Hakkımda
Psikolojik Danışman Melike Gökdemir , 2013 yılında Sakarya Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldum.2013 yılından beri...
Okullar / Eğitimler
Kinetik Aile Çizim Testi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
h ...e
Biz ilk geldigimizde kızım kendini ifade edemiyordu şimdi çok güzel ifade edebiliyor insanlarla iletişim kuruyor
Hasta
görüşmeler güzeldi Her şey için melike hanıma teşekkür ederim
Merhaba ilk öncelikle melike hanıma çok teşekkür ediyorum.benim çok sancılı bir sürecim vardı.bana yol gösterdi katkı sağladı şimdi çok iyiyim.şu anda 12 yaşındaki kızım için melike hanımın danışmanlığında yardım alıyor.süreç çok iyi ilerledi pozitif sonuçlar almaya başladık.sürecimiz hala devam ediyor.kendimin mutlu sonla biten sürecini gördükten sonra kızımında mutlu sonla ergenlik sorunlarını atlatacağına inanıyorum .kurum da çok ilgili ve güleryüzlü hepsine tekrar teşekkür ediyorum .
tu...a
Sürekli ataklar geçirdiğim, hızlı duygu değişimleri yaşadığım, yanlış şeylere yanlış tepkiler verip çok mutsuz olduğum duygu karmaşalarımdan yorulduğum bir dönemdi ve melike hanımla bu dönemde tanıştım. Spesifik söylemleri sayesinde hem kendimin hem de hayatımdaki toksik durumların farkına varıp daha doğru kararlar almaya başladım. verdiği nefes egzersizleri sayesinde ataklarımı yatıştırmayı ve kontrol etmeyi öğrendim. Söylediğiniz hiçbir şeyde sizi yadırgamadan dinleyecek ve rahat hissedebileceğiniz bir insan.
e....s
Biz 14 yaşındaki kızım için Melike hanımdan yardım rica ettik sınav döneminden dolayı oluşan biraz kaygı ve ergenlik sürecinin getirdiği sıkıntılarımız vardı Suan hala devam etmekteyiz seanslarımıza bu sere içinde kızımda olumlu anlamda çok güzel dönüşler aldık Suan daha mutlu ve kendine güveniyor kendi yeteneklerinin farkında bu bizim için çok önemliydi bu süreci Melike hanım sayesinde sancısız atlatabiliyoruz kendisine çok teşekkür ederim özellikle danışanı ile bağ kurma şekli inanılmaz etkili iyi ki yollarımız kesişmiş
y.....
Gerçekten ismini tam anlamıyla yansıtan bir yer empati ben çok memnun kaldım doktorum çok gerçekçi ,dürüst, samimi, içten olaylara bakış açısıyla benim ufkumu da dahada genişletiyor ve seans sonrasında çok rahatlıyorum 1 saat 5 dk mis gibi geliyor seansimi saatinde hiç bekletmeden alıyorlar çalışanlar çok güler yüzlü işlerini en iyi şekilde yapıyorlar teşekkür ediyorum herkese tavsiye ederim
e ...ç
Psikoloğa gitmeye karar verdiğim andan itibaren aşırı bir gerginlik vardı üstümde. Neyle karşılaşıcam rahat edebilecek miyim gibi sorular vardı kafamda. Melike hanım oluşturduğu güven ortamıyla bütün gerginliğimi aldı sadece birkaç seans içinde. Kendimi çok rahat hissettiğim bir ortam verdi bana en ihtiyacımın olduğu zamanda. Zor bir dönemden geçiyordum ve bu süreci sağlıklı bir şekilde yönetmemde çok büyük katkısı oldu. Çok teşekkür ediyorum buradan da kendisine.
s....a
Bir arkadaşım vasıtası ile Melike Hanımdan danışmanlık alma kararı aldım. Öncelikle bu kararı aldığım için gerçekten çok memnunum. Melike Hanıma bazı konularda özgüvensizlik, yetersiz hissetme, değersiz hissetme ve emin olduğum halde onay almadan yapamama gibi sorunlarla başvuruda bulundum. Tedavi sürecine başladık ve hala süreç devam ediyor. Fakat kısa sürede olumlu gelişmeler elde ettiğimi düşünüyorum. Ayrıca Melike Hanımın samimiyeti, neden bu tedaviyi yaptığımızı anlatması bu tedavinin iyi geleceğini bana hissettirdi. Bunlara ek olarak arkadaş gibi davranması beni rahatlatması çok etkili oldu. Normal şartlarda ben sorunlarımı anlatan bir insan değilim. Fakat Melike Hanımın samimiyeti ve arkadaş gibi davranması rahatlıkla anlatmama yardımcı oldu. Ayrıca dakik olması, seansların zamanında başlaması ve zamanında bitmesi de disiplinli olduğunun göstergesidir. Danışmanlık almak isteyen insanlar kesinle Melike Hanımı tercih edebilirler...
ö....k
Melike hanım çok samimi, işinin uzmanı mükemmel bir psikolog, kendisine uyku problemi ile gittim olağanüstü sonuç aldım. Mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim. İyiki varsın Melike Hanım.
k.....
Hayattan tamamıyla vazgeçmiş, kendinden nefret eden, ölümü bekleyen ve bunların değişebileceğine dair umudu da olmayan biriydim ama hiç değilse içimi dökerim diyerek gittim. 1-1,5 ay oldu gitmeye başlayalı. Kısa sürede bunların değişebileceğini hissettirdi. İşini severek yapan, samimi, anlayışlı, güven veren birisi ve gerçekten iyi bir insan. İyi bir dinleyici en önemlisi ve anlattığı şeyleri de gayet açık, net ve güzel anlatıyor. Gönül rahatlığıyla öneririm. En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük..
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Sakarya Üniversitesi - Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
- Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans
Deneyimler
- Özel Muayenehane
Fotoğraflar
Kocaeli Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kocaeli Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kocaeli Aile İçi İletişim Sorunları