Merhaba, ben Fizyoterapist Melikenur Erden. Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, pediatrik rehabilitasyon, geriatrik rehabilitasyon, kardiyopulmoner rehabilitasyon, yutma rehabilitasyonu ve sporcu sağlığı alanlarında yoğun klinik stajlar gerçekleştirdim.

Mezuniyetimin ardından çeşitli eğitim programları ve seminerlere katılarak manuel terapi, egzersiz temelli tedavi yaklaşımları ve güncel fizyoterapi yöntemleri üzerine kendimi geliştirdim. Ayrıca kalite ve akreditasyon süreçlerinde aktif görev aldım.

Danışanlarıma bütüncül bir yaklaşımla, kişiye özel egzersiz ve tedavi programları planlamayı hedefliyorum. Amacım; yalnızca mevcut şikâyetlerin giderilmesi değil, aynı zamanda hareketin sürdürülebilirliğini sağlayarak yaşam kalitesini artırmaktır.

Şu anda online fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti vermekteyim. Görüşmeler Zoom veya WhatsApp üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Fzt. Melikenur Erden adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle