Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Omurga Cerrahisi
Periferik Sinir Cerrahisi
Skolyoz Cerrahisi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Meslek hayatına 20005 yılında Karabük Yücel Huzur Evi’nde pratisyen hekim olarak başlayan Op. Dr. Muhammet İbrahimoğlu, 2006 yılında Karabük Vatan Hastanesi acil servisinde iki yıl süreyle çalışmıştır. 2008 yılında Denizli Tavas ilçesinde iki yıl Aile Hekimi olarak görev yapmıştır.
Op. Dr. İbrahimoğlu, 2010-2015 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda beş yıl çalışmış ve Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı olarak tamamlamıştır. Denizli Devlet Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı olarak çalışmıştır.
Kazakistan’da bir ay süreyle görev yaparak Beyin Cerrahisi Endovasküler tedavisi alanında da tecrübe edinen Op. Dr. İbrahimoğlu Türkiye Beyin ve Sinir Cerrahisi Derneği (TDN) ‘nin üyesidir.
İyi derecede İngilizce, Arapça, Farsça ve Özbekçe bilen Op. Dr. İbrahimoğlu evli ve iki çocuk babasıdır. 2008 yılından bu yana Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde hastalarına hizmet veriyor.
i̇...
Telefon numarası doğrulandı
Doktor Muhammet bey hastasına karşı ilgili tatlı dilli güler yüzlü tam bir mesleğinin erbabı... Omurga kırığı şikayetiyle gittim ve açık ameliyat olup omurgama Platin koyuldu çok ağrım vardı şuan hiçbir bir ağrım kalmadı. Riskli bir ameliyat olmasına rağmen doktorumun kendine olan güveni içimi rahattı kendisine meslek hayatında başarılar dilerim
re...
Telefon numarası doğrulandı
Muhammet hoca dili tatlı anlatımı ve telafuz şekli çok net ve anlaşılır bir uzman doktor. Babam boyun fıtığı ameliyatı oldu sorunsuz ve sıkıntısız bir süreç geçirdiğimiz için kendisine herşey için teşekkür ederim.
se...u
Telefon numarası doğrulandı
Gerek kendi gerekse ekibi Çok sevecen ilgili bir doktor. 3 gün çektiğim,Tarifi olmayan bir ağrı ile muayene olmaya gittim hemen ilgilendi bel fıtığım patlamış. Ağrı çekerken ki çaresizlik o kadar kötü bir duygu ki ...hocamın tek sözü yarın sabah 8 de bu ağrıdan kurtulacaksın. öyle de oldu ellerine kollarına sağlık çok şükür sağlığıma kavuştum. Allah razı olsun. bu konuda sıkıntı yaşayan herkesin hiç vakit kaybetmeden hocamı görmelerini tavsiye ederim.
h....a
Telefon numarası doğrulandı
Babamın geçmeyen bel ağrıları nedeniyle baş vurduğumuz doktorumuz bizi çok ilgili ve açıklayıcı karşıladı. Tek çare operasyon olduğu için başarılı bir şekilde operasyonunu gerçekleştirdi. Sekiz tane platinle hastamızı ayağa kaldırdı. Şu an ameliyatımızın 10. günü ve gayet iyiyiz şükür. Bu süreçte bize her türlü yardımı ve anlayışı gösterdiği ve sağlığımıza kavuşturduğu için kendisine teşekkür ederim. Aynı zamanda bir sağlıkçı olarak kendisine minnettarım.
me...t
Telefon numarası doğrulandı
Muhammet hocam allah razı olsun 1.5 aydır çektiğim acıları tarifi yoktu çok şükür eski halime gelmeye başladım bel ağrısı çeken herkesin gözü kapalı bir şekilde gidebileceği doktor
Telefon numarası doğrulandı
Muhammet hoca gerçekten işinin ehli bir doktor. Başlangıç aşamasında olan bel fıtığım için kendisi ameliyata gerek olmadığını ve radyo frekans ile sorunlarımdan kurtulabileceğimi söyledi. Ve tedaviyi uyguladı. Uyumadan , hastanede yatış olmadan gayet konforlu bir operasyon geçirdim. Daha 1 hafta olmasına rağmen bel ağrılarım ciddi derece de azaldı. Kendisine ve ekibine çook teşekkür ediyorum.
h....ş
Telefon numarası doğrulandı
Muhammet Bey çok güler yüzlü ve hastasına karşı çok ilgili bir doktor. Kendisine ne zaman gelsek aynı ilgiyi görüyoruz. Bel fıtığı ameliyatı oldum ve sayesinde sağlığıma kavuştum. Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında doktor arayışında olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
na...0
Randevu doğrulandı
Ben anneannemi getirmistim.kendisi belindeki agridan dolayi cok rahatsizdi.doktorumuz bizimle ilgilenfi.getekli tedabiyi vetdi uyguluyoruz.Teşekkür ederim
Muhammet İbrahimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet İbrahimoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Muhammet İbrahimoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Periferik Sinir Cerrahisi, Genel Çocuk Cerrahisi, Skolyoz Cerrahisi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Mikrocerrahi İle Omurilik Kanal Darlığı Ameliyatı, Beyin Tümörü Ameliyatları, Kafa Tası Kırığı Ameliyatı.
Muhammet İbrahimoğlu adresi nerede?Muhammet İbrahimoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet İbrahimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet İbrahimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet İbrahimoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet İbrahimoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammet İbrahimoğlu hangi dilleri konuşuyor?Muhammet İbrahimoğlu ile İngilizce, Farsça, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet İbrahimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet İbrahimoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet İbrahimoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Muhammet İbrahimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammet İbrahimoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet İbrahimoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları