Okullar / Eğitimler
Geniz Eti Ameliyatı
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Mehmet Fatih Sönmez Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
129 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
i.....
31 ekim 2022 tarihinde Dr Fatih Sonmez e (rinoplasti) burun ameliyati oldum. Ameliyat öncesinde rahat nefes almakta zorluk yaşıyordum ameliyat sonrasında bu sorunum tamamen giderildi. Ameliyat öncesi ve sonrasında ilgilenmeleri ve bilgileri yeterliydi. Bu süreçte yanımda oldukları için teşekkür ederim.
9 Mart 2023 tarihinde Dr. Fatih Sönmez’e burun ameliyatı (rinoplasti) oldum.
Ameliyat gününün ilk gecesi birazcık ağrılı geçti.İkinci gün şişmeler ve morluklar başladı ama hepsi çok hafif ve normal. Üçüncü gün şişlikler birazcık inmeye başladı. Dördüncü gün her şey normale dönmeye başladı, morluklarım sararmaya başladı ve şişklerimin hepsi neredeyse tamamen gitti. Bu ilk 4 günden sonra zaten normal hayata dönmeye başladık. Doktorum hakkında bilgi verecek olursam, doktorum çok iyi. Her şeyimle çok detaylı ve güzel ilgilendi. Çok cana yakın ve çok iyi bir insan. Tamamen ona güvendim ve güvenimi boşa çıkarmadı. Eli de çok hafif. Tavsiyem, Doktor Fatih Sönmez’e gelin.
İşinin ehli ve ustası. Bu ameliyatı olan herkese de şimdiden çok geçmiş olsun ve Allah şifalar versin.
d....c
20 ocak 2023 tarihinde Dr. Fatih Sönmez'e revizyon rinoplasti (burun ameliyati) oldum. Ilqi alaka quler yuz we sonuctan qayet memnunum.
Şubat 2023 tarihinde Dr Fatih Sonmeze burun ameliyati (rinoplasti) oldum. Ameliyat oncesi verilen bilgiler disinda ekstra bir durum kesinlikle yasamadim.Hic agrim olmadi. Korkularimin gereksiz oldugunu farkettim. Keske daha once bu ameliyati olsaydim.
Yaklaşık 4 ay önce Ekim ayinda Dr. Fatih Sonmeze burun ameliyatı (revizyon rinoplasti) oldum. 2015 yılında başka bir doktorda ameliyat olmustum şekil ve nefes sorunlarım olustugu için Fatih Sönmez hocamla tanistim ve ameliyat sürecimiz başladı. Önceki ameliyatimdan dolayı burnumda yeterli kıkırdak olmadığından kaburgamdan kıkırdak alınarak ameliyatım yapıldı.surec öncesinde ameliyat olduğum için çokça kaygım vardı Fatih hocam bütün olasılıkları anlatarak sürece daha çabuk başlamam sağlandı. Ameliyat sonrasında kontrol sürecim devam ediyor herhangi bir sorunum yok ve oldukça memnunum.
Eylül 2022 tarihinde Dr. Fatih Sönmeze burun ameliyatı (rinoplasti) oldum. Kendisine ve ekibine ilgisinden dolayı teşekkür ederim,gerçekten ameliyat ve iyileşme süreci beklediğimden daha iyi geçti.
k.....
Dr Fatih Sönmeze 11 ocak 2023 tarihinde burun ameliyatı (rinoplasti) oldum. Fatih bey tüm ameliyat sürecini cok detaylı bir şekilde anlattı.Ameliyat sonrası herhangi bir ağrı sızı olmadı.Bir morluk durumu yaşamadım sadece biraz ödem durumum oldu.Tüm sürecim çok rahat ve çok konforlu geçti.İsteyen fakat bir türlü cesaret edemeyen herkese sürecin cok rahat olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
2022 Şubat ayında Dr. Fatih Sönmez’e rinoplasti burun ameliyatı oldum. Ağrı kanama vs. hiç olmadı . Dr. Bey bana karşı çok kibar ve ilgili idi . Kalın deri olmamın dezavantajı şişlik ve ödem oldu sadece. Her şey için teşekkürler.
o.....
18 kasım 2022 tarihinde Dr Fatih Sönmez'e burun ameliyatı (rinoplasti) oldum. Herşey mükemmel ve ilgi alaka çok iyiydi. Ameliyat sürecimde de çok bir ağrı sızı çekmedim.
Dr Fatih Sönmez’e 3 Şubat 2023 tarihinde rinoplasti burun ameliyatı oldum. Çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim. Ameliyattan sonra hiç ağrı hissetmedim ve şişlik morluğum da olmadı. Atelim bugün çıktı ve yeni burnuma hayran oldum. Doktorum Fatih Sözmez’e ve ekibine nekadar teşekkür etsem az. Rinoplasti düşünüp benim gibi yıllarca erteleyen herkese tavsiyem hiç düşünmeden gelip Fatih hocama ameliyat olmaları. Tekrar çok teşekkür ederim herşey için.
Okullar / Eğitimler
- 2000-2007: Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi / Bursa / Türkiye
- 2009-2014: Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi / İzmir / Türkiye
- 2015-2016: Türk Ulusal Yüz Plastik Cerrahi Derneği Yıllık Okulu
Deneyimler
- 2007-2008: Iğdır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi - Acil Servis – Pratisyen Hekim
- 2009-2014: Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim Dalı - Araştırma Görevlisi Hekim
- 2014-2016: Iğdır Devlet Hastanesi - Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzman Hekimi
Sertifikalar
Samsun bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları