Hakkımda
Op. Dr. Murat Çobanoğlu İstanbul Kabataş erkek Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. İhtisasını ise, ...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- UFUK ÜNIVERSITESI-UZMANLIK
- İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ
- Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroşirürji spinal cerrahi kliniğinde Omurga-omurilik cerrahisi fellow (2016-2017)
Videolar
Dakiklik
Alaka
Mekan
fi...z
Murat hoca cok içten ve hastasına karşı çok duyarlı birisi. Boyun düzleşmesi için gittim ve hareketler ,ilaç tedavisi ile başladık. İlaçlar ilk günden çok iyi geldi. Gerçekten ihtiyacınız varsa ertelemeden Murat hocaya danışın derim
ha...l
Merhabalar basından , sosyal mecralar ve tavsiyeler üzerine Değerli Murat Bey ile tanıştık .Kendisi işinde uzman , cana yakın , hastaları ile bire bir ilgilenen çok bilgili ve kıymetli bir hocamızdır . Uzun yıllardır ağrısını çektiğimiz fıtık tan 30 dk içerisinde kurtulduk . Kıymetlı hocam sizlere burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum .
me...
Uzun süredir fıtık rahatsızlığı ile basa cikmaya çalışıyorum.Üc yıl önce bir fitigim patladı ve ameliyatsız iyileştim fakat bir senedir ağrılarım tekrarlamaya başladı ve sonunda yürüyemez hale geldim. Tekrar fıtık olduğumu ve fitigimin çok büyük olduğunu ameliyat gerektiğini söylediler . Tam bu sırada Murat bey ile tanıştım. İyi ki tanışmışım kendisi de ameliyat önerdi fakat önce epidural enjeksiyonu deneyelim önerisinde bulundu ve iyiki bulunmuş. Suan 4 ay oldu ve yataktan ağrısız kalkmaya başladım. Ayrica kendisini mesleki anlamda heyecanından, açıklayıcı tavrından ve müthiş dinamikliginden dolayı da tebrik ederim.
on....
Kiymetli hocamiz bundan 6 ay önce eşime epidural enjeksiyon yapmişti.Eşim bacağinin ağrisindan duramiyordu.Hatta hiç yürüyemiyordu.Sagolsun hocamizin ameliyatsiz tedavisi sonucu su an eşim cok iyi birlikte uzun uzun yuruyebiloyoruz.Sagolsunsun varolsun doktorumuz Allah razi olsun...
y.....
Kesinlikle şikayeti olan herkese önereceğim doktor. Bir yıldır bel fıtığından ötürü çektiğim ağrılara ameliyatsız tedavi öneren ve uygulayan hocam. Ağrılarım çok çok hafif. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerek kendisi gerek ekibinin güler yüzlü ve ilgili oluşu kesinlikle hastayı daha da sakinleştirmekte. Ayağına taş değmesin
b....r
Senelerdir bel fıtığı ağrısı çekiyorum. Son birkaç aydır bacağa vuran uyuşmadan ve ağrıdan
dolayı ayağa bile kalkamıyordum. Sonra Murat hocaya gittim ve muayene oldum. Ameliyat önerdi. 2 gün önce ameliyat oldum. Murat hoca ve ekibi gayet ilgili ve başarılıydı. Hem doktor hem baba oldu bana. Herşey için teşekkür ediyorum. Ameliyatım gayet başarılıydı. Herkese tavsiye ederim.
Ananemin düşmeden dolayı belinde kırık varmış doktorumuz içimizi çok rahatlattı ameliyatı ilk yol olarak göstermedi ona güveniyoruz ve söylediklerini tek tek yapacağız çok ilgili bir doktor iyi ki tanımışız çok teşekkür ederiz
s....y
Merhabalar,
Aylardır karpal tünel sendromu çeken annem,çok kısa bir operasyonla sağlığına kavuştu.İlk cümlesi "Bu gece ilk kez ağrısız uyudum.."oldu.Murat Bey'e güven veren güleryüzü ve samimiyeti için çok teşekkür ediyoruz..
Belimin sol tarafında sürekli tekrarlayan ağrılarım sebebiyle gittim. Daha önce gittiğim hiç bir doktor bu denli detaylı muayene ve bilgi aktarımı yapmadı. Çok memnun kaldım. Beyin ve sinirde gidilecek tek doktor net.
y....ö
Bel ağrım yüzünden doktor araştırmasına girdim murat hocam için internetten bi çok güzel yorum okudum olumlu dönüşler gördüm. Muayeneye gittiğimde güler yüzle ve ilgiyle karsılandım. Bir kaç gün sonra kendisine annemin boyun ağrısı için gittik ve fıtığının patladığını öğrendik. Acil ameliyat olması gerektiğini, diğer alternatiflerimizi açık bi şekilde izah etti. Annem ameliyat olmaktan korkuyordu ancak hocam güler yüzüyle bizi cesaretlendirdi, tecrübesine güvenen oldukça özgüvenli bi doktor. Ameliyatımız çok başarılı geçti annem ağrılarından kurtuldu, ameliyat sonrası da hep gelip kontrol etti durumumuzu takipte kaldı. Annem iyi ki güvenip girmişim diyor.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- UFUK ÜNIVERSITESI-UZMANLIK
- İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ
Deneyimler
- Nevşehir de pratisyen hekim olarak -mecburi hizmet (1986-1990)
- Ankara Çubuk Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimi (1990-1992)
- Ankara Dr Muhittin Ülker Eğitim Araştırma Hastanesinde Nöroşirürji ihtisası (1992-1998)
Videolar
İstanbul Disk Protezi Uygulaması
İstanbul Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
İstanbul Tam Kan Sayımı-Hemogram
İstanbul Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları