Dt. Melis Yusufhanoğlu Alp

Diş Hekimi · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Kadıköy 1 adres

0850… Ücret öğren

Merhaba ben Melis Yusufhanoğlu Alp Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanıyım. Akademik ve klinik yolculuğuma Türkiye'nin prestijli kurumlarından biri olan Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladığım doktora (PhD) eğitimimle yön verdim.

Meslek hayatım boyunca, cerrahi müdahalelerin sadece teknik bir süreç değil, aynı zamanda hastanın yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir sanat olduğuna inandım. Uzmanlık alanım dahilinde; karmaşık diş çekimlerinden implant cerrahisine, çene eklemi rahatsızlıklarından gömülü diş operasyonlarına kadar geniş bir yelpazede, güncel teknolojiyi ve bilimsel verileri temel alarak hastalarıma hizmet veriyorum.

Yetişkin

• Banka Havalesi

Görüşler

• M

m...

Melis hanım benim dişlerimle ilgili sorunları en baştan sonuna kadar çok ilgilendi. İş ahlakı ve bilgisi ve iş tecrübesi harika. 9 adet implant, diş çekim işlemleri yapıldı. Çok harika ekiple çalışması ilgileri sıcak kanlı olmaları çok güzel. Başta Melis Hanım olmak üzere tüm ekip arkadaşlarından çok memnun kaldım. Melis Hanım sayesinde sağlıklı dişlerime kavuştum.

• M

m...

Melis Hanım'a implant tedavisi için başvurdum, 5 adet implant yaptırdım ve aynı gün dişlerimi de taktı, hiç ağrı hissetmedim. Özellikle geçici dişlerimle günlük hayatıma devam ettiğim için çok memnunum, tavsiye ederim

• H

h...

Melis Hanım işinde çok iyi, iletişimi çok iyi. Diş temizliği ve kaplama dişlerim yapıldı. Gerçekten çok başarılıydı. Herkese çok çok tavsiye ediyorum.

• O

o...

Farklı bir şehirde çekilmesi gerek dedikleri dişimi İstanbul'a gelip Melis Hanım'a gösterdim. Ağrısız ve çok kısa bir şekilde kanal tedavisi yapıp dişimi çekilmeden sağlıklı bir dişe kavuşturdu. Gömülü 20'lik dişlerim için de hiç düşünmeden onun hastası olacağım.

• B

b...

Doktorumuzu fakülte döneminden biliyordum. Kendisi 20'lik diş takibi, dolgu, diş beyazlatma ve diş temizliği işlemlerini takip etmiştir. Tavsiye ederim

• H

h...

Tavsiye üzerine Melis Hanım’a tedavi oldum. Hem ben hem çocuklarım tedavi olduk. Bana dolgu ve diş temizleme, çocuklarıma ise birer dolgu yapıldı. 5 yaşındaki oğlum hiçbir şekilde diş tedavisi olmak istemiyordu, çürüğü vardı ve dolgu olması gerekiyordu. Melis Hanım’ın güler yüzlü ve sıcak halleri sayesinde oğlum ikna oldu ve sorunsuz bir şekilde dolgularını Melis Hanım’a yaptırdı. Çok güler yüzlü, çok sıcak ve çok ilgili bir doktor, ben ve çocuklarım çok mutlu ayrıldık. Her zaman tavsiye ederim, ediyorum da.