Seanslarımız ortalama 60 dk sürmektedir.

Merhaba ben Merve Sinem Çelik; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı kendi merkezimde görmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Uzm. Fzt. Merve Sinem Çelik

Çukurambar, Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi A blok Kat:5 No:3/26, Çankaya, Ankara 06510

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Çukurambar, Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi A blok Kat:5 No:3/26, Ankara

• N

Gitmeden önce rahatsızlığınıza kayropraktinin iyi gelip gelmeyeceğini mutlaka doktorunuza sorun. Burada yapılan tedaviden sonra ağrılarım
    çok arttı. Hatta hiç ağrımayan yerler de
    ağrımaya başladı. Yani herkese iyi gelmiyor.
    Çok pişman oldum.

• Uzm. Fzt. Merve Sinem Çelik Bel - Boyun Fıtığı  •

• O

Merhabalar
    Tüm seanslarda sonuna kadar ilgiliydiler sorularımı bıkmadan cevapladılar. Sosyal medyadan görüp aklımda birçok soru işaretiyle gelmiştim. Merve hoca 4 5 seanslık bir tedaviyle sorunuzu çözeriz dediğinde inanasım gelmemişti. Ancak seanslar bitti ve dizlerime güvenim sonuna kadar arttı. Sağ dizimdeki hareket kısıtlaması tamamen kayboldu. Kayropraktik yapılırken izlediğim o videolardaki sesler vücudumdan gelince hepsine tamamen ikna oldum.Kesinlikle tereddüt etmeden gelmenizi tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Merve Sinem Çelik Menisküs Tedavisi  •

• D

Henüz ilk seansımı almış bulunmaktayım. Öncelikle hocam güler yüzlü çok yogun olmasi dolayisiyla olabildigince alaka gösterdiğini düşünüyorum. Benim şikayetim kulak cinlamasi, baş dönmesi hissiydi. Hocam diş sıkma ve boyun düzlesmesi tanisi koydu bu durumların etki ettiği kanısında. İlk seans sonrası vücutta bi rahatlama hissi yaşadım umarim sonraki seansda çınlama ve baş dönmesi hissinden de kurtulurum hocamdan umudum çok acikcasi alaninda profesyonel, bilgili ayrica hemşehrim ile Ankara da yollarımızın kesişmiş olmasi başka bir mutluluktu. yorumu sonraki seanslardan sonra güncelleyecegim

• Uzm. Fzt. Merve Sinem Çelik Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

6 senedir fitness yapan biri ve aynı zamanda fıtığı olan biri olarak son zamanlarda artan ağrılarımdan dolayı gittim.İlk gittiğimde nerdeyse yüryemeyecek seviyedeydim ve belim çok acıyordu.Merve hocam 6 seanslık bir tedavi uygulayarak 1 haftada iyileştirdi.Sporuma kaldığım yerden devam edeceğim.Diğer fizyoterapistlere de işinin ehli,herkes güler yüzlü ilgiliydi.Bütün bel sırt ağrısı çeken sporculara öneriyorum.

• Uzm. Fzt. Merve Sinem Çelik Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

• N

Benim omuz ve sırt bölgemdeki yoğun ağrılarım ve annemin de vertigo, boyun düzleşmesi ayrıca başkaca sıkıntıları nedeniyle Merve hanıma başvurduk.
    Merve hanım ve ekibinin güleryüzleri, nazik ve özenli oluşları ve özel ilgileri bize kendi evimizdeymişiz gibi rahat hissettirdi.
    İlk seanstan itibaren sorunlarımızda yüksek oranda iyileşme göstermeye başladık. 5 dakika eğilsem bile belim tutulurken ya da ayakta biraz fazla durduğumda sırtıma kramplar girerken şu an işlerimi çok daha rahat bir şekilde yapabiliyorum. Hem uyku kalitem arttı hem de daha iyi hissediyorum. Ve duruşum da büyük oranda düzeldi.
    İlk seansa kadar vertigodan dolayı annemin başı dönüyordu. Boyun düzleşmesi ileri bir boyuttaydı bu yüzden çok fazla ağrısı oluyordu. Seanslardan sonra annem de büyük ilerleme kaydetti. İlk seansın ertesi günü uzun bir zaman sonra ilk kez ağrısız uyandığını söyledi. Yaşam kalitemizin arttığını hissediyoruz.
    Özellikle Merve hanıma ve hepsi birbirinden güzel ekibine minnetlerimizi sunarız.

• T

Bel fıtığım için gittim , hem hastaya yaklaşımı hem tedavi süreci çok profesyonel. Tavsiye ederim

• M

Boyun fıtığı sebebiyle gittiğim Merve hocamin ilk tedavi seansı sonrasında %50 sorunlarım azaldı. Güzel bir ekip kurmuş ve çok pozitifler tüm çalışanlar.

• Uzm. Fzt. Merve Sinem Çelik Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

Sosyal medya hesabı üzerinden ulaştım. Bel fıtığı nedeniyle yoğun ağrılarım vardı. Çok samimi ve sevecen bir ekiple karşılaştım. Tedavi sürecim boyunca oldukça anlayışlı ve kibar bir hizmet aldım. Ağrılarım kısa sürede azaldı, hatta tamamen geçti. Ayrıca, kalıcı bir iyileşme sağladım. Şu anda, ayakta ya da otururken eskisine nazaran ağrı hissetmiyorum. Daha önce bel ağrısından dolayı yataktan kalkamadığım zamanlar oldu, ancak şu anda ağrılarım yok denecek kadar az. Kesinlikle tavsiye ederim, hatta çevreme de öneriyorum.

• N

Merve Hoca'ya bir yakınımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Bitmek bilmeyen bel ağrısı sorunum için başvurdum. Merve Hoca, güler yüzlü, işinin ehli, metotları güvenilir bir profesyonel. Cana yakın, samimi ve işinin ehli olması, 1-2 seans içinde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bir güven hissi verdi. Güven benim için çok önemliydi ve ikinci seanstaki bu güveni kendisinden aldım. Çok bilgili, her sorduğum soruya tatmin edici ve doğru cevaplar verdi. Araştırdım ve verdiği bilgilerin doğruluğu beni tatmin etti. Kafamda takılı bir şey kalmadı.

• Z

Tavsiye üzerine araştırma yaparak gitmeye karar verdim. Boyun ve bel fıtığı, omuzda kulunç şikayetleri ile gittim. Uzmanımız sayesinde şikayet ve ağrılarımdan kurtuldum. Sıcakkanlı olması, işini severek yapması, işinde uzman olması ve güven vermesi en beğendiğim özellikleri. Tavsiye ediyorum.