0850 333 0388 Ücret öğren

Doç.Dr. Mehmet Hakan Seyithanoğlu,Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur .Kartal Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı,Vakıf Gureba Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı,Bezmialem Vakıf Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniği Kurucu Ana Bilim Dalı Başkanı Yard. Doç.Bezmialem Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniği Yard. Doç. ve Uzm.Öğr. Görevlisi ve Bezmialem Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniği Doçent olarak çalışmıştır.

Yetişkin
Çocuk

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Mehmet Hakan Seyithanoğlu
Doç. Dr. Mehmet Hakan Seyithanoğlu - Beyin Cerrahi Kliniği

Çobançeşme E5 Yan Yol Cad. No:6 A Blok D:150, Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah., Bakırköy, İstanbul 34158

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• SGK Anlaşması Yoktur

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • M

Bel fıtığım için gittiğim sayın dr hakan bey ameliyattan sonra yaşadığım rahatlama gerçekten çok önemli elleriniz dert görmesin saygılarımla meryem cansız

• Doç. Dr. Mehmet Hakan Seyithanoğlu - Beyin Cerrahi Kliniği Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

• H

ha...

10 gün önce vakıf guraba hastanesinde muayene oldum bel fıtığı ameliyatı kararı aldık hocamızla, ayrıntılı olarak anlattı süreci ,güven verdi ameliyat oldum , çok şükür iyiyim şimdi ellerine sağlık ekibi ve kendisi işinin ehli hekimler

• C

c.....

Merhabalar. Benim bir süredir sol kolumda uyuşma ve şiddetli ağrı şikayetlerim mevcuttu. Daha önce Mehmet Hakan SEYİTHANOĞLU hocama giden hastalardan ve çevremdeki dostlarımdan, Mehmet hocamın işinde gayet iyi olduğu konusunda bilgiler aldım. Ameliyat öncesi ve sonrası detaylı bilgilendirmeler yapması ve ilgili davranması çok güzeldi. Ameliyatımız da oldukça başarılıydı. Ağrı ve uyuşmalarım artık geçti. Zamanla daha da iyi olacağım. Çünkü ameliyat insan vücudu için kolay bir süreç değildir. Bu alanda sağlık sorunları yaşayan tanıdıklarıma Mehmet hocamı gönül rahatlığıyla öneriyorum. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum. Saygılarımla.

• M

me...

bel fıtığı ameliyatımı gerçekleştiren hocamız İlk muayeneden itibaren hastalığı doğru şekilde değerlendirip süreci ayrıntılı olarak anlattı. Ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve sonrasındaki ilgisi, takibi ve hasta ile iletişimi gerçekten takdire şayandı.

Ameliyat son derece başarılı geçti. Özellikle ameliyat sonrası kontrollerde hastasını yakından takip etmesi ve her sorumuza sabırla cevap vermesi bize büyük güven verdi. Alanında bilgi ve tecrübesiyle gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim değerli bir hekim.

meslek hayatında başarılarının devamını diliyorum.

• H

h....b

3 yıl önce geçirmiş olduğum bel fıtığı ameliyatından sonra yaşadığım ağrılar ve şikayetlerde bir nebzede olsa azalma olmasına rağmen maalesef fıtık nuksettigi için 1 ay önce ikinci ameliyatı olmak zorunda kaldım. İlk ameliyatı yapan doktorumla iletişim problemi yaşadığımız için yeni bir doktor arayışına girdik. Hocamı tavsiye üstüne araştırdık ve hakkında olumlu yorumlar duyduk.Hocamızdan randevu aldık ve kısa sürede ameliyat olmaya karar verdim. Çok şükür ameliyattan sonra ağrılarım yok denilecek düzeye indi. Şunu anladım ki doktorun hastayla olan iletişimi en az operasyon kadar önemli bir durummuş.

se...

Doç Dr Mehmet Hakan seyithanoglu Hocamızın yaptığı bel fıtığı ameliyatindan çok memnun kaldım.agrilarim geçti kendisine meslek hayatında başarılar dilerim

• Doç. Dr. Mehmet Hakan Seyithanoğlu - Beyin Cerrahi Kliniği Diğer  •

ay...ş

Bel fıtığı ağrısı çekiyordum ve fıtığım patlamıştı. Hakan Bey’e bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Ameliyatım ve sonraki süreç çok rahat geçti. Ağrılarım bitti hızlı bir iyileşme süreci atlattım.

• U

u....a

Mehmet Bey ilgili, alakalı bir doktor. Boyun fıtığından ameliyat oldum. Ameliyatım güzel geçti. 2 hafta oldu, ameliyattan sonra herhangi bir şikayetim kalmadı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Bayağı memnun kaldım.

•  •

as....

4 ay boyunca yaşadığım şiddetli ağrılar nedeniyle yürümekte bile zorlanıyordum. Çevremden aldığım tavsiye üzerine Mehmet Hakan Seyithanoğlu hocaya başvurdum ve iyi ki gitmişim.
    Daha ilk görüşmeden itibaren ilgisi, açıklayıcı yaklaşımı ve verdiği güven bana moral oldu. Uyguladığı tedavi ve bel fıtığı ameliyatı sayesinde ağrılarım bitti, yeniden rahat yürüyebilmeye başladım. Uzun zamandır hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
    Mesleğindeki başarısının yanında hastasına yaklaşımıyla da çok değerli bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• N

n...

Doktorumuza bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Belimde ve bacaklarımda yürümemi engelleyecek şekilde yoğun ağrı şikayetim vardı. Hocamız beni gerektiği şekilde bilgilendirdi ve gerçekten sorunsuz bir operasyon gerçekleştirdi. Şu anda dikişlerim henüz alınmamış olmasına rağmen, ağrısız acısız yürüyüş yapabiliyorum. Çevreme ve tanıdığım herkese tavsiye ederim.

•  •