Dyt. Merve Ertem İbiş

Diyetisyen · Daha fazla

Balıkesir 1 adres

Dyt. Merve Ertem Doğu Akdeniz Üniversitesi ‘Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ nden mezun olmuş olup Health Corner Beslenme ve Diyet Merkezinde danışanlarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Plevne Mahallesi 12078 Sokak No:2, Altıeylül, Balıkesir 10050

• Sigortası olan hastalar

Bir arkadaş tavsiyesi ile zayıflama amaçlı Merve hanıma başvurdum. Merve hanımın uyguladığı diyet listeleri ve verdiği motivasyon ile çok güzel sonuçlar aldım. Aynı zamanda kilo verirken kendisinden düzenli ve dengeli beslenmeyi öğrenmiş oldum. Ayrıca ekibide kendisi gibi güler yüzlü ve ilgililerdi.Herkese tavsiye ediyorum.

• Health Corner Beslenme ve Diyet Merkezi Kilo Verme Diyetleri  •

Öncelikle Merve Hanım ile 4 ay gibi bir sürede yaklaşık 30 kilo verdim. Bunun yanında her gittiğimde, her seansta daha heyecanlı oluyordum. Kendim dahi inanamıyorken böyle bir kilo vereceğime başarmanın şu an mutluluğunu yaşıyorum. Tavsiye ederim.

• M

Merve Hanım ile Temmuz ayında tanıştım. Aralık sonuna kadar 22 kilo verdim. Bedenimi ve hayatımı bana tekrar geri verdi; yeniden doğmuş gibiyim. Benim hayatıma sihirli değnek gibi dokundu. İyi ki doğru tercih yapmışım; Merve Hanım ile yoluma devam ettiğim için…

•  •

Merve Hanım'a tavsiye üzerine ve sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Kilo sorunu nedeniyle başvuru yaptım. Bu süreçte verilen diyet programını birebir uygulayarak ve Merve Hanım'ın motivasyonuyla devam ettik. Arkadaşlarıma tavsiye ettim. En başta konu kilo vermek değil, sağlıklı yaşam; bu süreci mutlu bir şekilde geçirmek. Bunu da Merve Hanım sayesinde geçiriyorum. Yanında çalışan arkadaşlar da güler yüzlü ve ilgililer. Merve Hanım ve ekibini herkese bir kez gidip tanımalarını ve kendiniz için bir şey yapmak istiyorsanız büyük bir fırsat.

•  •

Kendisine arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Fazla kilom vardı, o nedenle başvurdum. Süreç iyi ilerledi, aldığım hizmetten memnun kaldım. Sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Merve Hanım, gayet motive edici bir şekilde sürecime yardımcı oldu. Kendisinden de memnunum. Son 5-6 kilom kaldı; bunun için de devam edeceğim. Kısa bir ara vermek zorunda kaldım, ama tekrar başvuru yapacağım. Çevreme de tavsiye ediyorum.

•  •

Sosyal medya ve arkadaş tavsiyesi ile Merve Hanım'a zayıflama için başvurdum. İlgi, alaka ve motivasyonu sayesinde çok güzel bir yol aldık. Tavsiye ederim.

• M

İlk günden beri iyi enerji alıyoruz ve sayesinde kilolarımızı verdik. Motivasyon olarak bizi etkiliyor, memnunuz. 5-6 aydır beraberiz. Diyet listelerimi bana sorarak hazırlıyor, ortak bir nokta buluyoruz. Tansiyon ilacı kullanıyordum, bir şeyim yoktu, hayatım daha düzenli oldu. 19 kilo verdim. Hayatımdan memnunum. Balıkesir'de gidilebilecek güzel bir yer. Bu konuda yardım almak isteyenler için güzel bir yer olabilir.

• F

Merve hanıma arkadaşlarımdan aldığım tavsiye ile ulaşmıştım ve iyi ki de öyle olmuş. Sağlıklı beslenme sürecimde sabırlı, kararlı ve sıcak yaklaşımı ile harikalar yarattı. Herkese gönülden rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

•  •

Merve Hanım'la daha önceki yıllarda da çalıştık. Merve Hanım'da beni en çok etkileyen şey, sizin sosyal ve iş durumunuza göre beslenme listeleri hazırlıyor. Çok yoğun çalıştığım dönemlerde farklı listelerle kilo verme sürecini gerçekleştirdik. Danışanı yormadan, üzmeden sınırlarını koruyarak, motivasyonu arttırarak bu süreci birlikte geçirmekten çok keyif aldığım bir diyetisyen. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Çünkü sizin yaşam tarzınıza göre ezbere olmayan listelerle ilerlemek benim için çok önemli.

•  •

Merve hanıma kilo verme amacıyla gittim ve 23 günde sağlıklı bir şekilde tam 8 kilo verdim kendısıyle tanıştığım için kendımı çok şanslı hıssedıyorum daha öncede bir çok dıyestıyene gıttım ama Merve hanım alanında gerçekten çok profesyonel çünkü ben diyet yaptığım zamanlarda hep açlıkla mücadele eden biri oldum ama Merve hanımın bana göre hazırladığı listelerle asla acıkmadıgımı farkettım bu da dıyette olması gereken en onemlı şeydir bana göre ve herkese göre ben çok memnunum çok güleryüzle pozitıf ve işinin ehli hiç düşünmeden Merve hanımı tercıh edın başka denecek bısey yok sağlıcakla kalın ….

• Health Corner Beslenme ve Diyet Merkezi Kilo Verme Diyetleri  •