Hakkımda
Lise hayatını Gaziantep Kolej Vakfı Lise’sinde tamamladı. Üniversite sınavında Türkiye’de ilk 1000’e girerek Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazan...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Gaziantep Kolej Vakfı Lisesi
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Osmangazi, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Üniversite Blv., Gaziantep
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ergen Psikiyatrisi Bölümü
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
31 hasta yorumu
depresyon sebebiyle gittik, iletişimi çok güzel ve verdiği ilaçla da kısa zamanda baya yol katettik,iyi ki gelmişiz, tavsiye ederim
Son derece ilgili son derece alakalı olan hocamız oğlumun dikkat eksikliği tedavisi sürecinde bizi çok doğru yönlendirmeler yaparak ve doğru tanı ile iyileştirme yoluna girmiştir kendisi çok kıymetlidir bizim için
Oğlumun dikkat dağınıklığı ve disleksisi var , ilaç yardımı almak ve üniversite sınavlarında yardım alması konusunda doktorumuza başvurduk.
d.....
Dr. Mehmet Bey’e kuş fobisi sebepli gidiyorum. Hocam terapi uyguluyor. 3. seansa gireceğim. İlk iki seansta ciddi yol aldım. Hocamla kuşlara dair aşamalı olarak fotoğraflar, videolar izleme sürecinden geçiyorum. Ayrıca nefes ve kaslarımın rahatlaması için verdiği egzersizlerden çok fayda görüyorum. Her seans sonrası hocam bana belirlediği süreye göre günlük yapmam gereken (fotoğraf bakma, video izleme) çalışmaları belirtiyor. Aksatmadan yaptım ve daha 2 seans geçmiş iken, daha önce yapmayı bile hayal edemediğim şeyi yaptım, dakikalarca balkondaki gerçek bir kuşu izledim. Tedavi öncesi ağlayarak uzaklaşıyordum. Mehmet hocama çok teşekkür borçluyum.
Oğlumun konuşma güçlüğü ile ilgili hocamıza başvurduk. Hocamız önce teşhis için test uyguladı. Ardından eğitim hususunda yönlendirmenin yanında bir ilaç takviyesi önerdi. Hocamızın hasta ve yakınlarına yaklaşımı, bilgisi ve uzmanlığı beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Çocuğumuzun geleceği için bize yol gösterdi ve destek oldu. Kendisine teşekkürü bir borç sayarız.
ne...
Doktor beyden doktor yakınımızın referansıyla randevu alıp 18 yaşındaki oğlumuzın evvelden beri gelen dikkat eksijliği ve konsantrasyon güçlüğü sukıntıları için destek almak amacıyla görüştük .görüşmemizde hem oğlumla hemde bizimle ayrı ayrı görüşüp bir takım testler neticesinde bir ay sonra tekrar görüşmek şartıyla ilaca başlamaya karar verdi ilgi ve alakası gayet güzeldi memnun ayrıldık çocuk ve ergen psikoljisi ile ilgili sıkıntıları olan herkese tavsiye ederiz
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karadağ
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım oğlunuzun konsantrasyon sorunlarını da en kısa sürede çözeriz
m....k
Doktorumuz gayet ilgiliydi. Kızımın panik atak belirtileri için başvurduk. İlaç tedavisine başlamadan süreci olumlu şekilde atlattık. Sınav kaygısı ile ilgili de yönlendirmeler yaptı. İlgisi için teşekkür ediyoruz.
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karadağ
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Benzer süreçlerin tekrar yaşanmaması dileğiyle.
fu...ş
Mehmet beye sinav kaygisi sebebi ile başvurduk. Uyguladığı ilaç tedavisi ve terapi sayesinde sinav öncesi olan kaygım, karın ağrıları geçti, netlerim yükseldi. Lgs sınavında da güzel bir sonuç aldık. Bu sebeple tavsiye ediyorum.
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karadağ
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çocuğunuza hayatta başarılar dilerim.
ah...t
Mehmet hocaya basvuru yaptığımızda çocuğumda telefon bağımlılığı vardı. Canlı derslerde hep oyun oynuyordu ya da girmiyordu. Yaptığı terapiler sayesinde oğlum daha sorumluluk sahibi birisi oldu. Artık derslerine daha iyi katılıyor. Geceleri uyuyor. Destekleri için çok teşekkür ederim.
y.....
Kızımda ergenlik sonrasi bazı takıntılar, vesveseler başlamıştı. Elini çok sık yıkıyordu, her şeyi kontr ediyordu. Terapiye gelmeye başladık. Bir süre sonra takıntılar çok azaldı. Artık daha rahatız. Mehmet beye çok teşekkür ediyorum. Sayesinde kızım çok rahatladı.
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karadağ
Takıntılar terapiye cevap veren psikiyatrik durumlardan birisidir. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Gaziantep Kolej Vakfı Lisesi
Deneyimler
- Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Anabilim Dalı’nda Doçent Doktor
- Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Anabilim Dalı’nda Doktor Öğretim Üyesi
- Mardin Devlet Hastanesi Çocuk Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Birimi’nde Çocuk Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
Fotoğraflar
Bilinen Diller