Gelişimin, konfor alanının dışına çıkıldığında başladığına inanıyorum. Bu bakış açısıyla, lisans eğitimimin ardından iş hayatına atıldım ve eş zamanlı olarak yurt içi ve yurt dışında farklı eğitimler alarak kendimi geliştirmeye devam ettim. Hollanda vatandaşlığımın sağladığı fırsatlardan yararlanarak yurt dışına taşındım ve iki yılı aşkın süre boyunca uluslararası iş deneyimi edindim.
Ayrıca, dokuz yıllık profesyonel voleybol geçmişimin iş hayatıma önemli katkılar sağladığını gözlemledim. Çocuk yaşta takım sporuna başlamanın; ekip çalışmasına uyum, disiplin, ani gelişen durumlar karşısında hızlı karar alma ve etkili iletişim gibi yetkinlikler kazandırdığına inanıyorum. Bu deneyimler, profesyonel yaşantımda bana önemli avantajlar sundu.
Klinik Psikoloji alanında kariyerime devam ediyor, etik ve bilimsel çerçevede en iyi desteği sunmaya odaklanıyorum. Yeniliklere açık, gelişimi yaşam boyu devam eden bir süreç olarak gören biri olarak, her deneyimin bana kattığı değerle yolculuğuma devam ediyorum.

Yetişkin
Çocuk

• K

Seda hocama depresif bozukluk tanısıyla gitmiştim. Uyguladığı teknikler, konuşma tarzı, enerjisi, sorduğu sorular kesinlikle çok profesyonel. Çocukluğumla alakalı içimde kalmış bir sürü yaşantıyı seans sırasında ele aldık, artık çok daha yüksüz hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• D

Empatik yaklaşımı ile kendinizi daha iyi anlamamıza yardımcı oldu. Gayet kibar anlayışlı bir görüşle katılım sağlayarak bizi rahatlattı.

• başka bir yer Diğer  •

Seda Hanımla tanıştığımdan beri kendimi tanımaya ve anlamaya yönelik çok adım attım. Her seans sonrasında kendimi daha iyi, hafiflemiş, etrafında olup bitenlerin ve kendimdeki değişimin farkında olan biriydim. Seda Hanım her seansta güler yüzlü, karşısındaki insana değer verdiğini belli eden biriydi. Bu sayede hiç utanıp sıkılmadan kendimi rahatça ifade ederek derdimi anlatabildim. Süreç boyunca birçok düşüncemin farkına vardım ve bu düşüncelerimi iyileştirmeye yönelik çalıştım. Süreç benim için çok öğretici ve keyifliydi.

• başka bir yer Diğer  •

Seda hanım çok dakik, hastasına deger veren ve empati yapabilen biri. Seda hanımla tanismis olduğum icin mutluyum. Seanslarimiz boyunca hic yargilamadan guler yüzüyle beni anlamaya ve kendimi anlamami saglamaya calisti. Kisa sürede kendimde fark edemedigim bi sürü sey fark ettim sayesinde. Teşekkür ediyorum

• B

Seda Hocam'la Aralık ayında tanıştık. Öncesinde de destekler almış ama sonuca vardıramamıştım. Çalışmaya başladığımız ilk seanstan itibaren pozitif enerjisi, güler yüzü ve empatlığı ile bir arkadaş sohbeti kıvamında rahat bir şekilde kendimi açmama ve akabinde de (bana göre) sonuçlara ulaşmama yardım etti. Karşılıklı bilgi alışverişi kıvamında geçen seanslarımızdan inanılmaz keyif alıyorum ve onunla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.

• başka bir yer Diğer  •

Canım Seda Hocam, sizi iyi ki tanıdım. Sizinde dediğiniz gibi "Siz benim için degerlisiniz" . Ben sizin sayenizde kendimi bulmaya basladim. Benimle beraber üzülüp benimle beraber sevindiniz. Yaklasık 14 yıldır psikolojik rahatsizliklarla uğrasiyorum ve inanın ki pek cok doktor, psikolog, psikiyatr gördüm. Mübala etmiyorum "Siz bi başkasıniź" . Seanslarimizdan sonra kendimi hafiflemis, sakinlemis hissediyorum. Rabbime şükrediyorum, iyi ki sizinle karsilasmisim diye. Siz benim hep iyikimsiniz hocam. Sizi seviyorum

• L

Öncelikle pandemi döneminde gerçekten piskolojim dahada bozulmustu ve daha öncesinde olan sorunlarım artmışti Meryem seda bal hanımi iyiki tanımışım konuşmaları ve açıklayıcı konuşmaları empati yapması gerçekten çok ilgili bir piskolog danışma saatine hep zamanında yapmamız hepsi benim için bir artiydi şimdi danışmanız bitti ve ben çok iyim kendisine teşekkür ederim iyiki tanımışım kendisini