Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
c.....
Pankreatit hastasıyım Mustafa Gülşen hocam tedavi süresinde yönlendirmeleriyle,bilgisiyle ve hızlı teşhisle tedavimde ilgisini esirgemeden bana yardimci oldu.Basarilarının devamını diliyorum. Çok teşekkür ederim
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • •
C
ci...n
İLK DEFA LOKMAN HEKİM ETLİK HASTANESİNDE MUAYENE OLDUM.GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR DOKTOR.İLGİSİ MÜKEMMEL.23/04/2011 SONUÇLARIMI ALIP KENDİSE GÖSTERECEKTİM ONUN VERGİDİ TETKİKLERİ AMA LOKMAN HEKİMDEN AYRILMIŞ ÇOK ÜZÜLDÜM.
Mustafa Gülşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Gülşen, Gastroenteroloji.
Mustafa Gülşen adresi nerede?Mustafa Gülşen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Gülşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Gülşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Gülşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Gülşen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Gülşen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Gülşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Gülşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Keçiören civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar