Tübitak 2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Bursu (University of California at San Francisco)
NASS (North American Spine Society) 2015 En İyi Çalışmalar (Proksimal Bileşke Kifozunun Etiolojisi)
Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu 2023 En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü (Troid rahatsızlıklarının omurga dejenerasyonu üzerine etkisi)

Yetişkin

Medical Park Göztepe

E5 Üzeri, Merdivenköy, Nisan Sk. No:17, Kadıköy, İstanbul 34732

• Sigortası olan hastalar

• D

Beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. Şakir Bey ile üçüncü bel fıtığı ameliyatım sürecinde tanıştım. Uzun zamandır çok şiddetli ağrılar çekiyordum ve oldukça zor bir dönemden geçiyordum. Hocamızın gerçekleştirdiği başarılı platin ameliyatı sayesinde tüm ağrılarım sona erdi ve yeniden sağlığıma kavuştum.
    Ameliyat öncesinden başlayarak ameliyat sonrası sürece kadar kendisi ve kıymetli ekibi benimle çok yakından ilgilendi. Her aşamada bilgilendirildim, tüm sorularım sabırla yanıtlandı ve zorlu süreci onların desteği sayesinde en kolay şekilde atlattım.
    Hem mesleki bilgi ve tecrübesi hem de hastasına yaklaşımıyla güven veren, gerçekten çok değerli bir hekim. Kendisine ve emeği geçen tüm ekibine gönülden minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Medical Park Göztepe Randevu  •

Değerli hocamız Prof. Dr. Murat Şakir EKŞİ' ye Eşimin boyun omur ilik kanalını tıkamak üzere olan fıtık sorununu için gittik. Hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası muhteşem bir ilgi ve alaka ile karşılaştık. Sanki tedaviye gelen bir hasta değilde aileden birisi gibi En küçük detayla bile ilgilendi. Cerrahi operasyon sonrası bile takibi bırakmadı. Eve iki ay sonra. 14 yaşındaki kızım belinden pars defekti sonrası gelişen fıtıklaşma ve bel kayması şikayeti ile gittik bir çok Dr' nin ameliyata yaklaşmadığı operasyona sorunsuz çözdü. Değerli hocam tekrar buradan eline emeğinize sağlık.

• B

Merhabalar...
    İleri derecede fıtığım vardı, ameliyattan kaçmak için her türlü yolu denedim ama daha kötü oldum şans eseri murat hocamıza denk geldim ameliyat korkumu yenmeme çok yardımcı oldu hastasına karşı çok ilgili herşeyi ayrıntısına kadar anlatıyor, ameliyat gayet başarılı geçti şuan 2. Ayım bitti ağrılarım bitti denecek kadar geçti ameliyat ağrılarım arada bir nuksediyor oda normal zaten, murat hocam ve ekibi gerçekten şahane bir ekip hastanede sürekli kontrol edip moral verdiler bı doktor hanım vardı gözlüklü özellik o çok yardımcı oldu, elestirecegim tek şey ameliyattan sonra evde dinlenirken bı kaç sorum olmuştu asistanlara yazdım dönüş bekledim dönüş olmadı 3-4 defa yazmama rağmen sadece bundan biraz şikayet edebilirim onun haricinde murat hoca gerçekten sonsuz guvenebileceginiz birisi uyku uyuyamaz halden şimdi sağlıklı bir hale geçiş yaptım özetle hiç kuşkusuz hocamıza guvenebilirsiniz

Merhabalar
    Annemin 10 yıldan fazla boyum ağrıları vardı
    10 yıl için de 1 den fazla Dr gidip çeşitli tedaviler görüp fakat gittikçe agrılarının arttığı ve kollar da özellikle sağ tarafta his kaybı vardı
    3 ay önce bi tanıdık vasıtasıyla Murat Şakir Ekşi hocayla tanıştık
    Annemin ilk muayenesinde detaylı tetkikler isteyerek sonrasında bizlere boyunun da fıtıkların, kanal daralmasının ve boyun düzleşmesi olduğunu bu aşama da ameliyat olması gerektiğini söyledi ve ameliyat sürecinin nasıl olacağını detaylı şekilde anlatıp aklımızdaki tüm teredütlerimizi kaldırdı ve 2 ay önce ameliyatımız oldu çok başarılı en küçük komplikasyon olmadan atlattık
    Şuan tamamen agrılarının bittiğini ve kolundaki his kaybının geçtiğini iyi ki Murat Şakir Ekşi hocayı tanımışız çok güler yüzlü hastasıyla çok ilgili.
    Murat Şakir Ekşi ve ekibi harikaydı

• N

Murat Şakir Hoca'ya bel ve omurga rahatsızlığım nedeniyle başvurdum. Ameliyat süreciyle ilgili ciddi çekincelerim ve korkularım vardı ancak kendisi ilk görüşmeden itibaren tüm süreci o kadar açıklayıcı ve şeffaf bir şekilde anlattı ki içim çok rahatladı. Ameliyatım başarıyla geçti, henüz çok yeni olmasına rağmen yürümem şimdiden düzeldi ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Hem cerrahlığıyla hem de beyefendi kişiliğiyle örnek bir doktor. İyi ki varsınız.

• Ş

Bu benim ikinci ameliyatımdı. Daha önce ameliyat olmuş biri olarak yeniden bu sürece girmek benim için oldukça zor ve korkutucuydu. İlk ameliyatımdan sonra bastona bağlı kalmış, bir yerlere tutunmadan yürüyemez hâle gelmiştim ve günlük işlerimi yapmakta zorlanıyordum.
    Prof. Dr. Murat Şakir Ekşi ile yaptığım görüşmede kendisinin sakin, açıklayıcı ve güven veren yaklaşımı ameliyat kararını daha rahat almamı sağladı. Bu zorlu ameliyatı içimde güven ve emin olma duygusuyla kabul ettim.
    Ameliyatım başarılı geçti. Şu anda dik bir şekilde, tutunmadan yürüyebiliyorum ve kendi işlerimi kendim görebiliyorum. Son kontrolüm de gayet iyi geçti ve sürecim planlandığı şekilde ilerliyor.
    Benim gibi endişe yaşayan hastalar için güven veren bir hekim olduğunu düşünüyorum.

• Medical Park Göztepe Randevu  •

Murat Beyle bir ay önce tanıştık sağ bacağımdan ayağıma vuran inanılmaz ağrılar için de gittim hocama birçok doktora gitmiştim ve inanılmaz kafam karışıktı murat hocamın tecrubesi ve guleryuzuyle en doğru kararın amaliyat olacağına karar verdik ve amaliyattan çıktığım anda bacağındaki ağrılar gitmişti şuan bir ay oldu ve inanılmaz rahatım minnettarım iyiki sizinle karşılaştık Murat Şakir hocam Allah sizden razı olsun nice hastalara şifaya vesile olmanız dilegiyle

• C

Murat bey iyi bi Dr olması dışında guleryuzlu ve mütevazi biri hastalara olan yaklaşımı gayet mutluluk verici doktorluğu işe tartışılmaz.Ülkemizde böyle iyi doktor görmek benim umutlarımı daha çok yesertiyor kendisinden sonra gelecek yeni doktorlara çok iyi Bi örnek olacaktır bu bile ülkemiz icin mükemmel bi olay.

• Medical Park Göztepe Randevu  •

Bacak uyuşması şikâyetiyle başvurduğum Murat Şakir Ekşi tarafından detaylı bir değerlendirme yapıldı. Yapılan tetkikler sonucunda sağ L5 seviyesinde sinire bası yapan bir kitle tespit edildi ve cerrahi müdahale planlandı.

Ameliyat süreci öncesinde gerekli bilgilendirmeler yapıldı ve tüm sorularım yanıtlandı. Operasyon sonrası süreç planlı şekilde ilerledi. Ameliyatımın 60. günündeyim ve genel durumum iyi. Sürecin tanı ve tedavi aşamalarında sistemli ve açıklayıcı bir yaklaşım izlenmesi benim için önemliydi.

• Medical Park Göztepe Diğer  •

Bugün Murat Şakir hocama 6 hafta sonraki belfitigi ameliyat kontrolüne gittik. Ben zaten tanıştıktan 10 dakika sonra ameliyatımı bu hekim yapmalı demistim. Yine güzelce kontrol muaynemi oldum, cankulagi ile dinledi , sorularımı sordum, akedemik acidan da benzer operasyonlarla kıyaslama yaptı.Tane tane bana anlattı.Bir doktordan fazlası hissim daha da güçlendi. Degerli hocamı her anlamda öneririm.
    Sevgi ve saygılarımla.
    A.Aşkin Cebeci