Dr. Mubin Tural, orta ve lise eğitimini Kanuni Anadolu Lisesinde tamamlamış olup,Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.Daha sonra Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim dalında uzmanlık eğitimini bitirmiştir.

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Odunluk, Lefkoşe Cd. No:25, 16110 Zeno Business Center C Blok Kat:1 Ofis:1, Bursa

Mubin Tural Muayenehanesi

Odunluk, Lefkoşe Cd. No:25, 16110 Zeno Business Center C Blok Kat:1 Ofis:1, Nilüfer, Bursa 16265

Yine çok memnun kaldık muayenemizden. Zaten ameliyatımiz çok başarılıydı. Üç yaşındaki kızımın ön dişlerinin yapılması ile gülüşü ve ifadesi değişti resmen. Yemeklerini de kolaylıkla yiyebiliyor artık. Başka bir hekime göre çekilip bırakılacaktı öylece. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

• N

Oğlum 6 yaşında ve dişlerini göstermekte zorlanan bir çocuk. Ekran karşısında yemek alışkanlığı nedeniyle oluşan ‘ekran çürükleri’ sebebiyle kanal tedavisi, dolgu ve kaplama gibi işlemler gerekiyordu.

Süreç boyunca Dr. Mubin Bey’in açıklamaları ve yaklaşımı, hem çocuğumun hem de bizim gerginliğimizi azaltan bir etki oluşturdu.
    Klinik ortamının düzeni ve çalışanların iletişimi de süreci daha rahat ilerletmemizi sağladı.

Benzer durumda olan aileler için belirtmek isterim: Çocuğu diş tedavisinden korkanlar açısından süreç düşündüğümden daha kontrollü ve sakin ilerledi.
    Yolumuz tekrar düşerse tercihimiz yine Dr. Mubin Bey olur

• Mubin Tural Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

8 yaşındaki kızımın dişleri için gittik. İşlemler sürecinde çok memnun kaldık.

• Mubin Tural Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Doktorumuz Mubin Bey'i tam da bu sitede okuduğum yorumlar sonrası ziyaret ettim ve yorum yapmak için ameliyattan sonra birkaç gün geçmesini özellikle bekledim ki burada yorumları okuyanlara yardımcı olsun.
    5 yaşındaki çocuğumun dişlerinde ciddi sıkıntı vardı ( çürükler ve dişlerin arasında yemek kalıntısı kalması gibi)ve acil müdahale edilmesi gerekiyordu.Çocukta var olan korku nedeniyle ağzını açıyor ancak işlem yapılmasına izin vermiyordu.Genel anestezi ile ilgili kaygılarımdan ötürü yaptırmak istemiyordum ancak Mubin Bey'in samimi açıklamalarından sonra kendisine güven duydum ve işlem yapılmasını kabul ettim.Ameliyat Çekirge'de Konur Hastanesinde oldu,hastane konusunda da çok tereddütlerim vardı çünkü adını duymamıştım.Ancak korktuğum gibi olmadı Mubin Bey toplamda 9 dişi( kanal tedavisi,dolgu ve kaplama) 50 dakika gibi bir sürede yaptı ve çocukta sonrasında hiç ağrı yaşanmadı,neredeyse akşamında normal yaşamına döndü.Kaygı düzeyi yüksek ebeveynler için sürecimizi yazmak istedim.

• Mubin Tural Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Çocuğumuzun 8 dişinde sorun vardı.Hocamla istişare sonucu ameliyat ile yapılmasını kabul ettik. 1 saat süren operasyon sonunda çocuğumuzun dişleriyle alakalı hiçbir sorunu kalmadı.. Ameliyat olduğumuz hastanede şu dikkatimizi çekti karşı odada Bi çocuk başka Bi hekim tarafından aynı operasyonu oldu ama 6 dişi 2.5 saat sürmüştü. Mübin hocanın hem titiz çalışması hemde süre olarak kısa sürede bu operasyonu bitirmesi ardından da hiçbir sorun yaşamamış olmamızdan dolayı yaşadığım memnuniyeti paylaşmak istedim. Mali hususta da yardımcı olduğunu söylemesem haksızlık etmiş olurum.

• Mubin Tural Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Söz konusu çocuklar olunca insan ister istemez endişeleniyor, korkuyor. Mubin hocam çok sakin ve karşı tarafı da sakinleştiren bir hekim, annelerin tam olarak aradığı Dr 6 yaşında oğlumun 8 dişinde problem vardı çok şükür sorunsuz bir şekilde problem çözüldü. Anestezili 4 çekim,4 kaplama yapıldı önce Rabbimin izniyle sonra hocamın bilgisi ve başarısıyla diş ağrısız bir gece geçirdi.

• T

Rastgele internete aynı güne randevu aldım Mubin Bey’e 4 yaşındaki kızımın bir anda başlayan diş ağrısı için gittik. Doktor bey o kadar ilgili ki çocuğa yaklaşımı çok şefkatli.Detaylı bütün dişlerine kontrol edip,dolgu yapılmasını karar verdi.Genel anestezi altında yapılan dolguları ve kaplamaları sorunsuz şekil tamamlanmıştı.İyiki o gün internete görüp randevu varmış.Allah daha üzün zamanda çalışmasını diliyorum.

• Mubin Tural Muayenehanesi Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

• H

hayatımıza iyiki girmiş dediğimiz doktorumuz.oğluma genel anestezi altında tüm dolgularını ve kaplamalarını yaptı.yaklaşımı güler yüzü olsun bizi bi okadar rahatlattı ki süreci hiç bir sıkıntı yaşamadan atlattık çok memnunum iyiki tanımışız.

• Mubin Tural Muayenehanesi Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

• N

6 yaşındaki oğluma kanal tedavisini başarılı bir şekilde yaptı.Tedavi sürecimiz hala devam ediyor. Çocuklarla iletisimi oldukça iyi oğlum dişciye korkmadan gidiyor.Yorumlara bakarak kendisini bulmuştuk bende bir yorum bırakmak istedim. Bundan sonra dişcimiz belli.

• R

Mubin Bey’e 4 yaşındaki kızımın bir anda başlayan diş ağrısı için gittik. Doktor bey o kadar ilgiliydiki. Çocuğa yaklaşımı çok şefkatli kızımın doktor fobisini yendi. Detaylı bütün dişlerine, diş etlerine baktı. Kızımda gece uykuya geçişte aşamadığımız emzik sorunu vardı. Mubin Bey çok güzel bir çocuk diliyle kızıma emziği bırakmazsa dişlerine tel takılması zorunda kalacağını anlattı. O günden sonra kızım bir daha emzik istemedi. Gönül rahatlığıyla kapısını her zaman çalabilirsiniz. Tavsiye ediyorum