2018 yılında Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite hayatı boyunca Okka Wellness , Beslenme Dünyası, Mustafa Kızıklı Aile Sağlığı Merkezi , Hülya Tulgar Beslenme ve Diyet Merkezi 'nde (Özel Klinik) Poliklinik Stajlarını tamamladı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yemekhane, kalp hastalıkları, sinir hastalıkları, diyaliz ünitesi, poliklinik stajı ile Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesinde ; intaniye , onkoloji, dermatoloji, sinir hastalıkları, süt çocuğu, yenidoğan ünitesi ve prematüre bölümlerinde olmak ile birlikte Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ; Kalp-Damar Hastalıkları, intaniye , onkoloji, dermatoloji, obezite cerrahi, ortopedi ve poliklinik stajlarını tamamladı. Beslenme ve Diyetetik okurken aynı zaman da Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünü de okuyarak 2 yıllık eğitimin ardından “Sağlık Kurumları İşletmecisi” ünvanını aldı. Lisans bitirme tezini ise Kayseri ilinde yaşayan Çölyaklı Erişkin Hastaların Çölyakta Beslenme Konusunda Bilgi ve Davranışları ile Glutensiz Besinlere Ulaşma Durumları üzerine tamamladı. Adana Özel Güzelyalı Hastanesinde ki 2 yıllık çalışma sürecinin ardından danışan kabülüne kendi kliniğinde devam ediyor..
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
79112. Sokak, K:2 D:3, Çukurova, Adana 01170
- Sigortası olan hastalar
sa...i
Yaklaşık 3 aydır Mürivet hocamdan destek alıyorum ve süreçten gerçekten çok memnunum. Verdiği beslenme listeleri hem uygulanabilir hem de sürdürülebilir olduğu için motivasyonumu kaybetmeden devam edebildim. Kilo kaybım gözle görülür şekilde ve ciddi oranda ilerliyor; bu da sürece olan güvenimi daha da artırdı. Sadece diyet listesi vermekle kalmayıp motivasyon ve psikolojik destek konusunda da her zaman yanınızda oluyor. İlgisi, takibi ve yaklaşımı sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Profesyonel ama aynı zamanda samimi bir diyetisyen arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
• Online Danışmanlık • Kilo Problemi •
d.....
Mürvet hanım sayesinde çok güzel bir şekilde kilolarımı veriyorum vermeye de devam ediyorum kendisi enerjisi pozitifliği tüm sürecimi çok güzel etkiliyor onunla bu sürece başladığım için çok şanslıyım iyi ki Mürvet Bilge
e....b
Hastalıklarıma rağmen 1 ayda toplam 6 kilo verdim bu süreçte.Fazlasıyla sürdürülebilir ve rahat.
• Mürvet Bilge Sağlıklı Yaşam & Diyet Merkezi • Zayıflama Diyetleri •
C
c....i
Mürvet Hanımdan inanılmaz memnunum yıllardır çözüm bulamadığım hangi doktora gittysem çare olmayan regl düzensizliğim bitti artık ve aşırı kabızlık problemi yaşıyordum bana özel hazırladığı tarifler ve yaşam tarzıma uygun beslenme programı sayesinde kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum .. ilgi ve yaklaşımı arkadaş gibi kendisi mucize insan kesinlikle tavsiye ederim
el...e
Hasimato pcos ve lipödem ile kilo veremem diye düşünüyordum ama hem uygulamasi kolay hem damak tadına uygun benim ne istediğimi ne sevdigimi sorarak hazırladığı listeler sayesinde saglila kilo veriyorum .
b....s
Kilo vermek için başvurdum. 7 haftadır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma uygun diyet programı hazırlıyor. Mürvet Hanım çok iyi bir uzman. Memnunum kendisinden.
a....a
Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. Gayet güzel sonuçlar aldım. Kendisi bana her zaman destek oldu. Asistanı ve kendisi çok ilgililer. Her açıdan memnunum. Kilo veriyorum, sürecim devam ediyor.
Y
yü...l
Ne zaman arasam ulaşılabliyor olunmasını cok güzel ilk haftadan 2 kilo verdim hem mürvet hanım hem asistanı gerçekten cok güler yüzlü cihazlarla birlikte ilk haftadan sıkılaştım iyi ki gelmişim
na...
Evet gerçekten kendisi ve ekibi çok iyi öğünlerimde çok fazla doyuyorum hata artık az yazın hocam diyorum ilk haftada 2 kg verdim 2. Haftamda toplam 5 kg ayrıca pilates hocam çok sabırlı çok iyi çalıştırıyor ne zaman arasam ulaşabiliyor olmam mesajlara anında dönülmesi harika diyetisyeninden asistanına pilates hocasına tam bir ekip çalışması halinde ilerleyen kocaman bir ekipler iyi ki geldim e o zaman yaşsın sağlıklı yaşam
T
t.....
İyi ki tanımışım sizi.Öğünlerin beni tatmin etmesini beklemiyordum, yemek yiyerek kilo verdim bu beni çok mutlu etti.Samimiyetiniz ve güler yüzünüz beni motive ediyor.
• Mürvet Bilge Sağlıklı Yaşam & Diyet Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
Mürvet Bilge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mürvet Bilge, Diyetisyen. Size Mürvet Bilge tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Parenteral Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme.
Mürvet Bilge adresi nerede?Mürvet Bilge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 79112. Sokak Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mürvet Bilge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mürvet Bilge uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mürvet Bilge isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mürvet Bilge, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Mürvet Bilge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mürvet Bilge tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mürvet Bilge hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Mürvet Bilge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.