Ağız ve Diş Sağlığına 2021 yılında Balıkesir Merkez’de kurularak faaliyetlerine başladım.
1994 - 2000 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi’nde eğitimimi tamamladım. 2001-2021 yılları arasında Balıkesir Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi’nde görev yaptım. 2021 yılında Balıkesir Merkez bölgesinde kendi açtığım kliniğimde hastalarıma hizmet vermeye devam etmekteyim.
İmplantoloji, Gülüş Tasarımı, seramik vener, lamina, okluzyon, dental fotoğrafçılık, güncel kompozit ve adezyon tedavileri ile ilgili seminere katıldım ve eğitim aldım.
- Diş Gıcırdatma
Atatürk Mah. Bandırma Cd. No:24/3 Karahallılar Apt., Balıkesir
DT. Mert Furundaoturan Muayenehanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Mert Furundaoturan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mert Furundaoturan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Furundaoturan, Diş Hekimi. Size Mert Furundaoturan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mert Furundaoturan adresi nerede?Mert Furundaoturan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Bandırma Cd. No:24/3 Karahallılar Apt. Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Furundaoturan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mert Furundaoturan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mert Furundaoturan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mert Furundaoturan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mert Furundaoturan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Furundaoturan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Mert Furundaoturan hangi sigortaları kabul ediyor?Mert Furundaoturan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.