Tübitak 2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Bursu (University of California at San Francisco)
NASS (North American Spine Society) 2015 En İyi Çalışmalar (Proksimal Bileşke Kifozunun Etiolojisi)
Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu 2023 En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü (Troid rahatsızlıklarının omurga dejenerasyonu üzerine etkisi)

Yetişkin

E5 Üzeri, Merdivenköy, Nisan Sk. No:17, İstanbul

Medical Park Göztepe

Medical Park Göztepe

E5 Üzeri, Merdivenköy, Nisan Sk. No:17, Kadıköy, İstanbul 34732

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

Kızım Elif için kord ameliyatı olduk. Aslında nereden başlasam bilemiyorum, daha önce skolyoz için 4 - 5 farklı hekimden görüş almıştık. MR görüntüleri olmasına rağmen daha önce maalesef hiçbir hoca bunu fark etmedi. Şakir hocam ilk bakışta kord yapışıklığını fark etti ve başarılı bir ameliyat süreci yaşadık. Bilgisi, hastaya olan yaklaşımı harika, ne zaman istesek ulaştık ve sıkılmadan en doğru yönlendirmeleri yaptı sağ olsunlar. Bugün kızımın yürürken parmak uçlarına basarak yürümesinin geçtiğini fark ettik. Gerçekten çok mutlu oldum, başarılı bir ameliyatın etkilerini fiziken de görmüş olduk. ALLAH razı olsun hocamdan... Tanı teşhis tedavi her aşamada çok memnun kaldım, sonrasında (nekahat dönemi) da ilgi devam etti. Hocamı çevreme anlatıyorum ama buraya da yazmak istedim. Alanında üstüne tanımıyorum, ellerine sağlık hocam iyi ki varsınız...

• Medical Park Göztepe Diğer  •

Hocam başından beri çok ilgili ve durum ile ilgili beni çok iyi ve detaylı şekilde bilgilendirildi. enjeksiyon tedavisi önerdi sonrası için ne yapmam gerekitiğiyle ilgili yönlendirmeler de bulundu kendisini omurga için tavsiye ederim

• B

Omurilik kırığı tanısıyla gerçekleştirilen kifoplasti operasyonunda Murat Şakir Ekşi'nin cerrahi planlaması ve uygulama hassasiyeti belirleyici oldu. Ameliyat sonrasında kırık bölgesindeki stabilizasyonun hızlıca sağlanması ve klinik tablodaki iyileşme beklentileri karşıladı. Omurga cerrahisi disiplininde teknik yetkinlik ve işlem sonrası profesyonel takip arayanlar için emsal teşkil eden bir süreçti.

• Medical Park Göztepe Diğer  •

Çok kıymetli değerli hocama şükranlarımı sunarım defalarca geçirmiş olduğum omurilik ameliyatlarım ve geçmeyen ağrılarım vardı Murat hocam sayesinde sağlığıma kavuştum bir arkadaşımın yönlendirmesiyle kendisine ulaştım ulaşmış oldum kendisinin yapmış olduğu başarılı bir operasyon sonucunda tekrar sağlığıma kavuştum kendisini bu özverili operasyondandolayı saygılarımı sunuyorum herkese tavsiye ederim yolu açık olsun tüm insanlara şifa olsun

• G

Annemin boyun fıtığı vardı yaklaşık 4 ay önce ameliyat oldu Murat Hocamızda biraz bekleyip durum değerlendirmesi yapıp yorum yazmak istedik kesinlikle gözünüz kapalı gideceğiniz doktorlar arasında tecrübesini konuşturacak bir hoca. Annem 19 şubatta ameliyatını başarılı bir şekilde oldu öncesinde bütün kontrollerini en ince ayrıntısına kadar yaptılar hem doktorumuza hem de ameliyat sonrası sağlıkçılarımıza anneme olan nazik davranışı sanki kendi ailesi annesi gibi gören hemşirelere asistan doktorlara minnettarım.Durum hakkında da kısaca bilgi vereyim şuan annemin eskisi gibi ağrısı yok gayet sağlıklı 1 ay içinde toparladı.Bende doktor asistanıyım ve gerçekten zor bir meslek görüldüğü gibi değil ömür boyu ödeyemeyeceğimiz bir hakka sahipler bir can emanet ediyoruz ve emanetimize layığı ile sahip çıkıyorlar başarılarınızın devamını diliyorum annemi iyileştirdiğiniz bize bağışladığınız içinde minnettarım..Sevgiyle ve sağlıkla kalın Murat Hocam

• Medical Park Göztepe Diğer  •

BEN UZUN SÜREDİR DAR KANAL BOYUN FITIĞI RAHATSIZLIĞI ÇEKİYORDUM, SON 3-5 AYDA KOLLARIMDA VE BACAKLARIMDA UYUŞMA YANMA VE AĞRILAR OLUŞMAYA BAŞLAMIŞTI, GİTTİĞİM BÜTÜN HEKİMLER AMELİYAT OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ VE SONUNDA BU İŞİN EN İYİ UZMANININ BENİM İÇİN MURAT ŞAKİR EKŞİ HOCA OLDUĞUNA KARAR VERDİM. HEM DETAYLI BİLGİ VERMESİ HEM ALÇAKGÖNÜLLÜ YAKLAŞIMI VE HEM DE GÜLERYÜZLE TÜM SORULARI CEVAPLAMASININ YANISIRA OMURGA CERRAHİSİNDE DE ÇOK FAZLA BİLGİ VE TECRÜBESİNİN OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK; 15.04.2026 TARİHİNDE DAR KANAL BOYUN FITIĞI AMELİYATI OLDUM. AMELİYATIMDA BİRKAÇ KEMİK ÇIKARILARAK KAFESLER VİDALARLA TUTUTURULDU. AMELİYATIM BAŞARILI GEÇTİ, MURAT ŞAKİR HOCAM AMELİYATTAN ÖNCE OLDUĞU GİBİ, AMELİYATTAN SONRA DA BİZİMLE DEVAMLI İLGİLENDİ VE SORULARIMIZA CEVAP VERDİ. ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIM İYİ, AĞRILARIM GEÇTİ, ŞİKAYETLERİM MİNİMUMA İNDİ, MURAT ŞAKİR EKŞİ HOCAM ENİ SAĞLIĞIMA KAVUŞTURDUĞU İÇİN MİNETTERIM.

• Medical Park Göztepe Randevu  •

Çok kıymetli değerli hocama şükranlarımı sunuyorum.Defalarca yaşadığım bel fıtığı ameliyatları devamında birçok hocanın çözemediği ağrılarımın sebebini bulan bilim insanı.10 ay sonunda kavuştuğum şifama şükürler olsun Allah hocamdan razı olsun.Güleryüzüyle ilgisiyle bilgisiyle değerli hocamı şifa bekleyen nice hastaların bulması dileğiyle.

• D

Murat Bey alanında uzaman, hastalarıyla empati temelli bir iletişim kuran,muayene ve tedavi sürecinde detaylı bilgilendirme yapan bir hekim.
    Kendisiyle olan bütün görüşmelerimizde ve tedavi sürecinde hep çok ilgiliydi.Keşke Murat Bey gibi daha çok hekim olsa,onun yaklaşımını taşısa. İyi bir hekim ve iyi bir insan tanımlaması sonuna kadar hak ediyor.

• F

Ambulansla yürüyemeyecek şekilde geldiğim hastanede bir saat sonra girdiğim ameliyattan 1.5 gün sonra yürüyerek çıktım. İyi ki arkadaşımızın tavsiyesine uymuşuz. çok şiddetli ağrım vardı.Fıtık ameliyatından çıktıktan sonra hiçbir ağrı kalmamıştı. Ayağımdaki hissizliğin de zaman içinde fizik tedavi ile düzeleceğini ümit ediyorum. Fıtık patlamışsa gecikmeyin

• C

Şakir hocayla omurga kirigi ameliyatim sirasinda tanistim. Gerçekten uzun zamandır bu kadar ilgili, güler yüzlü ve güven veren bir doktora denk gelmemiştim. Daha ilk andan itibaren insanı rahatlatan bir yaklaşımı var. Yaklaşımı çok profesyonel ama bir o kadar da samimi. İyi ki kendisine denk gelmişim diyorum, gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki alanının en iyilerinden biri.