Prof. Dr. Murat Şakir Ekşi

Beyin Ve Sinir Cerrahisi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Tübitak 2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Bursu (University of California at San Francisco)
NASS (North American Spine Society) 2015 En İyi Çalışmalar (Proksimal Bileşke Kifozunun Etiolojisi)
Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu 2023 En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü (Troid rahatsızlıklarının omurga dejenerasyonu üzerine etkisi)

Yetişkin

Medical Park Göztepe

E5 Üzeri, Merdivenköy, Nisan Sk. No:17, Kadıköy, İstanbul 34732

• Sigortası olan hastalar

• Ö

Daha önce farklı doktorlar tarafından 4 kere omurilik ameliyatı olmuştum.Yeniden şiddetlenen ağrılarla tekrar doktora gittim ve doktor omurda kırık olduğunu, omurilik sinirine baskı yapan problemli yerler bulunduğunu; çok uzman bir doktor tarafından ameliyat edilmem gerektiğini söyledi. Çok uzun araştırmalardan sonra Prof.Dr MURAT ŞAKİR EKŞİ hocamızın tedavi ettiği hastaların yorumlarını okudum , mesleki başarılarını da gördükten sonra kendisine gitmeye karar verdim.İyi ki de gitmişim,Şakir hocam sayesinde yeniden doğmuş gibi oldum.Yaptığı çok başarılı ameliyat ile omuriliğimdeki tüm problemleri halletti ,daha önce kambur duran , birkaç adımdan sonra sancısı başlayan, oturup kalkmakta zorlanan bir insandım.Ama Şakir hocanın yaptığı ameliyat sayesinde tüm sıkıntılarımdan ağrılarımdan kurtuldum.Kendisine şükran borçluyum . Ayrıca nazik,şefkatli yaklaşımı; hastayı bilgilendiren , güvende hissettiren kişiliği çok değerli.. Bu zamanda böyle bir hekimle karşılaştığim için çok şanslıyım

• O

Çok uzun süre bel ağrısı şikayetim vardı ama son bir ayda aşırı hem belimde hemde ayağımda artık çekilmez ağrılar başladı ama korkuyordum ameliyattan ama Prof.MURAT ŞAKİR EKŞİ hocamla tanıştıktan sonra gülür yüzü daha çok ailesinin bir ferdiyim gibi ilgi ve en önemlisi mesleki bilgisi beni çok etkiledi bunun sonucunda ameliyat olmaya karar verdim iyi ki de olmuşum şimdi ne ağrı ne sızı ne çok şükür hepsi geçti.

• Medical Park Göztepe Diğer  •

Aralık ayı sonunda Şakir hocaya travma sonrası subdural hematom nedeniyle başvurdum, genç bir hasta olarak bunun bende görülmesi beklenmiyordu. Ameliyat süreci konusunda oldukça netti ameliyata sonraki ilk iş günü girecektim ya da sonra sağ tarafım çalışmayarak gelecektim. Ben de yürüyerek gelmeyi tercih ettim ve asla pişman olmadım. Ameliyat sonrası da her konuda bilgilendirdi, kendisi gibi tüm ekibi de oldukça ilgili ve bu süreci atlatmamızda yanımızda oldular. Düzenli kontrollerimde hala bu ilgiyi görmeye devam etmekteyim, ameliyat süreci kadar sonrasında bu ilgi ve alakayı görmek de çok mutlu etti.

• F

Şiddetli fıtık ağrılarım nedeniyle uzman görüşüne ihtiyaç duyduğum bir dönemde randevu alarak kendisini ziyaret ettim. Görüşme sırasında hastalığımın teknik detaylarını ve operasyon sürecini o kadar anlaşılır bir dille açıkladı ki, aklımdaki tüm sorular netleşti.

Gerçekleştirilen cerrahi müdahale sonrasında hızla toparlanma sürecine girdim. Operasyonun üzerinden geçen kısa sürenin ardından ağrılarımdan kurtulmuş bir şekilde günlük rutinime ve sağlığıma geri döndüm. Randevularımızdaki profesyonel tutumu, sakinliği ve bilgilendirici yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Beyin ve sinir cerrahisi alanındaki bu tecrübesinden oldukça memnun kaldım, benzer şikayetleri olanlara tavsiye ediyorum.

• B

Babamın yıllardır bel ağrısı vardı ancak son 1 hafta içinde şiddetli bacak ağrısı, ayakta güçsüzlük ve düşük ayak gelişmesiyle durum acil hale geldi. Ağrılar geceleri uyutmayacak düzeydeydi.
    Bir hekim olarak, bu süreçte Prof. Dr. Murat Ekşi’nin doğru zamanda, doğru endikasyonla yaptığı hemilaminektomi ameliyatı sayesinde babamın hem ağrıları hızla geçti hem de ameliyat ve sonrası son derece ağrısız ve konforlu oldu.
    Ameliyat öncesi açıklamaları, ameliyat sonrası yakın takibi ve sonucu ile mesleki ve insani açıdan gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim çok kıymetli bir hekimdir.

• Ç

Beni korkunç ağrılardan kurtaran Canim Hocam..27 Kasım 2025 te olduğum boyun fitigi ameliyatimi gerçekleştirdi.Kendi içinde riskleri olan ciddi bir operasyon olmasına rağmen Murat Hocamın sayesinde sağlığıma kavuştum.Gerek hastayla olan guleryuzlu ve açıklayıcı iletişimi,gerek eşsiz mesleki bilgisi,mesleğine olan tutkusu bana bu süreci harika bir deneyim olarak yaşattı.Boylesine Kiymetli bir bilim insanını tanıdığım ve hayatıma dokunduğu için minnettarım.

• F

Şakir hoca ile bel fıtığı sürecinde yeğenim vasıtası ile irtibat kurdum fıtık patlamış olması nedeni ile ameliyatın zorunlu olduğunu ilerleyen zamanda ameliyat olmasam dahi bir süre sonra sorun olabileceğini zamanının ise bilinmediğini belirtti kendisi ameliyat ile ve süreç hakkında tüm gerekli bilgilendirmeyi yaptı ve kararı bana bıraktı bu olumlu tavri ve bilgilendirmesi ile ameliyat oldum süreç şuan benim için iyi gidiyor kilo verip vücudun yapısına göre hareket etmeyi hayat şekli haline getirebilirsem inşallah daha iyi olacak.

• G

Eşimin 10 yıldır süren ve çözüme kavuşmayan boyun fıtığı ve düzleşme ağrıları, Prof.Dr. Murat Şakir EKŞİ hocamızın başarılı bütüncül ameliyatı sayesinde son buldu.Süreç boyunca ilgisi, açıklayıcı yaklaşımı ve yüksek mesleki donanımıyla bize büyük güven verdi.İyi ki yolumuz kesişmiş ,benzer sorun yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Ş

Yıllardır çektiğim bel ve bacak ağrılarım vardı.2 ay önce şakir hocam ameliyat etti platin taktı çok uzun zaman geçmemesine rağmen inanılmaz rahatladım ağrılarım büyük ölçüde azaldı ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağım

• F

Uzun zamandan bu yana devam eden bacak güçsüzlüğümün omurilikte bir kitleden kaynaklandığı tespit edildikten sonra hemen Şakir Bey ile iletişime geçtik. Hızla ameliyat sürecimiz planlandı. Ameliyat sonrası bacağımda hemen belirgin güçlenme oldu. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim de iyi gidiyor. İlgili, kendine güvenli, hastaya sukunet veren bir tarzı var.