- Kalp Yetmezliği
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Koroner Arter Hastalığı
- Kalp Çarpıntısı
- Kalp Hastalıkları
Kardiyoloji Randevusu
Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. No:63 Hafize Can Apt. Kat: 1 D 3 muratpaşa/Antalya, Antalya
Uzm. Dr. Mustafa Tunca Pişkin
Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. No:63 Hafize Can Apt. Kat: 1 D 3 muratpaşa/Antalya, Muratpaşa, Antalya 07100
- Sigortası olan hastalar
se...t
Gerçekten harika bir doktor, minnetlerimi sunuyorum. Babamla aynı şehirde bile olmadığımız halde kendisine danıştığımızda, uzun süredir sonuçlanamayan kalp-damar sorunuyla ilgili inanılmaz derecede yardımcı oldu. Bilgisi ve çevresi o kadar iyi ki. İlgisi, yardımseverliği ve profesyonelliği sayesinde bizi en doğru şekilde yönlendirdi. Babam sağ salim operasyonunu oldu ve şimdi çok daha iyi hissediyor. Her şey için kendisine gönülden minnet ediyoruz. Sizin gibi hekimlerin çoğalması dileğiyle.
• Uzm. Dr. Mustafa Tunca Pişkin • Kardiyoloji Randevusu •
Tunca hocama 80 yaşındaki yüksek tansiyon hastası annemin muayenesi için gittik.İçimizi rahatlatacak açıklamaları ve enerjisi ile moral verdi. Kalbimiz ona emanet.
Ö
öm....
Bir ay kadar önce atriyal fibrilasyon atağı nedeniyle hastanede tedavi görüp dün ikinci kontrole gidip ilgiden, bilgiden ve verilen ilaçtan memnun kalmayarak doktor arayışına girdim. Mustafa Bey'e buradaki yorumları nedeniyle duyduğum güvenle bu gün muayene oldum. Yanındaki hanımefendinin de kendisinin de ilgisi, işini çok seven insanların ilgisi seviyesinde. Beklentilerimin çok üzerinde. Tedavi sürecimde bana holter takılmadan o ilacın verilmemesi gerektiğine kanaat getirip holter taktı. Ek olarak hastanedeki tahlil sonuçlarımı da inceleyip b12 takviyesini önerdi ve ilaç verdi. Sanırım önemli bir ayrıntı da bana kan sulandırıcı verilmesi gerektiğiydi. Dosyama "eskiden kan sulandırıcı kullandığı bilinen hasta" olarak işlenmiş ancak ben böyle bir beyanda bulunmadım. Bu durumu da düzelterek beni sanırım bir hatadan da kurtardı ve ömür boyu kan sulandırıcı kullanmamı istedi. Sağlığım konusunda verdiğim en iyi karardı Mustafa Bey'e başvurmak.
se...n
Doktorumuza tansiyon yüksekliği ve gece titremeleri sorunuyla başvurduğumda doğrusu moralimde bozuktu.Yardımcısı tarafından tansiyon ve nabzım ölçüldükten sonra tam saatinde muayene için kabul edidim.Detaylı bir muayeneden sonra bir hafta boyunca verdiği ilaçların etkisini takip edeceğimizi sonrasında holter takıp kararını vereceğini söyledi. İlgisinden, ayrıntılı açıklamarından ,sorularımızı bıkmadan usanmadan cevaplamasından,güleryüzünden,saygısından dolayı sonsuz teşekkürler.Zor bir hasta olduğumu biliyorum.Sabrına ayrıca teşekkür ederim.
Z
zu...
Annem kalp ameliyatlı bir akşam devlet Hastanesi'ne kriz şüphesi ile gittik bizi saatlerce uğraştılar ertesi gün tekrar akşam kadar sadece bir mesaj gönderdim acil gelebilirmiyiz doktor beyin vermiş olduğu cevap tabiki acil olarak gittik bizimle o kadar ilgilendi ki vermiş olduğu ilaç ile annem o kadar rahatladı ki çok teşekkür ederim bize annemi ameliyat eden doktor bile bu kadar bilgi vermedi sizin gibi doktorlar hep var olsun sorularımıza bıkmadan cevap verdi annemi o kadar çok rahatlattı ki anlatamam hiç şüpheniz olmadan gidin görün güler yüzlü doktorumuzu
bu....
Tunca Bey’i tanıdığım herkese gözüm kapalı önerebiliyorum tanıdığım onlarca kardiyolog içerisinde ilk fırsatta kapısını çaldığımız abimiz. İlgi - alakası, bilgi ve birikimleri çok kıymetli , herşey kararında . Olumlu yada olumsuz yönleri tıbbi terimlerden anlayabileceğimiz örneklendirmelerle uzak tane tane ifade ediyor. Kesin sonuca varılabilecek problemlerin çözülebileceği bir hekim. 24 saat arayabileceğimiz sırtımı yaslayabildiğimizi hissettiren Dr beye Nezaketi için sonsuz teşekkür ediyorum . Sadece Problem olunca değil kalp sizin kapınızı çalmadan , düzenli periyotlarda siz Tunca beyin kapısını çalın …
• Uzm. Dr. Mustafa Tunca Pişkin • Kardiyoloji Randevusu •
Dr. Tunca Bey, eşimin zor geçen anjiyosunu başarılı bir şekilde yaptı. %99 tıkalı olan damarını açarak 2 stent takmıştır. Kendisine teşekkür ederiz.
C
ce...
Kalp rahatsızlığımı için yıllık kontrol nedeniyle gittim. Muayene oldum. Doktoruma ilgisi nedeni ile teşekkür ediyorum.
Y
y,...
Paypas amaliyati olduktan sonra genel kontrol icin gittim çok ilgili ve detaylı tedavi ederek iyileşmeniz için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan bi doktor bence cok basarili
al...
Babam Süleyman çinkılıç a , yapmış olduğu anjiyo sayesinde by pass ameliyatı olmasindan kurtaran doktorunuza sonsuz Teşekkürler... Bu arada açılmayan damarı açtığınız için ayrıca Teşekkürler
• Uzm. Dr. Mustafa Tunca Pişkin • Kardiyoloji Randevusu •
Mustafa Tunca Pişkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Tunca Pişkin, Kardiyoloji. Size Mustafa Tunca Pişkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
Mustafa Tunca Pişkin adresi nerede?Mustafa Tunca Pişkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. No:63 Hafize Can Apt. Kat: 1 D 3 muratpaşa/Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Tunca Pişkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Tunca Pişkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Tunca Pişkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Tunca Pişkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mustafa Tunca Pişkin hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Tunca Pişkin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Tunca Pişkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Tunca Pişkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Tunca Pişkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Tunca Pişkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Mustafa Tunca Pişkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Tunca Pişkin hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Tunca Pişkin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.