Ocak 2013- Haziran 2013 tarihleri arasında Özel Bahar Hastanesi, Haziran 2013-Haziran 2014 tarihleri arasında Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğünde, Haziran 2014-Nisan 2017 tarihleri arasında Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Adapazarı Toplum Sağlığı Merkezinde görev yaptım. 2017 senesi Nisan ayı itibariyle memuriyet hayatından istifa edip hayallerinin peşinden koşarak Formin Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezini kurmuş olup aktif olarak hizmet vermekteyim.
Sertifikalar;
Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları
Zayıflama Diyetleri
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
s....k
kilo vermek için gittiğim bir diyetisyen ile İlk defa bu kadar ilerledim, hassas ayrıntılı düşünceleri olsun, dikkatti önem vermesi olsun her şeyiyle motive oluyor insan iyi ki gelmişim ve gelmeye devam edeceğim sağlıklı kilo vermek çok güzel bir
şeymiş• Uzm. Dyt. Mine Palacıoğlu Açılan • Diyetisyen Randevusu •
me...e
Mine hanım çok hoş ve ilgili biri çok iyi sonuçlar aldım özel durumlarla ilgili araverdim en kısa zamanda tekrar gitmek istiyorum
• Uzm. Dyt. Mine Palacıoğlu Açılan • Diyetisyen Randevusu •
n....u
Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. Sürecim çok güzel geçiyor, 2 ay oldu istediğim şekilde kilo veriyorum. Bana özel diyet listesi hazırlıyor. Mine Hanım çok ilgili, alakalı bir uzman. İsteklerimize ve düşüncelerimize çok önem veriyor. Kendisinden memnunum.
s....u
Kilo vermek için başvurdum. 1 aydır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. İlk defa böyle bir diyetisyene gittim. Tüm gıdalar için beni takip ediyor. Vücuduma neyin yarayıp yaramadığını gözlemliyor. İlgili ve alakalı bir uzman, çok memnunum kendisinden.
s....d
Sağlıklı yaşam için tavsiye üzerine gidiyorum. 3 ay oldu, sürecim çok güzel geçiyor. Mine Hanım gayet profesyonel ve destekleyici bir şekilde yardımcı oluyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
s....y
Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. 10 seanstır gidiyorum, kilo verimimde başladı. Bana göre diyet listesi hazırlıyor. Ben kendisinden çok memnunum. Alternatif seçenekler sunuyor. Danışan takibi iyi ilgili bir uzman.
e....̇
Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. 2.5 aydır gidiyorum. Seanslarımız gayet iyi geçiyor. Tiroid hastasıyım, çok zor kilo veriyordum. Bir de menopoza girdim. Mine Hanım'ın sayesinde 4.5 kilo verdim. Birlikte karar vererek diyet listesi hazırlıyoruz. İlgili ve alakalı bir uzmanım, memnunum kendisinden. Çevremdeki herkese kendisini tavsiye ediyorum. En yüksek puanı veriyorum. İyi ki böyle uzmanlarımız var.
Ö
ö...
Kendi araştırmalarım sonucunda ulaştım Mine Hanıma. 3 sene önce kilolarımdan rahatsız olduğum için gitmiştim ve bana güzel dokunuşlarıyla kısa sürede kendime getirdi. Süreç keyifli, planlamaları tamamen size göre olması büyük bir lüks ve asla bir diyet gibi hissetmiyorsunuz, o yüzden keyifli bir süreç oluyor. Tavsiye ederim ve ediyorum da. Şu anda yaza hazırlık için birlikteyiz. Güler yüzlü, keyifli yolculuk arkadaşı... Daha ne olsun, Mine Hanımı seviyoruz.
Mine Hanıma bir tanıdık tavsiyesi ile ulaştım. Karaciğer nakil donörüyüm ve doktorumun isteği ile diyetisyene başvurdum. Tahlillerim doğrultusunda ilerliyoruz. Mine Hanımı gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye edebilirim.
g....
Mine Hanıma kilo vermek ve bundan sonraki sürecide sağlıklı yürütebilmek için başvurdum. Beslenme düzenim ve kilo kaybım çok iyi ilerliyor. Mine Hanım'ın sağlıklı beslenme önerileri işimi kolaylaştırıyor. Benim için doğru tercih oldu.
• Uzm. Dyt. Mine Palacıoğlu Açılan • Diyetisyen Randevusu •
Mine Palacıoğlu Açılan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Palacıoğlu Açılan, Diyetisyen. Size Mine Palacıoğlu Açılan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Bariatri Diyetisyenliği, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Mine Palacıoğlu Açılan adresi nerede?Mine Palacıoğlu Açılan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı mah. 54.cadde B blok kat:2 No:207 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Palacıoğlu Açılan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mine Palacıoğlu Açılan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mine Palacıoğlu Açılan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine Palacıoğlu Açılan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mine Palacıoğlu Açılan hangi dilleri konuşuyor?Mine Palacıoğlu Açılan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mine Palacıoğlu Açılan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Palacıoğlu Açılan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mine Palacıoğlu Açılan hakkında ne düşünüyor?Toplam 104 hasta / danışan, Mine Palacıoğlu Açılan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.