Merhaba ben Merve Akçelik Dora, Aile ve Çift Danışmanı olarak çalışmaktayım.
Bahçeşehir Üniversitesi'nde %100 İngilizce olarak Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldum. Sosyoloji eğitimim, aile ve yakın ilişkilerin yalnızca bireylerin etkileşiminden ibaret olmadığını; kültürel değerler, öğrenilmiş roller, iletişim örüntüleri ve ortak yaşam deneyimleri tarafından şekillendiğini görmemi sağladı. Bu doğrultuda aileyi, yalnızca aynı çatı altında yaşayan kişiler olarak değil, duygusal bağların, davranış kalıplarının ve paylaşılan hikayelerin oluşturduğu bütüncül bir sistem olarak ele alıyorum.
Üsküdar Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladıktan sonra, ilişkilerde iletişimi güçlendirme, duygusal yakınlığı yeniden kurma ve çatışmaların altında yatan dinamikleri anlama üzerine çalışmalar yürütmekteyim.
Danışmanlık sürecinde Dr. Nevin Dölek’ten aldığım Çözüm Odaklı Terapi eğitimi doğrultusunda çözüm odaklı yaklaşımı benimsiyor; danışanlarımla birlikte güçlü yönleri görünür kılmayı ve ilişkisel dengeyi yeniden oluşturmayı hedefliyorum.
Şuanda mesleki gelişimim süpervizyon eşliğinde devam ederken danışanlarıma güven, açıklık ve iş birliğini temel alan bir danışmanlık alanı oluşturuyorum.
- Evlilik Sorunları
- Evlenme Korkusu
- Kıskançlık
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Uyum Bozuklukları
İstanbul, İstanbul 34764
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Merve Akçelik Dora adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Merve Akçelik Dora isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Akçelik Dora, Aile Danışmanlığı.
Merve Akçelik Dora adresi nerede?Merve Akçelik Dora şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Akçelik Dora isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Akçelik Dora online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Akçelik Dora isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Akçelik Dora, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Merve Akçelik Dora hangi dilleri konuşuyor?Merve Akçelik Dora ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Akçelik Dora isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Akçelik Dora bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Akçelik Dora ile iletişime geçmenizi öneririz.