Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
t.....
E-posta doğrulandı
İçimdeki her şeyi sorguladığım bir zaman diliminde seanslara başladık Mustafa Bey ile . Bakış açımı değiştirmeme çok katkı sağladı . Herkese tavsiye ederim
a....)
Kızım için başvurduk. Mustafa Bey'i kendim araştırarak buldum. Kızımda dikkat eksikliği var. 11 seanstır gidiyoruz. Seanslar sayesinde değişiklikler var. Sürecimiz olumlu ilerliyor. Uzmanımız detaylı açıklamalarda bulunuyor. Mustafa Bey'den biz memnunuz. İşinde gayet profesyonel. Herkese tavsiye ederim.
E-posta doğrulandı
Yasadigim problemleri 2 seansta net analiz ederek 3.seans itibariyle oldukca verimli bakis acilari kazandirarak problemlerimin ciddi seviyede azalmasina yardimci oldu
ay...ü
E-posta doğrulandı
Kendisiyle internet üzerindeki yorumlardan etkilenerek tanıştık.Kızımın üzerindeki olumlu etkisi, profesyonelliğinin yanında güven veren ve oldukça dikkatli takibi sayesinde halen kendisinin danışanıyız. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle bu branştaki bizim gibi olumsuz deneyimleri olanlar için.İşini iyi yapan insanlar iyiki varlar
f.....
E-posta doğrulandı
Bazı duygularımızı kendi içimizde bile idrak edip anlamlandıramadığımız şu hayatta, aslında hep bu duyguları tezahür edebilmeyi ve anlaşılmayı arzuluyoruz. Kendimizden ve başkalarından beklediğimiz onca şeyin içerisinde de çoğu zaman kayboluyoruz. Benim de belki pek çok danışan gibi psikoterapi ve Mustafa Bey’le tanışmam kendimi karmaşanın tam ortasında hissettiğim bir zamanda oldu. Geçen her seansta da değişimimi ve gelişimimi görmek hayatımı daha anlamlı kılmaya başladı ve hala anlamlandırmaya devam ediyor. Dönüp baktığımda da bu yola Mustafa Bey gibi bir psikologla girdiğim için çok şanslı hissediyorum. Evet gerçekten profesyonel ve başarılı bir psikolog fakat tüm bunların yanında gözlem yeteneği, algısı ve insanlığıyla da çok değerli birisi. Bulunduğu noktadan beni anlayarak ve anladığını hissettirerek kendimi anlamamı kolaylaştırdığı ve yoluma ışık olduğu için kendisine minnettarım.
s....t
E-posta doğrulandı
Mustafa Bey insanın kendiyle yüzleşmesi sürecinde gerçekten çok iyi. Hem bireysel hem çift olarak gidiyoruz. Hem kendime hem evliliğine çok katkısı oldu. Kendinizi tanımak, insan ilişkilerinizi güçlendirmek, başa çıkamadığınız konuları halletmek randevunuzu hemen oluşturun.
c.....
Kendisinden çok memnunum. 5 seans görüşme sağladım ve seanslarıma devam ediyorum. Hayatımdaki önemli noktalarda önemli yeri olan biri. Kendimi bulmamda, karar alabilmek için cesaret göstermemde yardımcı oldu. Kendisinin alanında iyi bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Samsun'da gittiğim 3. psikologum. Görüşme sağladığım psikologlar arasında bence en iyisi olduğunu düşünüyorum. Seanslardan sonra çok şey değişti. Bakış açım, yanlış bakıi açımda kendimi bulabilmem için gerekli yerlerde güzel yardımcı oldu, nokta atışı diyebiliriz.
z.....
2020 yılının Kasım ayından bu yana danışanı olarak düzenli görüşme sağlıyorum. Ben çok memnunum. Şimdiye kadarki seanslarımızdan birtakım farkındalıklarım arttı. Travmalardan kaynaklı davranış kalıplarının farkına varıyorum. Kendisi ile konuştuktan son düşüncelerim şekillenmiş oluyor. Daha öncesinde farklı bir psikolog ile görüşme sağlamadım ama arkadaşlarımın anlattıklarından yola çıkarak kendisinin alanında son derece yetkin olduğunu söyleyebilirim. Mustafa Bey insanı düşünmeye sevk ediyor. Doğru, yanlış diye söylemeden, yönlendirme yapmadan sorgulamanızı sağlıyor.
s....)
Biz kendisinden çok memnunuz. Oldukça iyi yol katettik. 6 seans görüşme sağladık ve gayet iyi gidiyoruz. Başka arkadaşlarımada kendisini tavsiye ettim. Çocuğum 8 yaşında ama ciddi uyum sağladılar. Duygu durum bozukluğu ve hiperaktivite vardı. Okula gidemeyen bir çocuktu 3. seanstan sonra okula gitmeye başladık. Bir programdayız 15 seans sürecek sonrasında da kendisi ile seanslarımıza devam edeceğiz.
gi...z
E-posta doğrulandı
Psikoloğumun beni içtenlikle dinlediğini, anladığını düşünüyorum. Kendimi açıklamaktan, geliştirmekten çekinmediğimi, tedavi zamanının nasıl geçtiğini anlamadığımı, seansları dört gözle beklediğimi söylemeliyim.
Mustafa Güral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Güral, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Mustafa Güral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler.
Mustafa Güral adresi nerede?Mustafa Güral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı Uyum Apt. No: 26 / 7 Kat:2 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Güral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mustafa Güral uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mustafa Güral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Güral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mustafa Güral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Güral tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Güral hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Mustafa Güral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.