Melek Kazanç,mesleki çalışmalarına ise şu an Özel Muayenehanesin'de devam etmektedir.
- Diş Çürükleri ,
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Ü
ü....g
Kızım ve ben çok severek gidiyoruz ben implant yaptırıyorum sürecten cok memnunum çalışma arkadaşları ve melek hanım mükemmel insanlar cana yakın ve tam bir aile ortamı
• Melek Kazanç Muayenehanesi • Diş Hekimi Randevusu •
Melek Kazanç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Kazanç, Diş Hekimi. Size Melek Kazanç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi.
Melek Kazanç adresi nerede?Melek Kazanç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mahallesi, Konur 2 Sk. No:39/6 Kat.2 Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Kazanç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Kazanç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melek Kazanç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Kazanç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Kazanç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Kazanç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Melek Kazanç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.