İzmir Medicana International Hastanesi

İşçiler Caddesi, Konak, İzmir

• M

Müjde hanıma menopoz hakkında danışmak için gitmiştim, çok bilgili, yetkin bir tutumla ilgilendi, çözüme yönelik hızlı ve açıklayıcı davrandı ki endişelerime fırsat olmadı. Ayrıca kontroller sonucunda bir kitle tespit etti, biyopsi olmam gerekti ve hemen ertesi güne ayarladı, operasyon öncesi sonrası her aşamada titiz ve güven veren enerjisi çok güzeldi. İyi ki tanımışım.

• İzmir Medicana International Hastanesi Diğer  •

Menopoz getirdiği anı.ates basmalari,uykusuzluk ve yoğun kaygı süreci ile başa çıkmaya çalışırken müjde hanim.ike.tanistim.kendisi sadece bir doktor değil aynı zamanda iyi bir dinleyici basit ve standart bir tedavi yerine benim yaşam tarzima ve muayene bilgilerine göre bir plan hazırladı bu sürecin geçici olduğunu ve yonetilebilir.oldugunu hissettirecek psikolojik olarak ta beni çok rahatlattı şu an kendimi çok daha enerjik ve huzurlu hissediyorum menopoz dönemi kabusa dönusyurmeden profesyonel bir rehberle atlatmak.isteyen her kadına müjde hanımı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• P

Müjde hanım harika bir doktor.ilk kez randevu alıp gittim ,güler yüzü ile beni rahatlattı .en ince tedayina kadar dinledi ve açıklama yaptı.

• K

Müjde hanım işinde çok özverili, işini severek ve titizlikle yapan bir doktor. Her şeyi o kadar detaylı anlatıyor ki insanın aklında hiç soru işareti kalmıyor. Aynı zamanda çok sıcakkanlı ve güler yüzlü. Polip ameliyatımı da kendisi yaptı çok memnun kaldım çevremdeki herkese de öneriyorum.

• P

Geçirmekte olduğum menopoz süreciyle ilgili sıkıntılar ve genel kontrol amacıyla Müjde Hn’ı ziyaret ettim. Tüm süreçle ilgili çok güzel ve detaylı bilgilendirme yapıp, muayene edip, şikayetime yönelik reçetemi verdi. Olumlu, bilgilendirici ve gülergüzlü yaklaşımı sayesinde bundan sonraki kontrollerime de kendisiyle devam etme düşüncesindeyim..

• başka bir yer Diğer  •

Müjde Hocam ile yollarımız önce bir karın ağrısı ile kesişti ama sonra gün içinde beni hiç bırakmadı takip etti ve benim hayatımı kurtardı…Zorlu geçen bir ameliyat sonrası hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum..Cerrah olmaktan öte önce insan olan hekimlerden, acil seyreden operasyonum sonrasında da hep takipteydi.Çok şükür ki yollarımız kesişti

• G

Müjde hanım çok güler yüzlü işinde çok iyi bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Kafamda asla soru işareti bırakmadı. Hiç düşünmedin gidebilirsiniz

Op. Dr. Müjde Canday

İyi görüşlerinizi aktarmak üzere zaman ayırdığınız için ben de size çok teşekkür ediyorum. Sevgiler…

• Y

Müjde Hanım muayene sürecinde çok kibar,ilgili ve hassas yaklaşımı bir hasta olarak beni rahatlatırdı. İleride hamilelik sürecimi de kendisiyle devam ettirmek çok isterim.

• başka bir yer Diğer  •

Müjde hanım süper bir doktor.Uzun süre araştırmalarım sonucunda buldum kendisini.Samimi,ilgili,işini çok iyi bilen bir doktor.

• P

Değerli hocamın hastası olmak büyük bir şans. Aile boyu gebeliklerimizde her ihtiyacımız olduğunda yanı başımızdaydı. Ailemizden biri oldu. Polikliniğinde bütün hastalarını ailesinden biri gibi kabul edişi, hastalarıyla her ayrıntıyı onların anlayacağı dilde paylaşması çok kıymetli. Bütün süreçlerinizde yanı başınızda. Hastalarına çok saygı duyuyor ve kıymet veriyor. Mesleğine olan saygısına, hastalarına olan sevgisine hayranım. İzmir için büyük bir şans. Kars için çok büyük bir kayıp. Medyadan yaptığı büyük ameliyatlara, Kars’a olan hizmetlerine defalarca denk geldim. Minnettarız. İyi ki seni tanıdık Müjde hocam.