Uzman Psikolog Merve Nur Şanlı, Adana’da bireysel, ergen ve çift terapisi alanlarında psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Çalışmalarında EMDR Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve nörobilim temelli yaklaşımlar kullanılmaktadır. Psikoterapi ve travma alanında Londra’da profesyonel eğitim almıştır. Bunun yanı sıra, nöropsikolojik değerlendirme ve diğer tüm psikolojik test uygulamaları da yapılmaktadır. Seanslar yüz yüze veya online olarak gerçekleştirilmektedir. Detaylı bilgi ve randevu için iletişime geçebilirsiniz.
- Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Belediye Evler Mah. Doktor Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras rezidans A Blok Kat.3 No.23, Adana
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Kensho Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Kensho Psikoloji
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklektik Yaklaşım
ORFF Terapi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Kensho Psikoloji
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Kensho Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Peri Masalları Testi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İz Sürme Testi
- Sigortası olan hastalar
Belediye Evler Mah. Doktor Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras rezidans A Blok Kat.3 No.23, Çukurova, Adana
ay...
Üniversite sınavına hazırlık öğrencisiyim eğitim danışmanlığı için başvuru yaptım çok faydasını gördüm üniversite hazırlık dönemindeki stres surecimde de psikolojik olarak destek aldım gerçekten çok memnunum ve öneririm.
• Kensho Psikoloji • Bireysel Terapi •
s....d
Çift terapisi için başvurduk. İnternetten araştırıp buldum. 3 seans gittik, seanslar iyi geldi. Bizi iyi yönlendiriyor, anlayışlı ve ilgili bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok memnunuz kendisinden.
f....ö
İlişki durumu için başvurdum. 3-4 seanstır gidiyorum. Seanslar çok iyi geçiyor. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Merve Nur Hanım işinde başarılı bir uzman.
Z
z.....
Merve hanımla arkadaş aracılığıyla tanıştım ruhsal çöküş yaşadığım zamanlardan geçiyordum en ihtiyacım olduğu zaman da bana çok iyi geldi kendisi bir psikologdan daha fazlası benim için ailemden biri gibi oldu kendisi randevu almak için veya seans süreci ile alakalı hiçbir sorun yaşamadım
• Kensho Psikoloji • Randevu •
R
r.....
Canım Merve Hanım, en dipte ve çukurda olduğum zamanda karşıma çıktınız. Sayenizde hayatım değişti ve dünyayı farklı görmeye başladım. Sizin sayenizde kendime olan saygımı kazandım. Şu an olduğum konumu bile size borçluyum. Siz benim aydınlığım oldunuz. Kısacası, iyiki siz!
• başka bir yer • Diğer •
Z
z...
Merve Hanım'a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Şehir değişikliği ve iş yeri değişikliği yaptım. Her şey yabancı geliyordu. Desteğini aldım. Yeni bir düzen oluşturdum. Toplam 2 seans görüştük. Yeni bir sayfa açtığımı, her şeyin hayallerimdeki gibi başlayacağım konusunda destek verdi. Tavsiye ederim.
I
i...
Yaşadığım bazı olayları ne kadar geride bırakmaya çalışsam da, bedenim bırakmıyordu. Zihnim bir şeyleri unutur gibi yaparken, içimde hep aynı yoğunlukta bir ağırlık taşıyordum. “Geçmiş geçmişte kaldı” lafını içselleştiremiyordum çünkü bedenim hala o geçmişte yaşıyordu. Merve Nur Şanlı ile EMDR terapisine başladığımızda başta biraz çekinmiştim. “Sadece göz hareketleriyle nasıl iyileşeceğim ki?” diye düşünüyordum. Ama ilk birkaç seanstan sonra, fark etmeden yıllardır bastırdığım acıların, görüntülerin ve duyguların yüzeye çıktığını ve sonra yavaşça çözülmeye başladığını gördüm. Yalnızca geçmişi “unutmadım” — onunla barıştım. O yükü sırtımda değil, artık geride taşıyorum. Travmalarımı kabullenmek, onları dönüştürmek ve yoluma daha hafif devam etmek için bana çok güçlü bir araç oldu. Merve Hanım’ın bu süreçteki yönlendirmesi, sakinliği ve bilgeliği ise her şeyin anahtarıydı diyebilirim. İyi ki böyle bir terapi yöntemiyle ve böyle bir uzmanla tanışmışım. Hayatımda dönüm noktası oldu.
s...
Merve Hanım'a arkadaşlarım aracılığıyla ulaştım. Kötü bir dönemden geçiyordum ve atlatmakta zorlanıyordum, ancak samimi ve profesyonel yaklaşımı ile bu dönemi atlatmama yardımcı oldu, çok ilgiliydi.
s...
Günlük hayatımı etkileyen yoğun kaygılarla baş etmekte zorlanıyordum. Sürekli kötü bir şey olacak hissiyle yaşıyordum. Merve Nur Hanım'ın yanında, önce bu hislerin nedenini anlamayı, sonra da onlarla baş etmenin yollarını öğrendim. Sadece konuşmak değil, gerçek anlamda çözüm odaklı ilerlemek çok iyi geldi. Daha sakin, daha kontrollü hissediyorum artık.
R
r...
Anksiyete hayatımı sessizce ele geçirmişti… Sürekli bir şey olacak hissi, bitmeyen kaygılar, kalp çarpıntıları… Günlük hayatımı sürdürmekte zorlanıyordum. Merve Nur Hanım’la başladığımız seanslar sayesinde önce bu duyguların ne olduğunu, sonra da onlarla nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Her görüşmede biraz daha nefes alabildim. Beni yargılamadan dinlemesi, zaman zaman sadece susup yanımda olması bile çok kıymetliydi. Şu an hâlâ zorlandığım anlar oluyor ama artık kendimi bu kadar çaresiz hissetmiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Merve Nur Şanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Nur Şanlı, Psikoloji. Size Merve Nur Şanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi.
Merve Nur Şanlı adresi nerede?Merve Nur Şanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belediye Evler Mah. Doktor Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras rezidans A Blok Kat.3 No.23 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Nur Şanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Nur Şanlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Nur Şanlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Nur Şanlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Nur Şanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Nur Şanlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Nur Şanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Merve Nur Şanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Nur Şanlı hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Nur Şanlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.