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Çelimli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Çelimli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Çelimli hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Çelimli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar