2002 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldum.2003-2008 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ihtisasımı tamamladım.2009 yılından itibaren uzman hekim olarak çalışmaktayım.

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi

Atıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir 35410

• P

İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle muayene oldum. Murat beyin uygulamıs oldugu tedavi sayesinde iyileştim

• Y

Düğün stresi koşturmaca derken adet düzensizliği şikayetim vardı. Tavsiye üzerine Doktorumuz ile tanıştım hastaneye ulaşım olsun personellerin karşılama yönlendirmeleri doktor beyin anlayışlı yaklaşımı olsun tek kelime ile mükemmel. Gözünüz arkada kalmadan muayene olabilirsiniz.

• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Randevu  •

Polikistiklerim sebebiyle başvurduğun Murat bey gerekse iletişim açıklayıcı tavrı ve muayenesiyle çok başarılı uyguladığı tedavi sonucu geçen rahatsızlığım sebebiyle önerebileceğim bir hekimdir.

• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Randevu  •

Polikistik over sendromu nedeniyle doktor bey’e geldim. Kendisi cok ilgili yaklasimda bulundu ve detayli bir ultrason sonucunda medikal tedaviye basladik. Cok memnun kaldim

Rutin kontrollerimde sürekli Murat beye geliyorum. Çok memnunum

• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer  •

• Gaziemir cerrahi tıp merkezinde myom tedavisi gördüğüm kadın doğum uzmanı murat polat'ın güleryüzü işini bilmesi doğru tedavi ve yöntemleri akıcı konuşmacı beni dikkatle dinlemesi beni çok memnun etti. kendisinden çok memnun kaldım

• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Diğer  •

• Ş

Murat Beye hamilelik sürecimde başvurdum baştan sonra tüm süreçle ilgilendi doğumumu da sorunsuz atlattık çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili .

• Özel Gazikent Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hastalarla ilgilisi superdi benim ikinci gebelik ilk bebegimide murat beyde yaptım guvenilir biri herşey için ona minnettarız

• Ş

Kendisiyle 2. Gebeliğimde tanıştık.Sakinliği ultrasonla bakarken ki deneyimli anlatışı bizi çok mutlu etti. Yolumuz uzun Murat Bey ile iyiki tanıştık teşekkürler Murat Bey

• Z

10 yıl önce Murat hocamla oğlumun doğumunda karşılaştık ve o çok memnun kaldım detaylı bilgi vermesi, güler yüzlülüğü, işini çok çok severek yaptığı o kadar aşikarki ve tekrar bu hamileliğimde de murat hocamı seçtim ve biliyorum ki emin ve güvenilir ellerdeyim herkese de kesinlikle Murat Polat hocamı tavsiye ederim inşallah bu yavrumuda sağlıkla kucağıma alıcam

• Özel Gazikent Tıp Merkezi Gebe Takibi  •

Profili düzenle veya yönet