Doç. Dr. Mehmet Gündüz, Konya/Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezundur. Daha sonra Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları ihtisasını tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hematoloji yan dal uzmanlığını almıştır. Deneyimleri arasında Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi ve Bilkent Şehir Hastanesi,Hematoloji, İstanbul Biruni Tıp Fakültesi Hastanesi ve Ankara Güven Hastanesi bulunmaktadır. Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayımlanmış bilimsel makaleleri ve posterleri bulunmaktadır. Mesleki yaşamında hem klinik hem de akademik alanda önemli tecrübeler edinmiştir. İlgi alanları konusunda, lösemiler lenfomalar, multiple myeloma ve kök hücre nakli bulunmakta olup özellikle hematolojik kanserlerdir.
SERTİFİKASYON & KURS
İyi klinik uygulama sertifikası, (2014)
Laboratuvar GMP Sertifikası, 2014
BECERİLER VE İLGİ ALANLARI
Kök hücre nakli
Akut lösemiler
- Lenfoma
- Akut Myeloid Lösemi (AML)
- Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL)
- Lösemi
- Hematolojik hastalıklar
Hematoloji Randevusu
Kızılırmak 1450 sokak No:13, Ankara
Özel Koru Ankara Hastanesi
Kızılırmak 1450 sokak No:13, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
d....o
Mehmet bey hastalarına karşı çok nazik, ilgili, iletişimi kuvvetli ve bilgili bir hekimdir. Kanser hastası olan anneme diğer doktorların koyamadığı bir teşhisi çok hızlı bir şekilde koyup tedavisini başlattı ve annem ağrılarından kurtuldu. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi • Hematoloji Randevusu •
s....)
Babamın uzun süredir tedavi edilemeyen ms(emes) hastalığı vardı. Her tarafı yaraydı, kanıyordu. Bu sebepten dolayı kendisine başvurduk. Kendisinin tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. Kemoterapi uyguladı. İnsan olarak da on numara beş yıldız bir insan. Ailemizin doktoru oldu. Her şeyi kendisine danışıyoruz. Sürekli irtibat halindeyiz. Çok memnunuz kendisinden.
Z
z....k
Lösemi için kendisine başvurdum. Her konuda bana yardımcı oldu. 1 sene kemoterapi gördüm. Tedavim güzel geçti, hastalığımı atlattım. İlgili, alakalı, on numara bir doktor. Tedavimiz bitti ama ara ara görüşmeye devam ediyoruz. Beni arayıp soruyor, ben de kendisini arıyorum. Bir sıkıntı olduğunda beni yönlendiriyor. Herkese tavsiye ederim.
a....)
Annem için başvurduk. Her ay kanı düşüyordu. Muayene etti, erken dönem kemik iliği yaşlanma tanısını koydu. Annem yıllarca kan tedavisi gördü, kimse bunu fark etmedi. Mehmet Hocanın ilgisinden inanılmaz memnunuz. Sürecimiz güzel geçiyor, tedavimiz devam ediyor. İstediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Kendisi de arayıp soruyor.
a...
Doç. Dr. Mehmet GÜNDÜZ annemin çok uzun zamandır doktorudur. Annem 75 yaşında. Annemin tansiyon, diyabet, kalp yetmezliği ve böbrek ve akciğer sorunlarının yanında trombositopeni rahatsızlıkları var. Bu kadar karmaşık durumlara rağmen şu yaşına ulaştıysa sayın doktorumuz Doç. Dr. Mehmet GÜNDÜZ sayesindedir. Kesinlikle tavsiye ederiz.
i...
Ben Mehmet Hocaya bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım.
Hematolojik anemi ve lupus hastalıklarım mevcut.
2.5 ayda kimsenin tanı koyamadı, Mehmet Hoca tanıyı koydu.
4 yıldır da tedavime birlikte devam ediyoruz.
Evet, kesinlikle tavsiye ederim, gözüm kapalı. Doktorum elinden gelen, gelmeyen her türlü bilgi ve desteği ile yıllardır yanımda.• • •
fi...k
annem diyabet komasına girdiginde 6 gun yogun bakımda yattı doktorumuz ve calısanlkarı cok buyuk ılgı ve alaka gösterdiler hepsıne tekrar tesekuru bir borc bılıyorum ve minnettarlıgı bırkez daha ifade etmek ıstıyorum , böylesi doktor ve hemsırelerle daha nice ikinci baharlar yasmak umuduyla hepinize cok tesekurler tesekurler
ah...n
bu zmana kadr gördüğüm en ilgili en alakalı en iyi doktor.
L
la...6
hekim hasta ilişkisi son derece pozetif... ayrıca ..insancıl seviyeli ve kliniği başarılı bi doktor..
Mehmet Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Gündüz, İç Hastalıkları, Hematoloji. Size Mehmet Gündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hematoloji Randevusu.
Mehmet Gündüz adresi nerede?Mehmet Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak 1450 sokak No:13 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Gündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Gündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Gündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Gündüz hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Gündüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Gündüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mehmet Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Gündüz hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Gündüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları