Merhaba, ben Psikolog Melih Gürler
Psikoloji bölümünde lisans eğitimimi tamamladıktan sonra ruh sağlığı alanında aktif olarak çalışmaya başladım. Hâlen bir rehabilitasyon merkezinde görev yapıyor, aynı zamanda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanında mesleki gelişim sürecimi sürdürüyorum.
Çalışma yaklaşımımda; düşünce, duygu ve davranış süreçlerini bir bütün olarak ele almayı, psikolojik dayanıklılığı ve içgörü geliştirmeyi merkeze alıyorum. Mesleki yolculuğumu etik sınırlar ve sürekli öğrenme ilkesiyle ilerletmeyi önemsiyorum.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
- Banka Havalesi
Görüşler
O
o...
Bir iş arkadaşımın tavsiyesiyle Melih Bey’e ulaştım. Açıkçası, hem hemcinsim olduğu için ilk başta biraz çekinerek başlamıştım ama daha ilk seanslardan itibaren kendimi oldukça rahat ve anlaşılmış hissettim. Şu an sürecimiz devam ediyor ve şimdiden düşünce yapımda ve kendime bakışımda olumlu değişimler fark etmeye başladım. İyi ki başlamışım diyebiliyorum.
m...
Melih Bey’e kızımın gittiği eğitim merkezinden ulaştık. Oğlum 8. sınıf LGS’ye hazırlanıyor. Arkadaşlarıyla yarışmayı değil, kendiyle yarışmayı öğrensin; LGS stresini atsın diye ve nasıl davranması gerektiğini öğrensin diye başvurduk. Süreçten çok da memnun kaldık.
Melih Bey’i tavsiye ederim.• • •
Z
z...
Kaygı sorunlarım nedeniyle başvurduğum bu süreçte Melih Bey’le çalışmak benim için gerçekten faydalı oldu. Seanslarda kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir alan vardı. Zamanla kaygımı daha iyi anlamaya ve yönetmeye başladım. Uyguladığı yöntemler günlük hayatımda da kullanabileceğim şekilde pratikti. Genel olarak benim için çok verimli bir deneyimdi, ihtiyacı olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a...
Melih Bey ile çalışmış bir danışanın önerisiyle kendisine ulaştım. Uzun zamandır içimde biriktirdiğim duygular ve baş etmekte zorlandığım düşünceler nedeniyle başvurdum. Melih Bey ile yaptığımız seanslar benim için gerçekten dönüştürücü bir süreç oldu. Kendimi ilk kez bu kadar anlaşılmış hissettim. Bazen zorlayıcı olsa da her seans sonrası biraz daha hafiflemiş çıktım. Kendime bakış açım değişti. Bu süreci benim gibi zorlanan herkese tavsiye ederim.
b...
Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle Melih Bey’e ulaştım. Son dönemde yaşadığım stres ve içsel huzursuzluk nedeniyle destek almak istiyordum. Şu an terapi sürecimiz devam ediyor ve Melih Bey’in yaklaşımı oldukça anlayışlı ve güven verici. Kendimi rahatça ifade edebildiğim bir alan sunduğunu hissediyorum. Özellikle düşüncelerimi fark etme ve daha sağlıklı şekilde ele alma konusunda şimdiden faydasını görmeye başladım. Süreç ilerledikçe daha da iyi olacağına inanıyorum ve şu ana kadar olan deneyimimden memnunum. Çevreme de tavsiye ederim.
Melih Gürler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Gürler, Psikoloji. Size Melih Gürler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Melih Gürler adresi nerede?Melih Gürler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Egemenlik Caddesi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Gürler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melih Gürler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melih Gürler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melih Gürler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melih Gürler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Gürler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Melih Gürler hangi sigortaları kabul ediyor?Melih Gürler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.