- Diş Çürükleri
- Diş Çapraşıklığı
- Periimplantitis
- Diş Gıcırdatma
Dizdariye Mah, Gölboyu Cd. No:11, İstanbul 34500
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
b....
Güleryüzlü, ilgili ve bilgili bir hekim. Çok güzel karşılandım, diş dolgusu için gittim ve tedavimden de çok memnun kaldım. Teşekkürler.
• Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi • Diş Dolgusu •
Dt. Murat Mısırlıoğlu
Sadece işimizi yaptık ama sizi memnun edebildiysek ne mutlu bize. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
de....
Murat bey işinin ehli bir hekim, bir sürü diş hekimi tanıdım, bu kadar mükemmel bir kanal tedavisi süreci geçirmiştim, sıfır problem. İyi ki böyle iyi hekimler var.
• başka bir yer • Kanal Tedavisi •
sa...z
Protez yapımım sırasında isteklerimi dikkate alarak tedavime ihtimam gösteren ve gayet mutlu bir tedavi süreci geçirmemi sağlayan Murat Bey'e çok teşekkür ediyorum.
ah...t
Kendisine diş ağrısıyla gittim ve dişime yaptığı dolgu sayesinde ağrıdan kurtuldum. Gerek güler yüzü gerek işine gösterdiği özeniyle gerçekten iyi bir hekim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.
ah...l
Kendisi gerçekten çok iyi bir hekim.. Devlet hastanesin bünyesindeki bir doktorun böyle kaliteli bir tedavi uygulaması da ayrıca beni çok memnun etti.. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
bi...a
harikasınız murat hocam elleriniz dert görmesin hala duacınızım zaten başarılısınız ama daha daha başarılar dilerim ..
al...t
Şimdiye kadar gittiğim en iyi diş hekimi, dişini seven herkese şiddetle tavsiye ederim. Çok teşekkürler...
ay...e
Sayesinde dişçi korkusunu yendiğim çok başarılı ve kibar bir hekim. Ellerine sağlık. teşekkürler Murat Hocam.
Ş
şa...ü
iyi ki murat bey gibi bir diş hekimi ile karşılaşmışım gerçekten işini çok ciddiye alan uzmanlıgına ender rastlanan sayılı hekimlerimizden bir tanesi tekrar çok teşekkür ederim.
Murat Mısırlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Mısırlıoğlu, Diş Hekimi. Size Murat Mısırlıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Köprü, Diş Dolgusu, Köprü Uygulaması, Tam Diş Protezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Kanal Tedavisi, X-Ray, Lokal Anestezi, Kök Kanal Tedavisi, Dental Anestezi.
Murat Mısırlıoğlu adresi nerede?Murat Mısırlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dizdariye Mah, Gölboyu Cd. No:11 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Mısırlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Mısırlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Mısırlıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Murat Mısırlıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Mısırlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Mısırlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Mısırlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Mısırlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Murat Mısırlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.