- Diş Gıcırdatma
- Diş Çürükleri
- Diş Eksikliği
- Diş Ağrısı
- Diş Eti Kanaması
Ömerağa Mah. Şahabettin Bilgisu Cad. Dostluk İş Hanı No: 55 İç Kapı No: B, İzmit, Kocaeli 41310
- Sigortası olan hastalar
Ömerağa Mah. Şahabettin Bilgisu Cad. Dostluk İş Hanı No: 55 İç Kapı No: B, Kocaeli
20'lik Diş Çekimi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Ölçü Randevusu
İmplant
ba...
20 lik gömülü dişim çekildi muhammed hocamın eli çok hafif ekip mükemmel ve kusursuz senelerdir geliyoruz ellerinin heykelinin yapılması gereken bi ekip herşey için
• Özel Marjinal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
Dt. Muhammed Kaimov
Görüşünüz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Bir hekime güveneceksiniZ kesinle Muhammed bey derim.implant sürecini okadar hafif atlattımki çemremdekiler bile şaşırdı ekip çok saglam
Dt. Muhammed Kaimov
Görüşünüz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz..
Klinik olarak ilgi ve alaka çok iyiydi.yaptırdığım işlemden memnun kaldım.
• Özel Marjinal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Gülüş Tasarımı •
Dt. Muhammed Kaimov
Görüşünüz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz..
i̇...a
Muhammed hocanın eli çok hafif tedavi zamanlaması ve takibinden çok memnun kaldım implant tedavimde oldukça başarılıydı çevremdeki herkese tavsiye ederim
m....a
hocamın ve ekibinin ellerine sağlık.kanal tedavimin her detayında mükemmel bir ilgi alaka ile karşılaştım.
• Özel Marjinal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kanal Tedavisi •
s....ç
Tüm ekibin ve hocamın ellerine sağlık gayet temiz ve düzenli bir ortamda diş çekimimi yaptırdım.Şiddetle tavsiye ediyorum.
• Özel Marjinal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
Değerli görüşünüz için çok teşekkür eder sağlıklı günler dileriz..
Cerrahi işlem yaptırdım ekip çok uyumluydu yapılacak olan tedavi gayet açıklayıcı anlatıldı Ankara'dan izmite geldim sırf muhammed hoca ile tedavimi yaptırmak
• Özel Marjinal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Randevu •
L
l....y
Muhammed Bey alanında çok iyi bir doktor. Getçekten eli çol hafif. İşlem yaparken hissetmiyorsunuz bile. Dişçi fobim olmasına rağmen sorunsuz atlattık süreci. Dişlerimden çok memnunum. Tereddüt etmeden gitmenizi tavsiye ederim.
i̇...r
Tüm aile fertlerimin güvenerek gittiği ve yakın çevreme özellikle tavsiyede bulunduğum her tedavisinden memnuniyet duyduğum tedavi sürecini en güzel ve hafif şekilde yürüten mükemmel bir hekim
• Özel Marjinal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kanal Tedavisi •
Y
ya...
3 yıldır gittiğim bir hekim Muhammed beyin eli gerçekten çok hafif herkese tavsiye ederim
• Özel Marjinal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Zirkonyum •
Dt. Muhammed Kaimov
Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür eder sağlıklı günler dileriz..
Muhammed Kaimov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Kaimov, Diş Hekimi. Size Muhammed Kaimov tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Tam Diş Protezi, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Gülüş Tasarımı, Zirkonyum, Laminate Veneer, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Gömülü Diş Çekimi.
Muhammed Kaimov adresi nerede?Muhammed Kaimov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ömerağa Mah. Şahabettin Bilgisu Cad. Dostluk İş Hanı No: 55 İç Kapı No: B Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Kaimov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Kaimov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Kaimov isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Kaimov, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammed Kaimov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Kaimov tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Kaimov hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Muhammed Kaimov hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Kaimov hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Kaimov tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.