0850 433 1344 Ücret öğren

Dr. Mustafa Okumuş, Çocuk Cerrahisi uzmanıdır.Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamlamış, Çocuk Cerrahisi uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı'nda almıştır.

Meslek yaşamı boyunca çeşitli sağlık kuruluşlarında Çocuk Cerrahisi alanında görev yapmıştır. Çocuk cerrahisinin kapsamına giren doğumsal cerrahi hastalıklar, kasık ve göbek bölgesi hastalıkları, üriner sistem hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları ve çocukluk çağında cerrahi değerlendirme gerektiren diğer durumların tanı, takip ve cerrahi tedavisine yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

Halen BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi'nde Çocuk Cerrahisi uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece 34307

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

• C

co...r

11 aylık bebeğimizi 4 defa ameliyat etti eli öpülesi mükemmel bir cerrah. Bebek 2 günlük iken hayati riski yüksek bir ameliyatı bile içimizi rahatlatan açıklamalarıyla başarılı bir şekilde yaptı. Hakkında ne yazsam eksik kalır.

• Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

m....a

Allah Razı Olsun Mustafa Hocam 5-6 Günlük oğlumuzun Fıtık Ameliyatını gerçekleştirdi. Çok başarılı oldu. Saygıdeğer bir Doktor kendisine çok teşekkür ederiz. Tavırlarından, Bebeklere karşı çok merhametli olduğunu düşünüyorum.
    Gerekli tüm bilgileri detaylı açıklayarak bildirdi.
    Allah Böyle Doktorların Sayısını Arttırsın. Çok memnun olduk. Allah sağlık versin.

• Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Diğer  •

• O

o....s

Harika bir doktor. Cok guleryuzlu cok aciklayici daha siz sormadan kendisi detayli olarak cocukla ilgili herseyi anlatip yardimci oluyor. Oglumun kasik fitigini hemen fark etti ve bizi cok guzel yonlendirdi. Operasyonu cok basarili gecti sonrasinda oglumda bizde cok rahat ettik memnun kaldik. Cocuk cerrahi arayan aileler gonul rahatligiyla gidebilirsiniz.

• başka bir yer Diğer  •

• B

ba...z

Yeni doğmuş bebeğimi biz ölür diye beklerken hocamın uzman ellerinde hayata döndü rabbim ne dileği varsa versin 4 günlükken yemek borusunu ameliyat etti ameliyat bittiğinde gözlerime inanamadım bebeğin bedeni kolum kadar değildi nasıl incecik kıl gibi yemek borusu birleştirdi aklım almıyor gerçekten mütavazi beyfendi ve sabırlı tek tek herşeyi anlatıyor şimdi bebeğim 8 aylık allah ondan bin kere razı olsun

• başka bir yer Diğer  •