Merhaba, ben Fizyoterapist Melikenur Erden. Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, pediatrik rehabilitasyon, geriatrik rehabilitasyon, kardiyopulmoner rehabilitasyon, yutma rehabilitasyonu ve sporcu sağlığı alanlarında yoğun klinik stajlar gerçekleştirdim.
Mezuniyetimin ardından çeşitli eğitim programları ve seminerlere katılarak manuel terapi, egzersiz temelli tedavi yaklaşımları ve güncel fizyoterapi yöntemleri üzerine kendimi geliştirdim. Ayrıca kalite ve akreditasyon süreçlerinde aktif görev aldım.
Danışanlarıma bütüncül bir yaklaşımla, kişiye özel egzersiz ve tedavi programları planlamayı hedefliyorum. Amacım; yalnızca mevcut şikâyetlerin giderilmesi değil, aynı zamanda hareketin sürdürülebilirliğini sağlayarak yaşam kalitesini artırmaktır.
Şu anda online fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti vermekteyim. Görüşmeler Zoom veya WhatsApp üzerinden gerçekleştirilmektedir.
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Felç
- Omuz Ağrısı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Melikenur Erden adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Melikenur Erden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melikenur Erden, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Melikenur Erden adresi nerede?Melikenur Erden adresini belirtmedi. Melikenur Erden yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Melikenur Erden adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melikenur Erden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melikenur Erden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melikenur Erden isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melikenur Erden, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Melikenur Erden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melikenur Erden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melikenur Erden ile iletişime geçmenizi öneririz.