Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik 34899

• O

Sağ dizimde 3-4 yıldır geçmeyen ve sebebi çözülemeyen bir ağrı vardı.Bir dostumun tavsiyesi ile Mustafa beye randevu aldık. Çok şükür Dr bey teşhisini isabet ettirdi ve ağrılar son buldu.

Mustafa beye muayene olduktan sonra şeyh edebali'nin şu sözleri aklıma geldi ; *insanı yaşat ki devlet yaşasın*.Allah böyle milli ve manevi değerlere önem veren hekimlerimizin sayısını arttırsın.

• başka bir yer Diğer  •

Ben 2024 de ayaklarımdan gittim Mustafa beye topuk dikeni ve buna bağlı yürüyüş bozukluğu ve bilekler de aşırı kireçlenme vardı yürüyemez olmuştum.hocamdan Allah razı olsun onun sayesinde artık gayet iyi ayaklarım.Bugunde dizlerimden gittim insanın kendini iyileştireceğine emin olduğu hastasını dinleyip nasıl ilerleyeceğini neler yapacağını anlatması iletişimi süper.Yolu hep açık olsun ayağına taş değmesin.Mustafa bey gibi hocalar hep var olsunlar .

• Ö

14 yıl çektiğim çapraz bağ şikayetimle gittiğim Mustafa hocam derdime derman oldu, başı da o kadar kalabalıktı ki her gittiğimizde güler yüzüyle karşılayıp her detayı anlatması gerçekten bulunmaz nimetti. Ayağına taş değmesin hocam. Büyük Beşiktaşli :)

• H

Uzun süredir devam eden diz ağrılarım mevcuttu. Merdiven çıkarken dayanılmaz ağrılarım oluyordu. istinye devlet hastanesinde Mustafa Akif aşansu hocamıza tedavi olduktan sonra dizlerim iyileşti. Kendisi çok Güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Develetimizin böyle doktorlara sahip olması gerçekten büyük şans

• F

Kemik erimesi rahatsızlığından dolayı 3 yıldan beri beni tedavi etmekte. Çok rahatsızlık duyuyordum ağrılarım çoktu oturup kalkmakta zorlanıyorum.
    Dr bey çok ilgilendi gerekli tüm muayeneleri yaptıktan sonra yaptığı tedavi ile şimdi çok rahat yürüyorum.
    Kemik erimesini de çok yavaslatti mesleki açıdan çok bilgili ve yetenekli çok iyi bir doktor .
    Tedavisiyle ilgisiyle özverisiyle tıbbi bilgi ve teşhisleriyle alanının en iyilerinden

• Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı sonrası kontrollerim için gittim. Bunun haricinde ayak başparmağım kırıldığında da yine kendisi bana yardımcı oldu, durumun ciddiyetini ne eksik ne fazla bir şekilde bana harfiyen aktardı. Hem hekimliğiyle hem ilgisiyle hem de bilgisiyle örnek bir insan ve aynı zamanda mükemmel bir doktor. Her şeyi detaylıca açıklıyor, randevudan çıkınca aklınızda soru işareti kalmıyor. Kendisine çok minnettarım.

• K

Annemin stres kırığı,
    hocanın tedavisiyle şifa buldu.
    Var olun hocam, Allah sizden razı olsun.

• B

2024 yılı mayıs ayında ayağımda yaşadığım sıkıntı sonrası gittiğim 3 dr da yalnış tedavi ve teşhis koydu fakat Mustafa Akif beyle tanıştıktan sonra ağrım ve sıkıntım anlaşıldı tedavisi sayesinde ağrılarım daha da azaldı harika bir doktor iyi ki var

• B

Herzaman güler yüzlülüğü samimiyeti olan bir insan inşallah istediği yerlere gelir 22 yaşindayken motorsiklet kazasi geçirdim 4 tane hastaneye gittim elim sakat bir şekilde kendi imkanlarımla hiç bir hastane sigortam yok diye beni kabul etmedi en son çare başka bir devlet hastanesinde hocamla karşılaştım hemem amaliyata aldi birazdaha geç kalsam elimi kaybebilirdim çokk fazla ödem oluşmuştu 5 sene geçti hayla gidip geliyorum herzamanki gibi ilgisi hiç değişmedi

• Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

• M

Yerinde doğru bir teşhis ( Kalca nekrozu ) ve tedavi ..son derece memnunum , daha büyük sorunlara sebep olmadan 2 ayda sağlığıma kavuşdum. Teşekkür ederim.

• başka bir yer kalca cürümesi .nekroz  •