Tübitak 2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Bursu (University of California at San Francisco)
NASS (North American Spine Society) 2015 En İyi Çalışmalar (Proksimal Bileşke Kifozunun Etiolojisi)
Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu 2023 En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü (Troid rahatsızlıklarının omurga dejenerasyonu üzerine etkisi)

Haritayı büyüt
Doktor Murat Şakir Ekşi

Ataşehir, Ataşehir, İstanbul

Haritayı büyüt

Eşimin beyin ameliyatını gercekleştirdi
Çok zorlu bi ameliyattı, kendisi, çok ilgili, alâkalı, vicdanlı bir doktor gözünüzü kırpmadan kendinizi, hastanızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Randevu

Merhabalar. Murat Şakir Ekşi Hocam tarafından boyun daralması ameliyatı oldum. Riskli bir ameliyat olduğu için çekincelerimiz vardı. Hocamızın bu süreçte samimi olarak ilgilenmesi ve bilgilendirmesi ile ameliyat olmaya karar verdik. Hocamızın maharetiyle başarılı bir ameliyat geçirdim ve şükürler olsun kısa zamanda toparladım. Ameliyatım ve iyileşme sürecim düşündüğümden daha kolay geçti. Murat hocam ameliyat olduktan sonra her gün sık sık bizzatihi kendisi gelip veya bilgi almak suretiyle durumundan haberdar olup gerekli telkinleri yaptı. İyileşene kadar maddi manevi olarak yanımda olduklarını hissettim. Ameliyat öncesi ve sonrasında başta Murat hocam asistanlar ve tüm ekibi azami derecede ilgilendiler. Bu süreç boyunca ve kontrollerde aynı ilgi ve samimiyetle karşılaştım. Murat Şakir hocamın mevcut ve gelecekteki hastalarına acil şifalar Hocama da nice başarılı operasyonlar diliyorum.

Z
Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Diğer

Kıymetli Şakir hocamız, alanında son derece başarılı ,ileri görüşlü,sihirli bir beyne ve parmaklara sahip,güleryüzlü cerrahımız ,oğlum Yusuf’un kafatasında oluşan kemik tümörünü cerrahi bir işlemle sonlandırdı ve neticesinde oğlum kısa sürede eski sağlığına kavuştu Başarılarınız daimi olsun

Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Diğer

Profesör doktor Murat Şakir ekşi hocamız annemi ameliyat etti beline platin takıldı ve ameliyat sürecinde ve sonrasında ilgisini ve alakasını hiç eksik etmedi. ameliyatı çok başarılı geçti ameliyat öncesi senelerdir çektiği ağrıların hiçbiri kalmadı hocamız ile ameliyat sonrası kontrol süreçleri de çok güzel geçti hekimimizin ve ekibinin ellerine sağlık

Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Diğer

Trafik kazası sonrasında atak geçirmen ile hastaneye yatışımız oldu . Şans ki Şakir Hoca tedavimi üstlendi . O kötü süreçten onun ilgilisi , tedavi süreci ve deneyimi ile sağlığıma kavuştum . Ekibi de aynı yönde süreç ile detaylı olarak ilgilendi

Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Randevu

Belimde fıtık baskısı vardı. Yapılan iğne sayesinde hemen toparlandım.bu tedaviden memnun kaldım.Dokturum Murat Şakir Ekşi hocama saygılarımla.

Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Diğer

Hocamız fıtık ameliyatımıza girdi muayne gününden ameliyat sonrası kontrollere kadar çok ilgili ve alakalıydı ameliyatımızda çok güzel geçti hiç bir ağrımız kalmadı şükürler olsun güler yüzü ve ilgi alakası için çok memnun kaldık. Alanında gerçekten çok profesyonel.

Ş
Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Randevu

Bel fıtığımdan ameliyat oldum 1 ay önce çok memnun kaldım. Yürüyemiyordum oturamıyordum 1 ay olmasına rağmen normal hayatıma döndüm.

Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Diğer

iş kazası gecirdim omurgam kirildi murat hocam 3 Ay oldu ameliyat edeli su an rahatim sükür hocamdan Allah razi olsun

Ü
Konum: Doktor Murat Şakir Ekşi Diğer

İyiki Murat hocam ile yollarımız kesişti. Abimin yıllardır cektiği fıtık ağrıları vardı ve son zamanlarda yürüyemez hale gelmişti. Arada düşmeler yaşıyordu. Murat hocama tavsiye üzerine gittik. Kendisi abimle çok ilgilendi. Tedavi sürecimiz ile ilgili anlattıkları ile abime bir umut oldu. Çok başarılı bir ameliyat geçirdi abim. Şu an toparlanma sürecinde ve hem fiziken hem de ruhen çok çok daha iyi. Kendisine çok minnettarız.