- Burun tıkanıklığı
Kulak Burun Boğaz Randevusu
İstanbul
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
I
ir...n
Murat hocam sayesinde sagligima kavustum.aylardir korktugum icin kbb ye gitmiyordum ancak yaklasimi o kadar muhtesem ki sadece muayeneye degil kontrole bile gittim..cok efendi,esprili biridir.abi gibi yaklasimindan dolayi cok cok tesekkurlerimi iletiyorum
b...
İstanbul'un en iyi KBB doktoru,bilgi,tecrubesi ve iletişimi çok kuvvetlidir.kesinlikle tavsiye ederim.oncelikle karsısındakine insan olarak deger verir.
Murat Şirin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Şirin, Kulak Burun Boğaz. Size Murat Şirin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Murat Şirin adresi nerede?Murat Şirin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Şirin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Şirin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Şirin hangi dilleri konuşuyor?Murat Şirin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Şirin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Şirin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Şirin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Şirin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Şirin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları