Hakkımda
Uzm. Klinik Psikolog Merve ERTEN, 2016 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji(İngilizce) bölümünden mezun olup , 2019 yılında Üsküdar Üniversitesi Kli...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Maltepe Üniversitesi
- Üsküdar Üniversitesi
Bilinen Diller
- İngilizce
Yahya Kaptan Mah. Şehit Ali İhsan Çakmak Sok. No:46/18 Nazerinn İş Merkezi, Kocaeli
Bağımlılık Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
10 hasta yorumu
Kendimi mental olarak çok iyi hissetmediğim bir süreçten geçtiğimi düşündüğüm için bir danışanının tavsiyesi üzerine kendisinden randevu aldım. Gitmeden önce çok endişeliydim fakat naifliğiyle,sıcaklığıyla bütün endişemi ortadan kaldırdı :) İlk randevumuz olmasına rağmen bu hafta kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Merve Hanımla ilk görüşmeye başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. İşini titizlikle yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
y.....
Her şey için teşekkür ederim. Kendime sormakta zorlandığım soruları sormamda ve farkında olmamda çok yardımcı oldu
g.....
Bana çok iyi gelen bir psikolog her ilk seferde bile her şeyimi anlattım anlatabildim ve bu onun ilgisinin şefkatli yaklaşımının sayesindedir her seferinde bir basamak daha çıkıyoruz Merve Hanımla kesinlikle tavsiye ederim.
Uzun süreli psikolojik şiddet gördüğüm için başvurdum. Psikoloğum gerçekten genç ve tecrübeli. Sanki kendi evinizde ailemden birisiyle dertleşir gibi hissediyorum. Tedavim harika ilerliyor. Dahada iyi olacağına inanıyorum. Siz değerli okurlara da tavsiye ederim. Gerçekten harika sakin ve hoş bir klinik.
n....õ
Bizde eşimle çift terapisine başladık. Çok memnunuz. Merve hanım cok alakalı, çözüm odaklı ve bizim yasarken göremediğimiz herseyi bize dogru bir yol ile gösterdi. Cok memnunuz ve herkese tavsiye ederim.
k.....
Psikolojik danışmanlık olayına çok ön yargılı bakmama rağmen Merve hanım desteğiyle birçok problemi aştığımı görerek fikirlerim tamamen değişti.. Kocaeli için bir değer olan danışmanıma çok teşekkür ediyorum her yerde de tavsiye ediyorum. Tereddütsüz destek alabilirsiniz empatiyle yaklaşıp sonuca kendi kararlarınızla başarılı bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak bir psikolog
gö...k
Yaşadığım ağır kaygılar ve özgüven eksikliğim için gidiyorum.İlk gittiğim andan beri çok daha iyi hissediyorum ve kendi değerimi anlamaya başladım.Gerçekten bana çok fazla katkısı oldu Merve Hanım’ın.Beni dinledi, anladı ve sorunlarımı çözmemde yardımcı oluyor.Beni hiçbir zaman geri çevirmedi ve yaşadığım her kaygıda desteğini esirgemedi.Çok idealist biri ve iyi olmanız için elinden gelen her şeyi yapıyor.Gerçekten mükemmel bir psikolog.
t....a
MERVE HN İLE KİŞİLİK BOZUKLUĞU ÜZERİNE İLK TERAPİMİZİ YAPTIK TEDAVİ AMAÇLI BİZE SUNMUŞ OLDUĞU TERAPİ SEÇENEKLERİNİ VE SÜRECİN NASIL DEVAM EDECEĞİNİ ANLATTI.SONUÇ OLARAK KENDİSİNİN ÇOK GENÇ VE MESLEĞE YENİ BAŞLAMASINA RAĞMEN YILLARCA TECRÜBE EDİNMİŞ BİR UZMAN GİBİ DAVRANIŞI OLUMLU KARAR VERMEMİZİ SAĞLADI.TERAPİMİZE TEKRAR RANDEVU ALIP DEVAM EDECEĞİZ. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERKEN ARADIĞIMIZ UZMAN TERAPİSTİMİZİ BULDUĞUMUZA MEMNUNUZ..DANIŞAN BABASI MUSTAFA AY
ç.....
Merve hanımla yaptığımız görüşme sonrası eşimle asıl sorunumuzun farkında vardık ve bu farkındalığı bize yaşattığı , çözüme ulaştırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Alanında çok iyi bir psikolog. İlişkinize bakış açınızı değiştirmek istiyorsanız şiddetle tavsiye ederim
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Maltepe Üniversitesi
- Üsküdar Üniversitesi
Deneyimler
- Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
- Kocaeli Küçük Şeyler Anaokulu
Kocaeli Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Kocaeli Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Kocaeli Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Kocaeli Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kocaeli Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Daha fazla (15)Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar