Duygu Odaklı Bireysel- Çift ve Cinsel Terapist
Uzman Klinik Psikolog Meryem Özlem Paksoy,Psikoloji lisansını Haliç Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde onur derecesi ile tamamlamış olup,yüksek lisans programını Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile tamamlamıştır.Şuan da kendi özel kliniğinde danışanlarına hizmet vermektedir.
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Mehmetçik Mahallesi 2576 sokak Şahanlar D-Life Suits No:B2/15 Kat :3 Pamukkale, Pamukkale, Denizli
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Mehmetçik Mahallesi 2576 sokak Şahanlar D-Life Suits No:B2/15 Kat :3 Pamukkale, Denizli
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Denver Gelişim Tarama Testi
Uzm. Kl. Psk. Meryem Özlem Paksoy
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Fobilerden Kurtulmak
Vajinismus Tedavisi
WISC-4 Zeka Testi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Uzm. Kl. Psk. Meryem Özlem Paksoy
Eşimle sürekli aynı konu üzerinde tartışıyoruz ve artık destek almamız gerektiğini düşünüyordum Meryem hanımla görüşmeye başladık ilk seanstan tam olarak çözülmesi gereken konu üzerinde durdu ve bizi güzel yönlendirdiğini düşünüyorum. İleriki süreçte daha iyi sonuçlar alacağımız düşünüyorum.
• Uzm. Kl. Psk. Meryem Özlem Paksoy • Çift Terapisi •
Ö
öz....
Meryem hanımla karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Kendimi bana tekrar hatırlattı.Profesyonelliğini ve engin bilgisini hissederken samimiyetini ve güler yüzünü de hep hissettim.Bana kısa zamanda kazandırdığı farkındalıklar için minnettarım
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
a...
Meryem Hanıma, şehrimizin en popüler caddelerinden olan Çamlık mevkindeki bilbordları aracılığıyla ulaştım. Kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Kendisi bana oldukça güler yüzlü, samimi ve asla yargılamadan dinleyerek yaklaştı. Yaklaşık 6 aydır seanslarımız devam etmekte. Sürece başladığımızdan beri kendimdeki olumlu değişimleri hem ben hem çevrem farkındayız. Çevreme de tavsiye ederim.
T
t...
Zorlandığımız, çıkış yolu bulmakta güçlük çektiğimiz bir dönemde Meryem Hanım'la başlayan terapi süreci; hem kendimi hem de eşimi daha iyi anlamam için önemli bir fırsat oldu. Sakinliğini, tarafsız yaklaşımınız ve yönlendirici desteği sayesinde ilerleme kaydettiğimize inanıyorum. Geleceğe dair daha umutlu bakabilmemde katkısı büyük. Sabırlı yaklaşımı ve desteğinden çok memnunuz.
d...
Türkiye’den Amerika’ya taşınmadan önce, bir arkadaşımız sayesinde Meryem Hanım’la tanıştık. 16 yaşındaki oğlumuzun kişisel gelişimiyle ilgili destek alması gereken bir dönemdeydik ve Meryem Hanım kısa sürede bize gerçekten çok iyi geldi. Oğlumuzla kurduğu sıcak ve güven verici iletişim sayesinde onun kendini ifade etmesi kolaylaştı, biz de ebeveynler olarak çok rahatladık. Sadece oğlumuza değil, bize ve eşime de rehberliğiyle çok şey kattı. Her görüşmemizden sonra içimizin biraz daha ferahladığını hissettik. Meryem Hanım’ı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
K
k...
Sevgili uzmanımla sosyal medya üzerinden tanıştım ve ulaştım. Konuşmaları, hitap şekli ve konuyla bağlantılı içerikleri bana uygun geldi. Kendisiyle iletişime geçtim ve seans sürecimiz karşılıklı anlaşma ile başladı. İlişki problemlerim sebebiyle başvurdum. Anlayışlı ve özverili, dinleme özelliği sayesinde o anki halime göre konuyu özünden dağıtmadan devam etmesi çok önemli ve kıymetli. Birçok tanıdığıma ve desteğe ihtiyacı olan yakınlarıma tavsiye ettim bile.
Ö
ö...
Sevgili Meryem Hanım,
Yaklaşık bir yıldır sizinle birlikte yürüdüğüm bu terapi sürecine dönüp baktığımda, kendimle ilgili fark ettiğim o derin değişimleri tarif etmekte zorlanıyorum. Her seansın bana kattığı bir şey oldu; bazen zorlandım, bazen düşündüm, bazen sadece anlaşıldığımı hissettim… Ama her defasında biraz daha büyüdüm, güçlendim ve kendime yaklaşabildim.
Bu süreç elbette dümdüz, kusursuz bir yolculuk değildi; duygularım da zaman zaman inişli çıkışlıydı ama sizin sabırlı yaklaşımınız, yönlendirmeleriniz ve yargılamadan dinleyen tavrınız, içtenlikle söylüyorum, bana çok iyi geldi. Kendimi daha net görmeye, geçmişimle barışmaya ve en önemlisi, geleceğe daha umutla bakmaya başladım.
Hayatımın belki de en kırılgan dönemlerinden birinde size rastlamış olmaktan çok mutluyum. Tüm desteğiniz, emeğiniz ve bana açtığınız o güvenli alan için de çok memnunum. İyi ki varsınız.• • •
n...
Özgüven problemi yaşadığım bir dönemde psikolojik desteğe ihtiyaç duydum ve Meryem Hanım'a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Yaklaşık 6 aydır seanslarımız devam ediyor, kendisinden çok memnunum. Geçirdiğim bu zorlu süreçte bana olan desteğinden dolayı çok memnunum. Bazen kendimizde bulamadığımız sorunlara dışarıdan bir bakış gerekir, bana bu ayrıcalığı sunduğu için kendisini içtenlikle herkese tavsiye edebilirim.
d...
Meryem hocama internet vasıtasıyla ulaştık, yorumlarını beğendiğimiz için ilk etapta başladık. Eşim ve benim aramda olan sıkıntılardan dolayı gittik. Bilgisi, dinleyici yorumu ve tespitleri sayesinde eşim ile olan ilişkimiz çok çok daha güzel yerlere geldi. Kesinlikle her arkadaşıma gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e...
Meryem hanımdan çok memnunuz. Eşimin vajinismus rahatsızlığı nedeniyle kendisine başvurduk. Son derece disiplinli ve danışan takibi çok iyi bir uzman. Yardımları sayesinde sorunumuzu da çözdük. Tavsiye ederiz.
Meryem Özlem Paksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Özlem Paksoy, Psikoloji. Size Meryem Özlem Paksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Cinsel Terapi Danışmanlığı.
Meryem Özlem Paksoy adresi nerede?Meryem Özlem Paksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmetçik Mahallesi 2576 sokak Şahanlar D-Life Suits No:B2/15 Kat :3 Pamukkale Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Özlem Paksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meryem Özlem Paksoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meryem Özlem Paksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meryem Özlem Paksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meryem Özlem Paksoy hangi dilleri konuşuyor?Meryem Özlem Paksoy ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Meryem Özlem Paksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Özlem Paksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meryem Özlem Paksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Meryem Özlem Paksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meryem Özlem Paksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Meryem Özlem Paksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.