Üye Olduğu Kuruluşlar;
TÜRK NÖROLOJİ DERNEĞİ,
TÜRK BEYİN DAMAR HASTALIKLARI DERNEĞİ,
TÜRK UYKU DERNEĞİ,
TÜRK EEG-EMG NÖROFİZYOLOJİ DERNEĞİ,
PARKİNSON VE HAREKET BOZUKLUKLARI DERNEĞİ.
- Sinir-Kas Hastalıkları
MRI Değerlendirme
MS Tedavisi
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Melek Altın Ertan Muayenehanesi
Hoşnudiye Mah. 770. Sok. Cassaba Modern B Blok No: 303, Tepebaşı, Eskişehir 26020
K
ka...
Melek Hanım güvendiğim tek doktor. Epilepsimi de baş ağrılarımı da o takip ediyor. İlgisine de bilgisine de güvenim tam.
ha...
Kendisine başvurduğumda haftada 3 migren atağı yaşıyordum. Tedavi planı ve yakın takibi ile iki ay gibi kısa bir süre icerisinde ataklarımı sıfırladı. Kendisi ilk tanımı 20 yıl önce koyan doktorum olduğu için tekrar ona gitmek istemiştim. Doğru bir karar olduğunu şifa ile gösterdi. Tekrar sağlığıma ve çalışma hayatıma döndürdüğünüz için
ni...t
Kızımın baş ağrısı nedeniyle kendilerinden randevu aldık. Ilknur Hanım randevu aşamasında ve sonrasında ayrıntılı ve net açıklamalarda bulundu. Muayene aşamasında Melek Hanımın mesleki tecrübesine ve iletişim şekline hayran kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ni...
Başlık: İyi ki Varsınız Melek Hanım!
Melek Hanım'a botoks yaptırdım ve sonuç gerçekten mükemmel oldu. Kendisi hem işinde çok başarılı hem de insan olarak harika biri. Bu ülkenin sizin gibi yetenekli, güler yüzlü ve insan odaklı doktorlara gerçekten ihtiyacı var. Nöroloji alanında da çok deneyimli olduğunu biliyorum. Sadece bir doktor değil, aynı zamanda insanlara güven ve moral veren biri. İyi ki varsınız Melek Hanım, herkese gönülden tavsiye ediyorum!
• Melek Altın Ertan Muayenehanesi • Botoks •
m....d
Trigeminal nevralji de methinizi duymuştuk.Şifa bulduk. Melek Hocam
Ş
şe...m
Melek Hanımla yüzümdeki estetik olmayan bir bozukluk nedeni ile tanıştım ve yıllardır hoşnut olmadığım tabloyu çok kısa sürede etkili bir biçimde tedavi etti. Tedavisinden çok memnun kaldım.
• Melek Altın Ertan Muayenehanesi • Diğer •
da...n
Melek hanım inanılmaz tatlı ve aşırı ilgili bir doktor.Geçmek bilmeyen kronik migrenimden dolayı gittiğim ve tedavisi sayesinde ertesi gün ağrısız nefes almama sebep kendisi.Migren botoksu tedavisi sayesinde arada çok az olan ve dayanabilceğim ağrılarım oluyor.Kendisi uzun uzun çok tatlı bir şekilde anlatıp, sebebini araştırıp tedaviyi anlattıktan sonra gönül rahatlıgı ile yaptırabilirsiniz. Ben 2. seansımı yaptırdım ve çok memnunum.Eğer ben gibi yaşayanlar varsa Hiç düşünmeden muayene olup kendilerini Melek hanıma teslim edip bu uygulamayı yaptırabilirler.Herkese geçmiş olsun .
• Melek Altın Ertan Muayenehanesi • Migren Tedavisi •
a....ö
Aşırı ilgili ve aşırı tatlı bi doktor daha ilk seansımızda çok memnun kaldık bayadır nöbetlerim vardı ama Melek hanımdan sonra nöbetlerimde azalma oldu ilaç değişiklikleri olsun ilgisi olsun her şekilde tavsiye ederim.
• Melek Altın Ertan Muayenehanesi • Epilepsi Tedavisi •
g....u
Daha önce annemi unutkanligi için goturmustuk koyduğu tanı ve verdiği ilaç ile annem sağlığına kavuştu bugün aynı sikayetle akrabamizi götürdüm göstermiş olduğu ilgi alaka ve sevecenligi ile bizi çok memnun bıraktı akrabamizin hastalığı ile ilgili yine görüşeceğiz konusunda uzman bir kişi guleryuzlu ve tatlı dilli gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim
• Melek Altın Ertan Muayenehanesi • •
me...ç
ANNEMİN UZUN SÜREDİR YÜZÜNDE TRİGEMİNAL NEVRALGİN RAHATSIZLIĞI VARDI. SON ZAMANLARDA ARTAN ŞİDDETLİ ve DAYANILMAZ ATAKLARINA ÇÖZÜM OLDUĞU İÇİN KENDİSİNE VE EKİBİNE ÇOK MİNNETARIZ.İLGİSİ ALAKASI ve EN ÖNEMLİSİ ANNEMİM RAHAT BİR ŞEKİLDE KONUŞMASI VE YEMEK YEMESİNİ , GÜNLÜK İŞLERİNİ RAHAT BİR ŞEKİLDE YAPABİLMESİNİ SAĞLAMASI SEVİNDİRİCİ , ÇÖZÜM ODAKLI MÜKEMMEL BİR HEKİM ,
• Melek Altın Ertan Muayenehanesi • Diğer •
Melek Altın Ertan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Altın Ertan, Nöroloji. Size Melek Altın Ertan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Tedavisi, MRI Değerlendirme, Randevu, Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları, Migren Tedavisi, Sinir Blokajı Enjeksiyonu, Nöroloji Randevusu.
Melek Altın Ertan adresi nerede?Melek Altın Ertan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. 770. Sok. Cassaba Modern B Blok No: 303 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Altın Ertan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Altın Ertan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Altın Ertan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Altın Ertan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melek Altın Ertan hangi dilleri konuşuyor?Melek Altın Ertan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Melek Altın Ertan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Altın Ertan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Altın Ertan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Altın Ertan hakkında ne düşünüyor?Toplam 92 hasta / danışan, Melek Altın Ertan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.