- Şişmanlık (Obezite) ,
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
d...
Merve Hanım'a sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Güzel bir süreç, kilo vermemde bana yardımcı oluyor. Çevreme tavsiye ederim.
me...n
Çok güleryüzlü ver yardımsever bir ekip. Sorularıma hep bir karşılık ve alternatif diyet listeleri aldım. Tüm cevreme tavsiyede bulundugum bir Diyetisyen. Hem EMS ve diyetle 6 ayda 19 kiloya yakın bir yag kaybım oldu, diyete uyamadıgımda dahi geri almadıgım kilo sonucu diyebilirim. Çok memnunum.
Y
ya....
Merve Hanım'a gitmeye arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve hala gitmeye devam ediyorum.Diyetisyenlik,Ems ve andülasyon uygulamalarından oldukça fayda gördüm.Ortam tertemiz,hijyenik.İlgili,güler yüzlü bir diyetisyen,Merve Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
m...
Ben arkadaşlarımdan tavsiye ile ulaştım. Kilo kontrolü için Merve Hanım'a daha önce danışmıştım. Şu an ara verdim. Kendisinden ve çalışanlarından çok memnun kaldım.
se...
Merve hanım güler yüzlü işinde titiz ve her zaman çözüm odakli bir diyetisyen ilk diyetisyen deneyimim ve son oldu başka bir adres aramama gerek kalmadı sayesinde 1.5 ayda toplamda 10 kg verdim zorlanmadan ve hiç aç kalmadan diyebilirim aç kalmadan kilo vereceğim aklımın ucundan geçmezdi pozitif enerjisi ve ilgisi sayesinde çok güzel sonuçlar aldık bunların yanısıra sağlıklı beslenme düzeni ve koruma diyetiyle sizleri çok güzel bilgilendiriyor istediğiniz yemeği yiyip kilo almıyorsunuz Destekleri için kendisine minnettarim kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum.
• Dyt. Merve Söğüt • Diyetisyen Randevusu •
Kilo fazlalığım vardı ve kolestrolüm yüksekti. Arkadaşım tavsiyesiyle Merve Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1 yıl devam ettim. 8 kilo verdim ve kolestrolüm düştü. Diyet listelerimi rahatlıkla uygulayabildim. Merve Hanım çok sıcakkanlı ve ilgili bir danışman. Gün içinde iletişim halinde olabiliyoruz. Tekrar ihtiyaç duysam yine Merve Hanım'ı tercih ederim.
Andülasyon ve MS cihazı için tavsiye üzerine gittiğim Merve Hanım'a. Yaklaşık 8 seans aldım. İncelme ve yağ yakımı sağladım. Süreçten çok memnun kaldım. Merve Hanım çok güler yüzlü ve ilgili bir uzman. Gerekli bilgilendirmeleri sağladı.
P
p...
Merve Hanıma sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Merve Hanım işine hakim ve danıştığım tüm konularda çok yardımcı oluyor. Sayesinde hızlı ve kalıcı kilolar veriyorum.
n....a
Merva hanıma sosyal medya aracılığı ile ulaştım. İlk defa diyetisyen hizmeti aldım. İki aylık süreçte aldığım diyet, Ems ve Andülasyon hizmetlerinden ve Merve hanımın ilgi ve alakalı oluşundan çok memnun kaldım. Ara vermek durumunda kaldım. En yakın zamanda tekrar devam etmek istiyorum. Çevreme tavsiye ettim ve etmeye devam edeceğim.
Ş
ş.....
Kilo vermek için yakınımın tavsiyesiyle gittim Merve Hanım'a. Yaklaşık 5 ayda 17 kilo verdim. Vermiş olduğu listelerden çok memnunum. Danışanla karşı ilgili. Gün içinde de bir şey sorduğumda hızlıca dönüş alabiliyorum. Çok memnunum.
Merve Söğüt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Söğüt, Diyetisyen. Size Merve Söğüt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Merve Söğüt adresi nerede?Merve Söğüt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sk. No:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Söğüt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Söğüt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Söğüt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Söğüt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Söğüt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Söğüt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Söğüt hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Merve Söğüt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Söğüt hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Söğüt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.