Hakkımda
2005 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. Özel Atakum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- 2005 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı Erman Apartmanı No:6 Kat:1 Daire:4 (Türkiş Et Lokantası Üstü), Samsun
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Atakum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Özel Atakum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
Özel Atakum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
17 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
f.....
Ben daha önceden Menekşe Hanım'ın hastasıydım.İmplant yaptırmıştım.Şimdi de diş dolgusu yaptırdım ve çok memnun kaldım.Herhangi bir sorun da yaşamadım.Çok memnun kaldım.
r.....
Lamine işlemin için Menekşe Hanım yardımcı oldu. Yapılan işlemden gayet memnun kaldım. Süreç hakkında beni her zaman bilgilendirdi. Kendisini çevremdeki kişilere de öneriyorum.
Dolgu ve implant tedavimi Menekşe Hanım yaptı. Yapılan işlemlerden çok memnun kaldım. Kendisi süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Uzun yıllardır diş hekimlerine giderim ama en memnun kaldığım Menekşe Hanım oldu. Kendisini herkese öneriyorum.
Menekşe Hanım'ın ilgisinden, alakasından ve iş konusunda bilgisinden kesinlikle çok memnunum. Kanal tedavisi, diş temizleme ve 4 ayrı diş işlemi yaptırdım. Yapılan işlemlerden memnun kaldım. Her konuda bilgilendirildim.
er...y
Menekse Hanimdan cok Memnun kaldim. Disim kirilmisti bu yilki Türkiye izinimde. Randevusuz gitmek zorunda kaldim. Hic Problem olmadan iki tane Kaplama yaptirdim. iki ay oldu hemen hemen, Süper oldu ayni ana Disim gibi. Kendisine cok Tesekkür ediyorum. Her izinde Muhakkak Randevu alip gidecegim. Süper bir Doktor. Muhakkak tavsiye ederim.
Islerinizde basarilar dilerim Dr. Hanim.
Menekşe hanım bilgili ve aynı zamanda ilgili bi doktor..
güler yüzlü ve hastanın istekleri doğrultusunda tedavisini gerçekleştirip olması GEREKEN tedavi neyse TAMDA onu yaparak yanıltıcı bilgi ve GEREKSİZ işlem YAPMAYAN ,mükemmel bir hekim..kendisine teşekkür ederim ,tedavisi çok zor ve kötü durumdaki dişlerimi dolgu ve kanal tedavisiyle kurtardığı için..
om...5
Kızımın dolgusunu yaptırmak icin gittim ve çok memnun kaldim. Cocuklara olan ilgisi ve anlayışından dolayı kizim 4 yaşında olmasına rağmen zorlanmadı normalde kizim hiç durmazdi inanın o koltuğa bile oturtamazdik.bilgili ve tecrübeli bir hekimdir
d.....
Güler yüzünden,ilgi ve alakasından çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.Dolgu ve kanal tedavisi sebepleriyle gitmiştim, memnun kaldım kendisinden .Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bir şekilde gerekli bilgileri verdi.Tedavim başarılıydı.Sonrasında bir şikayetim olmadı.
Ben diş yaptırdım.İmplant yaptırdım.Çok memnunum.4 tane yaptırdım.Dişle ilgili bir sıkıntım olduğunda devamlı gidiyorum kendilerine.Eşim de ben de hastasıyız.Çok memnunuz.Eşinden de çok memnunuz.Bazen acil durumda randevu almadan gideriz ama yardımcı oluyorlar herşeyiyle.Temizliklerinden,hasta karşılamasından,tüm ekipten memnunum.Tedavim bitti, 2 yıl oldu.Çok sağlam dişlerim, memnunum.İhtiyaç duyduğumda hemen giderim kendilerine.
Öneriyorum herkese.Çok memnunum,çok iyi.Tavsiye üzerine gittim.Ağzımda kanal tedavisi,dolgu ve diş çekimi yapıldı.Hepsi de muhteşem oldu.Hastaya yaklaşımı çok iyi, rahatlatıyor,bilgi vermesi çok iyi .Her noktada süper, kesinlikle öneriyorum.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler