• Ü

Uzun suredir hastalıklarım sebebi ile kadın doğum uzmanı arayışı sebebi ile Konya'da belki isim yapmış olan tüm doktorlara gitmisimdir. Ancak Mustafa Bey'in ultrason bilgisi mesleki deneyimi ve hasta ile iletişimi olarak onun kadar iyi hiç bir doktora rastlamadım. Kesinlikle uzmanlık alanında tek tavsiye edebileceğim doktordur. Hangi doktora giderseniz gidin 10-15 dk bakıp gönderirler sıradaki hastayı hemen almak için ama Mustafa bey hastalarının tüm sorularına ve herşeye çok detaylı baktığı için hastasını memnun etmeden göndermiyor.

• B

Mustafa beye detaylı ultrason için geldim Karaman ilinden ayrıca plesanta previa tanısı da konmuştu. Her şeyi o kadar detaylı, net anlattı ki dr bey kesinlikle aklımızda hiç bir soru işareti kalmadı. Bebeğin tüm organlarını, benim organlarımı detaylı şekilde inceledi, yorumladı. Güler yüzlü, samimi bir dr. İnsanı rahatlatıyor olası riskleri söylerken bile. Kesinlikle gidilmesi gereken bir dr özellikle riskli gebeliği olanlar.

• Doktor muayenehanesi Diğer  •

15 gündür adet kanamam anormal şekilde geldi ve kanım 4e düştü.çok çaresizdim.Ah Mustafa Bey keşke sizi önceden duymuş olsaydım.kendisi alanında 1 numara.mükemmel ötesi bir doktor.Konyada böyle harika bir doktorun olacağına inanamadım açıkçası.Allah ondan bin kere razı olsun.hakkını ödemem mümkün değil.her şeyden önce ilk görüşmemizde bile ses tonu,hitabeti,konuşma şekli beni o kadar rahatlattıki sanki psikiyatr gibiydi kendisi.yani ilk konuşmamızda bana öyle bir güven verdiki tamam dedim çok emin ve doğru ellerdesin.bundan sonra artık kendisi ölene kadar benim doktorumdur. sizi çok seviyorum Dr Bey.bana yaptığınız iyiliği ömrüm boyunca unutmayacağım.

• H

Doktor beye yoğun kanama sebebi ile acil gittim bana yaptığı sadece ultrasyonla bakıp bi hap verdi kanamayı durdurmak için sonrasında patoloji sonucunu istedi gönderdim ama 20 gün dönüş yapması benim aramalarımada cevap vermedi sonrasında sekreterle ulaşabildim dediği sadece verdiğim haptan bidaha kullan ve gel ilgi alaka yok o yüzden tavsiye etmiyorum

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• D

Mustafa Hocam için söylenecek o kadar çok güzel söz varki. İşini aşkla ve hakkıyla yapıyor. Ona bakınca, "işte diyorsunuz, bir doktor ancak böyle olmalı". Hiçbir ayrıntıyı ve detayı kaçırmıyor. Kendisinden öylesine eminki, size en güvenilir ellerde olduğunuzu hissettiriyor. Rabbim Mustafa Hocam gibi doktorların sayısını arttırsın. Onu da başımızdan eksik etmesin.Sadece hastasına ve onun rahatsızlıklarına odaklı bir doktor. Muayenelerindeki inceliği, edebi, zerafeti onu yine farklı kılan başka bir özelliği. Siz sormadan rahatsızlığınızla ilgili herşeyi, en ince detayına kadar ve son derece güzel bir üslûp, düzgün bir Türkçe ile size aktarıyor. 2016 dan beri kendisinin gözetimindeyim. Birkaç gün öncede miyomlarımdan dolayı rahim aldırma ameliyatımı yaptı. Gecenin bir yarısı çıkıp gelerek hastasını kontrol eden bir doktor. Allah binlerce kez razı olsun.Ben ciddi anlamda panik atak rahatsızlığı olan biriyim, dolayısıyla ameliyat benim için ciddi bir fobiydi. Mustafa Hocama bu kadar inanıp güvenmeseydim kesinlikle ameliyat dışındaki başka bir yöntemi tercih ederdim. Veya en azından daha zor karar verir, daha zor girerdim ameliyata. Onun kendinden emin tavrıyla söylediği bikaç cümle beni son derece rahatlattı.Herşey için çok teşekkür ediyorum Hocama, iyi ki var, Allah ömrünü uzun, sağlığını sıhhatini dâim eylesin.

• Doktor muayenehanesi Diğer  •

Tek kelimeyle mükemmel bir doktor. 2 gün önce sezeryan oldum. Malesef hayat şartlarından doğuma sadece eşim ile gittim. Bize aile yakınlığını hissettirdi. Ameliyathanede hep destek hep elimi tutan sakinliği, profesyonel tavrı ile gerçekten iyi ki dedirtti. Hiçbir zaman unutmayacağım hayatım boyunca minnettar hissettiğim can doktor. Yine olsa yine Mustafa başaran derim.

• Doktor muayenehanesi Diğer  •

Gebelik takibim için Mustafa beye geliyoruz riskli bir gebeliğim var , ultrason bilgisi gerçekten çok iyi tavsiye ederim.

• B

Mükemmel bir doktor , iç rahatlatıcı ve gerçekten gebelikte gidilmesi gereken bir doktor her şeyi en ince ayrıntısına kadar değerlendirip takip ediyor gene doğursam gene ona giderim ve gideceğim Allah’ın izniyle

• Doktor muayenehanesi Diğer  •

Doktor beye çok sıkıntılı bi dönemden sonra rutun kontrola gitmistim başka bi yer de acil ameliyat olup düşük yaşadığım bi zamandi ama malesef randevumun başından sonuna kadar diğer doktorumu kötüledi ve insana suçluluk hissettirdi odasindan ciktigimda cok kotu hissettim kendimi daha sonrasinda başka doktorlara gittimde ameliyat yapan doktorumun yapması gerekeni yaptığını söylediler doktor beyin bu üslubunu mesleki olarak etik görmüyorum bu yüzden tavsiye etmiyorum

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• N

Gebeligim başından sonuna kadar tıbbi olarak o kadar zor ve stresli geçti ki her durumda Mustafa hoca yanımızda oldu ve hep destek verdi. İyi ki Mustafa hoca .

Profili düzenle veya yönet