Doç. Dr. Murat Celal Sözbilen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalında uzmanlığını tamamlayan Murat Celal Sözbilen Fransa, Amerika ve Kanada'da çalışmalarda bulunmuştur. Büyük ve Çocuk Ortopedisi alanında çalışmalarına devam etmektedir. Şu an Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Genel ortopedi ve kırık tedavisinin yanısıra özellikle el cerrahisi , çocuk ortopedisi ve eklem hastalıkları ile ilgilenmektedir.
- Kırık
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
İlizarov ile Boy Uzatma ve Deformite Cerrahisi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Tanıdık tavsiyesiyle ulaştım. Çok memnun kaldım. Kırık vardı, platin takıldı. Kemikle aşılama yapıldı, doku tedavisi uygulandı. Çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Doktoruma herkese öneririm. Alanında çok başarılı.
Bir sürü hastane gezip bulamadığım tedaviyi Murat Hoca buldu. Çok iyi, nezih, işinde gerçekten usta bir insan. Bilek kemiğim kırıktı ve leğen kemiğinden kemik alınıp bileğe konularak vida atıldı. Murat Hoca sayesinde kendisi bu süreçte çok yardımcı oldu. Çevreme ihtiyacı olan insan olursa ilk önereceğim kişi Murat Hoca.
g...
Doktor beye asistanları aracılığıyla ulaştım. Sağ el bileğimde kemik içi kist vardı. Murat bey muayene sonucunda kemik nakli olmam gerektiğini ve gerekli kemiğin yine aynı yerden başka bir kemikten alınacağını söyledi. Bilgilendirme sonunda ameliyat tarihi verildi. Tedavi sürecim çok iyi geçti. Ameliyatım ve sonrasında çok ilgilendi. Güler yüzlü, bence işinde başarılı bir doktor. Bunun yanında bir de babacan yaklaşımı... Bu kadar kısa sürede edindiğim izlenim, iyiki tanımışım.
m....s
Bacağımdaki tümör için kendisine başvurdum. Teşhisi farklı bir doktor koydu, kendisine yönlendirildim. Ameliyat oldum, operasyonum güzel geçti, kendisinden çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir doktor.
I
i̇...)
Babamın omzunda yırtılma ve lif kopması vardı, bu sebepten dolayı başvurduk. Ameliyat oldu, ameliyat sonrasında kontrolleri yapıldı. Ödem vs. deformasyon yaşamadık. Şu an durumu çok iyi. İstediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Hastasına karşı ilgili ve yardımsever bir doktor.
Ö
ö....)
Annemin bileklerinde sinir sıkışması vardı, bu yüzden kendisine başvurduk. Her iki bileğinden ameliyata girdi. Ameliyatları başarılı geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Açıklayıcı ve ilgili bir doktor. Doktor-hasta güven ilişkisi çok önemli. Murat Bey, annemin içine sindi, bundan dolayı kendisiyle devam ettik. Biz kendisinden memnunuz.
b....)
Annem için başvurduk. 3 ameliyatını yaptı. İki dizine protez takıldı. Diğer ameliyatı omuzdandı, kireçlenme vardı temizleme işlemini yaptı. Ameliyatları çok iyi geçti. Hiçbir sorun yaşamadık. Ameliyat sonrasında bize detaylı açıklamalarda bulundu sayesinde içimizde rahatladı. Murat Bey ve ekibi çok ilgililer. Hastanede 4-5 gün kaldık, fizyoterapistler ve kendisi kontrollere geldi. Hiç bizi bırakmadı, her şey çok netti. İyi ki kendisi ile karşılaşmışız. Herkese tavsiye ederiz. Çok memnunuz kendisinden.
b....ç
Düşme sonucu el bileğimi eklem yerime yakın bir yerden kırdım. Murat bey ile de bu şekilde tanıştım. Murat bey çok ilgilendi ameliyat sürecini detaylı bir şekilde açıkladı. 15 ocakta ameliyat oldum. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Ameliyat sonrası kontrollerde de çok ilgilendi süreci yakından takip etti. Kendisine çok minnettar kaldık bize çok yardımcı oldu.
• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • El Cerrahisi •
h....)
Murat Hoca gibi bir hocayı iyi ki tanımışız. Çok güzel bir doktor, çok güzel bir insan. Sağ omuzumda kaslarda yırtık vardı kendisi ameliyatımı gerçekleştirdi. Ayın 30'unda da sol omuzumdaki yırtık için ameliyatımı gerçekleştirecek. Aynı zamanda eşiminde kaslarında yırtık vardı kendisi ameliyatını gerçekleştirdi. Murat Hocadan aldığımız hizmetten çok memnunuz. İyi ki böyle bir hoca Ege Üniversitesi'nde var.
T
t.....
Doktorumuzdan çok memnunuz. Sinir sıkışmasından dolayı ameliyatımı gerçekleştirdi. 7-8 hastaneye gittik ama boyun fıtığı dediler sinir sıkışması olduğu ortaya çıktı. Ameliyattan sonra boyun, baş ağrılarım hemen geçti. Murat Bey çok iyi bir doktor. İnsan kendi evinde biriyle konuşuyor gibi hissediyor. Kendisi güven veriyor.
Murat Celal Sözbilen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Celal Sözbilen, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Murat Celal Sözbilen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, El Cerrahisi, Kırık Cerrahisi, Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Kaynamayan Kırık Tedavisi, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Diz Protezleri, Kalça Protezi, Mikrocerrahi.
Murat Celal Sözbilen adresi nerede?Murat Celal Sözbilen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Celal Sözbilen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Celal Sözbilen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Celal Sözbilen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Celal Sözbilen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Celal Sözbilen hangi dilleri konuşuyor?Murat Celal Sözbilen ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Celal Sözbilen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Celal Sözbilen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Celal Sözbilen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Celal Sözbilen hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Murat Celal Sözbilen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Celal Sözbilen hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Celal Sözbilen, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Murat Celal Sözbilen ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Bornova bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bornova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bornova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bornova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları