Çalışmalarımda bilimsel temellere dayanan, etik ilkelere bağlı ve bireyin gelişimsel özelliklerini dikkate alan bir yaklaşım benimsemekteyim. Mesleki ilgi alanlarım arasında duygusal ve davranışsal güçlüklerin değerlendirilmesi, kaygı süreçleriyle baş etme, dikkat ve öğrenme becerilerinin desteklenmesi ve duygusal farkındalık geliştirme yer almaktadır. Çocuk ve ergen danışanlarla yürüttüğüm çalışmalarda gelişimsel ihtiyaçlara uygun yapılandırılmış tekniklerden ve oyun temelli müdahalelerden yararlanırken; yetişkin danışanlarla süreçte bireyin yaşam deneyimini bütüncül olarak ele alan destekleyici ve yapılandırılmış görüşmeler yürütmekteyim. Mesleki gelişimime önem vererek güncel literatürü ve uygulamaları takip etmekte, çalışmalarımı sürekli geliştirmeye özen göstermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Ahmet Yesevi Mahallesi Sanayi Caddesi Akarsu Plaza No:523 Kat:6 D:55 Lotus Eğitim ve Danışmanlık, Bursa

Lotus Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

Ahmet Yesevi Mahallesi Sanayi Caddesi Akarsu Plaza No:523 Kat:6 D:55 Lotus Eğitim ve Danışmanlık, Nilüfer, Bursa 16145

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• F

Kaygı problemleriyle başvurmuştum. Süreç bana çok iyi geldi.

• Lotus Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• H

Müesser hocama, bir tanıdığımın önermesi aracılığıyla ulaştım. Sürekli bir mutsuzluk ve isteksizlik halinden dolayı başvurdum. Gerek seans öncesi ve sonrası ilgisi, gerekse seans sırasındaki tavırları bana çok yardımcı oldu. Kendisini tavsiye ederim.

•  •

Hem ebeveyn danışmanlığı hem de duygusal boşlukta olan kızım için duygularını kontrol edebilme desteği aldık. Dikkat dağınıklığı da vardı. Hepsini Müesser hocam sayesinde yendik. Psikolog Müesser Hanım ile çalışmaya başladığımdan beri hem kendimi hem çocuğumu çok daha iyi anladığımı hissediyorum. Yaklaşımı son derece güven verici ve gerçekten dinlediğinizi hissettiriyor.

•  •

Seanslarda kendimi güvende hissettim. Duygularımı ifade etmekte zorlandığım anlarda bile sabırla alan açtı ve kendi farkındalıklarımı kazanmam için bana rehberlik etti. Süreci aceleye getirmeden, adım adım ilerlememize yardımcı oldu. Terapi sayesinde hem kendimi daha iyi tanımaya başladım hem de günlük hayatımda daha sağlıklı baş etme yolları geliştirdim. İyi ki bu sürece başlamışım diyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.