Murat DİKİCİ, lisans eğitimini 2014- 2019 yılları arasında Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamıştır. 2019 yılında Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı’nda (DUS) edindiği başarı ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’nda Uzmanlık eğitimine başlamıştır. 2022 yılında Kocaeli Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’na geçiş yaparak akademik ve klinik çalışmalarına 2024 yılına kadar burada devam etmiştir.

Ağız, diş ve çene cerrahisi alanındaki Ulusal ve uluslararası birçok kongre ve sempozyuma katılan Dr. Murat DİKİCİ. Akademik çalışmalarında özellikle cerrahi komplikasyonların yönetimi ve hasta memnuniyeti konularına odaklanarak, alanındaki bilgi birikimine katkı sağlamayı sürdürmektedir. Dr. Murat Dikici, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı olarak, Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği (AÇBİD) ve Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği (TOMCD) üyesidir.
Hâlen Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Ümitköy Özel Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'nde (Mutlukent Mah. 1964. Sokak No:10/3, 06800 Ankara/Çankaya) görev yapmaktadır. Dr. Dikici, cerrahi tedavi süreçlerini bilimsel temellere dayandırarak modern sağlık standartlarına uygun bir şekilde yürütmekte ve etik değerlere bağlı kalarak hasta odaklı bir yaklaşım benimsemektedir. Dr. Dikici, hasta memnuniyetini üst düzeyde tutmayı hedefleyen modern teknikleri kliniğine entegre etmekte ve güncel gelişmeleri yakından takip ederek hizmet kalitesini sürekli geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Mutlukent Mahallesi 1964 Sokak No:10 Daire: 1 Ümitköy, Çankaya, Ankara 06800

• Sigortası olan hastalar

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Özel Ümitköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Randevu saatinde aliyorlar.karsilama ve ekip cok memnun edici. Islem kisiden kisiye gore degisir ama benim surecim agrili ve zordu.3 cekim ayni anda yapildi koklerin kuvvetli olmasi nedeniyle aci ve agrim oldu . Ama doktor bey cok sakince yonetti sureci. Isinde uzman bir isim. Agiz cerrahisi arayisinda olanlar icin tavsiye edebilecegim bir klinik.

• L

Alt çenemde, sinir ile yakın ilişkide bulunması sebebiyle çekimi en üst düzeyde riskli olarak nitelendirilen iki adet 20'lik dişimin operasyonu için Sayın Dr. Murat Hocam'ı tercih ettim. ​Daha önce büyük bir korku yaşadığım ve başvurduğum diş hekimlerinin dahi çekmeye yanaşmadığı bu zorlu dişlerimi, Murat Hocam'ın deneyimi ve üstün profesyonelliği sayesinde başarılı bir şekilde çektirdim.
    Kendisi ve tüm ekibi, operasyon sonrası durumumu telefonla arayarak dahi takip etmesi ve bugün gerçekleştirdiğimiz dikiş alımı işleminde gösterdiği olağanüstü ilgi, samimi güler yüz ve hastasına verdiği güven ile tüm kaygılarımı tamamen ortadan kaldırdı. Tedavinin başından sonuna kadar devam eden bu destek, süreci çok rahat atlatmamı sağladı. Tereddütsüz söyleyebilirim ki, tekrar böyle bir cerrahi ihtiyacım olsa yine Dr. Murat Hocam'ı tercih ederim.

• N

Senelerdir ertelediğim, defalarca ilaç içmek zorunda kaldığım yirmilik dişlerimi Murat Dikici Hocam çekti. Defalarca başka yerlerde randevu iptal etmiştim, buraya gözüm kapalı gittim ve iyi ki gitmişim. Zor bir diş olmasına rağmen hem operasyonu hem de sonraki süreci müthiş konforlu geçirdim. Hem kendisi hem de ekibi ilgilerini hiç eksik etmediler. Diğer dişlerim için de adresim kesinlikle burası olacak.

• M

Alt iki yirmilik dişimi Uzman Doktor Murat Dikici hocama çektirdim ve süreçten gerçekten çok memnun kaldım. Diş çekimi benim için hep korkutucu bir şeydi ama Murat Hocam o kadar sakin ve profesyonel bir şekilde ilerledi ki, farkına bile varmadan dişlerim çekilmişti. Eli inanılmaz hafifti, işlem çok kısa sürdü ve hiçbir şekilde zorlanmadım.

Çekimden sonraki süreçte de neredeyse hiç ağrım olmadı, sadece çok hafif bir sızı oldu o kadar. Şişlik bile yaşamadım .Kısacası baştan sona kadar çok rahat bir deneyim oldu. Güler yüzü, açıklamaları ve güven veren tavrıyla gerçekten işini çok iyi yapan bir hekim. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

• Özel Ümitköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi  •

Öncelikle ben diş çektirmekten çok korkan biriydim,panik atak hastası olduğum için de ayrıca çok korkuyordum .Bu yüzden de senelerce diş ağrısı çektim.Yaklaşık 2 ay önce Murat hocamın videosu karşıma çıktı. Videolarını izledikçe en son bende dişimi aldırmaya karar verdim.Aldırmadan önceki gece stresten uyuyamadım.İnanın bana gece uyuyamadığıma ve yaptığım strese asla değmedi.Sinirle ilişkili 20 lik dişimi sadece 37 saniye gibi kısa bir sürede çekti ve inanın hiç acı hissetmedim.Hatta şöyle söyleyeyim dişimi aldırdıktan sonra iğnenin etkisinin geçmesiyle sadece 2 saat ağrı hissettim ve ağrı kesici içtim 1 saat sonra hiç bir şeyim kalmadı.Dişim hiç alınmamış gibi yemek yedim su içtim diğer günlerde hiç ağrım olmadı. Hocamın videolarının fake olduğunu düşünenleri görüyorum videoda ama değil bizzat deneyimleyip görmüş biri olarak söylüyorum hocam ve ekibi iyi ki var.Ayrıca belirtmek isterim ki klinik ve çalışanları da çok güleryüzlüydü çok yardımcı oldular.İyi ki sizi tercih etmişim

• Özel Ümitköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi  •

Murat Hocam kliniğe randevu aldığım andan, 20 lik diş çekimi ameliyatımdan sonra iyileşme sürecimin tamamlanmasına kadar bütün süreci profesyonelce takip edip yönetti. Hocamın profesyonelliği sayesinde 30 dakikanın altında tamamlanan ameliyatta 3 adet 20 lik dişim çekildi. Ameliyat süresince ve ameliyattan sonraki süreçte hiçbir ağrı veya rahatsızlık hissetmedim. Ameliyattan 1 gün sonra sanki basit bir dolgu işlemi yapılmış gibi normal hayatımı sürdürdüm. Ameliyat Murat Hocamın açıklamalarıyla ve tecrübesiyle zaten ameliyattan ziyade sanki genel bir kontrol yapılıyormuş havasında geçti. Ameliyattan sonraki süreçte de hem klinik tarafından hem Murat Hoca tarafından aranarak iyileşme sürecim takip edildi ve bütün süreç boyunca yanımda oldular. Eğer 20 lik diş çekimi konusunda korkan, veya diğer doktorların operasyonu gerçekleştirmeye sıcak bakmadı kadar problemi olanlar varsa doğru adres kesinlikle Murat Hocam.

• I

Diş koltuğu korkumu yenmenin sevinciyle,ağrısız bir diş çekiminin etkisiyle,Murat hoca ve ekibinin ilgisiyle,diş çekimi sonrası herhangi bir ağrımın olmamasıyla birlikte Murat hoca ve ekibine sonsuz şükranlarımı iletiyorum.Yozgattan gelen bir hasta olarak artık adresimiz belli

• Özel Ümitköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu  •

• J

Yıllardır korkudan ertelediğim diş tedavimi ve korkumu, Murat hocamın samimi ve güler yüzlü hasta yaklaşımıyla yendim. Gerçekten ağrısız acısız ve çok hızlı 8 adet dişimi çekti. Sıfır acı sıfır ağrı.

• Özel Ümitköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer  •

• I

oncelikle murat hocaya ve ekibi iyi ki var. 2 yirmilik disim cekildi biri sinirle iliskiliydi. sislik, morluk hicbir sey olmadi. ilerleyen surecte agrim da olmadi.

basta cektirmekten korksamda butun korkularim gitti. isinde gercekten cok basarili ve ilgili hocamiz. ben butun surecten cok memnun kaldim ve herkese oneririm.

Birçok hastaneye gitmeme rağmen 20 lik dişimin sinire çok yakın dilinde yada dudaklarinda uyuşma his kaybı yaşayabilirsin denmesine rağmen Murat hoca ben bu dişi çekerim uyuşukluk kalmaz kalırsa da geçer dedi ve aynen dediği gibi de oldu .Kendisi başarılı bir cerrah kesinlikle tavsiye ediyorum eli çok hafif hiç ağrı olmadı ne işlem sırasında nede sonrasında hiç bı şekilde ağrı olmadı dikislerim 1 hafta içinde düştü ellerinize sağlık hocam iyiki varsınız ....